Wine sausage baked with tomato and eggs | Morning surprise
Podáváme
Stejnou snídani si můžete udělat určitě i bez předchozí večeře. Jen je třeba si klobásku opéci na oleji s máslem, tak 5 minutes each side.
Servings Prep Time
1person 5minutes
Servings Prep Time
1person 5minutes
How do you:
  1. Vymažeme zapékací misku máslem a poklademe dno rajčaty nakrájenými na silnější kolečka. Place in a preheated oven at 200 ° C and bake 20 minutes.
  2. Na pečená rajčata přidáme pečenou klobásu.
  3. Klobásu pomažeme hrubozrnnou hořčicí a rozklepneme vejce. Osolíme, případně opepříme a dáme zpět do trouby, pečeme ještě tak 10 minutes.
  4. Po vyjmutí z trouby posypeme nasekanou pažitkou.
  5. Podáváme s cherry rajčátky a lehce opečeným toastovým chlebem.
Recipe Notes

Tento recept, jak už bylo zmíněno navazuje na klobásu pečenou na zelenině s pivem.