Poached chicken is cooked meat, is poached - it's easy, juicy and tender. You can use it in pasta, salad as a main dish independent. Thigh steaks do not need much to soften, rather chicken breast, which tend to be drier. Thigh steaks prepared in this way I needed to tortilla whistles.
Basic poached chicken thigh fillets | Recourse to other foods
Need: |
- 1 citron
- 18 beads pepře
- 350 g chicken thigh fillet
- hladkolistou petržel nemáte-li po ruce dejte tu sušenou
Units:
How do you:
- Do kastrolu dáme tolik vody, aby kuřecí maso bylo ponořeno. Přidáme na plátky nakrájený citron a kuličky pepře spolu s petrželí. Přivedeme k varu.
- Pak stáhneme plamen a necháme vařit asi 3 minuty.
- Přidáme kuřecí maso. Vaříme těsně pod bodem varu 8 minutes.
- Odstavíme a necháme 15 minut stát.
- A teď s tím masem můžete kouzlit. Pro uvedený recept na tortilové píšťaly budeme trhat.