Wine sausage baked with tomato and eggs | Morning surprise
Stejnou snídani si můžete udělat určitě i bez předchozí večeře. Jen je třeba si klobásku opéci na oleji s máslem, tak 5 minutes each side.
Servings
Prep Time
1
person
5
minutes
Servings
Prep Time
1
person
5
minutes
Need:
1
tomato
1
spirála vinné klobásy
butter
2
egg
salt
pepper
pažitka
2
lžičky
hrubozrnné hořčice
How do you:
Vymažeme zapékací misku máslem a poklademe dno rajčaty nakrájenými na silnější kolečka. Place in a preheated oven at 200 ° C and bake 20 minutes.
Na pečená rajčata přidáme pečenou klobásu.
Klobásu pomažeme hrubozrnnou hořčicí a rozklepneme vejce. Osolíme, případně opepříme a dáme zpět do trouby, pečeme ještě tak 10 minutes.
Po vyjmutí z trouby posypeme nasekanou pažitkou.
Podáváme s cherry rajčátky a lehce opečeným toastovým chlebem.
Recipe Notes
Tento recept, jak už bylo zmíněno navazuje na
klobásu pečenou na zelenině s pivem
.