her, These are things I, Už tady máme přírodní vepřový řízek, Now I start to thin ice. Because anyone can do steak, It stands to reason. O tom zmletého masa Perhaps in this case, not to mention. Chef Zdenek Marcin of the Prague Culinary Institute prepares steak from neck. I have a classic thigh. And watched the, I looked, Zdenek says: "You can do it, of what you want. "So yeah! And as a supplement will be another classic - potato salad.
Schnitzel | just classic
How do you:
- Řízky jemně naklepeme.
- Naklepeme je na obou stranách. Nemlátíme do masa. Pokud nemáte kontrolu nad svým máchnutím, použitjte raději folii nebo mikroten, abyste maso místo narušení nezrušili.
- Osolíme z obou stran.
- Připravíme si suroviny na trojobal.
- Postupně balíme v trojobalu – mouce, rozmíchaných vejcích a strouhance. Je dobré použít pinzetu, mouka se vám nenabalí na prsty.
- Pořád má pinzeta práci.
- Teď už přijdou na řadu ruce. Obalíme řízek ve strouhance a tu k masu rukou přitiskneme.
- Dáme do rozpáleného sádla.
- Opékáme na vyšší teplotě.
- Osmažený řízek dáváme stranou na papírovou utěrku.
- ˇ5ízky na papírové utěrce se zbaví přebytečného tuku.
- Řízek podáváme s bramborovým salátem.