Základní pošírované kuřecí stehenní řízky | Východisko k dalším jídlům
Když potřebujete přidat kuřecí maso do salátu nebo třeba do tortil, je to nejlepší cesta jak mít chutné kuřecí maso v dalším pokrmu.
Doba přípravy
2
minuty
Doba přípravy
2
minuty
Doba vaření
Doba nečinnosti
11
minut
15
minut
Potřebujete:
1
citron
18
kuliček
pepře
350
g
kuřecích stehenních řízků
hladkolistou petržel
nemáte-li po ruce dejte tu sušenou
Jak na to:
Do kastrolu dáme tolik vody, aby kuřecí maso bylo ponořeno. Přidáme na plátky nakrájený citron a kuličky pepře spolu s petrželí. Přivedeme k varu.
Pak stáhneme plamen a necháme vařit asi 3 minuty.
Přidáme kuřecí maso. Vaříme těsně pod bodem varu 8 minut.
Odstavíme a necháme 15 minut stát.
A teď s tím masem můžete kouzlit. Pro uvedený recept na tortilové píšťaly budeme trhat.