Basic poached chicken thigh fillets | Recourse to other foods

Poached chicken is cooked meat, is poached - it's easy, juicy and tender. You can use it in pasta, salad as a main dish independent. Thigh steaks do not need much to soften, rather chicken breast, which tend to be drier. Thigh steaks prepared in this way I needed to tortilla whistles.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
2 minuty
Cook Time Passive Time
11 minutes 15 minutes
Prep Time
2 minuty
Cook Time Passive Time
11 minutes 15 minutes
Když potřebujete přidat kuřecí maso do salátu nebo třeba do tortil, je to nejlepší cesta jak mít chutné kuřecí maso v dalším pokrmu.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
2 minuty
Cook Time Passive Time
11 minutes 15 minutes
Prep Time
2 minuty
Cook Time Passive Time
11 minutes 15 minutes
Když potřebujete přidat kuřecí maso do salátu nebo třeba do tortil, je to nejlepší cesta jak mít chutné kuřecí maso v dalším pokrmu.
Basic poached chicken thigh fillets | Recourse to other foods
Need:
Units:
How do you:
  1. Do kastrolu dáme tolik vody, aby kuřecí maso bylo ponořeno. Přidáme na plátky nakrájený citron a kuličky pepře spolu s petrželí. Přivedeme k varu.
    Voda s citronem
  2. Pak stáhneme plamen a necháme vařit asi 3 minuty.
    Vaříme
  3. Přidáme kuřecí maso. Vaříme těsně pod bodem varu 8 minutes.
    Přidáme maso
  4. Odstavíme a necháme 15 minut stát.
    Vaříme 8 minut
  5. A teď s tím masem můžete kouzlit. Pro uvedený recept na tortilové píšťaly budeme trhat.

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.