So now here leek we have, but this time we dispense with mushrooms. Add the potatoes and you will be surprised at the result, try it.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
35minutes
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
35minutes
This soup is creamy, depends on you, whether you will leave a more or dilutes. But it would be a shame. Let her creamy. And when it zamrazíte, you have soup for a few minutes again.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
35minutes
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
35minutes
This soup is creamy, depends on you, whether you will leave a more or dilutes. But it would be a shame. Let her creamy. And when it zamrazíte, you have soup for a few minutes again.
Slices of bacon lengthwise přepůlíme and the melted butter pieces fry. Part opečné bacon, set aside.
Chop the onion, potatoes into small cubes (Rinse them well), leek cut into slivers.
Osmahneme cibuli v pánvi se slaninou, to zesklovatěla.
Add the leeks and potatoes. Toss. Cover and simmer for a moderate temperature, tak asi 5 minutes. Občas promícháme, that nothing nepřichytlo on the bottom of the pan.
Přilijeme vývar a přivedeme k varu.
Cover and simmer 20 minutes, to soften vegetables.
Leave to cool slightly, then blend in a mixer rod mixer until smooth. Heat.
I came across a recipe, named Pollo alla cacciatora, or Chicken Cacciatore also, which can be translated as Chicken hunter. Nebo že by myslivecké kuře? Why are so named, I'm searching. Nejblíže zůstává vysvětlení, že je to jídlo, které čekalo lovce doma po jeho lovecké šichtě. Takže nic ze zvěřiny a tak. Faktem je, there are recipes, When preparing this meal takes almost 2 hours or even just 15 minutes, which is a version of Jamie Oliver. Alla cacciatora according to Wikipedia refers to food prepared by a hunting style - with onions, herbs, tomatoes, často i paprikami, and sometimes also wine. So, it suggests, že verzí je moc. A aby to bylo ještě zamotanější a zajímavější, There are other versions. See note below. Already, můžete kuřecí maso marinovat hodinu i víc, což tentokrát znamená, že osolíme, pepper, přidáme bobkový list a zalijeme vínem. No, půjdeme rychlejší cestou. Už proto, že kuřecí prso je na malé kousky.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
2minuty
Cook Time
20minutes
Servings
Prep Time
2osoby
2minuty
Cook Time
20minutes
Protože je to jídlo v italském stylu, nechybí tradiční trikolora – červená, zelená a bílá. Pokud nakrájíte kuřecí maso na velmi drobné kousky, nemusíte se zdržovat marinováním a můžet jít rovnou na věc. It is fast, svižné a chutné. Pokud narazíte na podobný recept s pomalým vařením, nothing against, helpful in this, kolik máte času. Tahle verze je určitě rychlejší. Když sáhnete po rajčatech konzervovaných. A pokud rádi více šťávy, můžete přidat ještě trochu rajčatového pyré. It depends on taste. A můžete ještě přidat olivy, jako Jamie Oliver, příště zkusím přidat kapary, ty by mi sem víc seděly. So good taste.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
2minuty
Cook Time
20minutes
Servings
Prep Time
2osoby
2minuty
Cook Time
20minutes
Protože je to jídlo v italském stylu, nechybí tradiční trikolora – červená, zelená a bílá. Pokud nakrájíte kuřecí maso na velmi drobné kousky, nemusíte se zdržovat marinováním a můžet jít rovnou na věc. It is fast, svižné a chutné. Pokud narazíte na podobný recept s pomalým vařením, nothing against, helpful in this, kolik máte času. Tahle verze je určitě rychlejší. Když sáhnete po rajčatech konzervovaných. A pokud rádi více šťávy, můžete přidat ještě trochu rajčatového pyré. It depends on taste. A můžete ještě přidat olivy, jako Jamie Oliver, příště zkusím přidat kapary, ty by mi sem víc seděly. So good taste.
Chicken hunter | Chicken cacciatore | Skoro z italské divočiny
Kuřecí prsa nakrájíme na drobné kousky. Rozehřejeme olej a orestujeme kuřecí maso, aby bylo ze všech stran uvařené.
Nakrájené houby (jidášovo ucho a žampiony) přidáme k masu.
Salt and pepper. Přidáme rozmarýn (jehličky ze stonku odrbeme). Toss.
Přidáme ančovičky.
Přidáme nadrobno nakrájenou papriku zbavenou semínek – beraní rohy, které jsou tak středně pálivé, použil jsem naloženou. [Můžete dát pečenou papriku a k tomu přidat jednu nakrájenou chilli papričku.] A přimícháme na proužky nakrájenou anglickou slaninu.
Vmícháme prolisovaný česnek.
Zalijeme červeným vínem a povaříme.
Dáme vařit špagety do osolené vody.
Přidáme rajčata i se šťávou. Jakmile se prohřejí, rozbijeme je částečně měchačkou. [Můžete použít i krájená rajčata a třeba ještě trochu rajčatového pyré, helpful in this, jakou chcete mít konzistenci.]
Přimícháme nasekanou bazalku.
Vmícháme špagety a podáváme posypané parmezánem. option is, že ze špaget na talíři vytvoříme hnízdo, do kterého uložíme kuřecí směs. [Pokud milujete parmezán, přistrouhejte ho.] Bazalka už je jen ozdobou.
Tip:
Cacciatore je nejpopulárnější s dušeným kuřecím masem (pollo alla cacciatora) nebo králíkem (coniglio alla cacciatora). Salamino cacciatore je verze salámová, dochucená pouze s česnekem a pepřem. A jestliže je zmíněno víno, pak existuje mnoho různých variací – například v jižní Itálii cacciatore se často připravuje z červeného vína, zatímco severní části je při vaření součástí bílé víno. A ještě také ecistuje americká verze, která se připravuje s omáčkou Marinara. Jidášovo ucho koupíte běžně v obchodech i u Vietnamců, bývá popsáno jak s ním naložit. Není-li, tak houby namočte aspoň na půl hodiny do vlažné vody, rychle nabydou, takže do jídla pro dva stačí určitě jen dva kousky. No, a malá zkušenost: když houby necháme ve vodě ještě trochu déle, můžete objevit utopeného červíka. Nebo také ne, ale nemusíte se bát hub červivých, často takové prostě nejsou. Já ho tam měl asi kvůli té zkušenosti.
Tak podobné se jí údajně na Oktoberfestu, kde se baští až to praští a pivo teče proudem. Nebudeme tak nenasytní, nasytíme se trochu méně masově, i když masem.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
70minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
70minutes
Should be Martin's goose, ale pro dva by to bylo tak na celý týden. Takže tu máme náhradní řešení.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
70minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
70minutes
Should be Martin's goose, ale pro dva by to bylo tak na celý týden. Takže tu máme náhradní řešení.
Kuřecí stehna na červeném zelí | Inspirace Oktoberfestem
Troubu předehřejeme na 180 °C. Rozehřejeme pánev a osmahneme plátky slaniny spolu s se slaninou nakrájenou na kostičky. Slaninu vyjmeme a dáme stranou.
Smícháme mouku se solí a paprikou, ve směsi obalíme kuřecí čtvrtky.
Na tuku ze slaniny, ke které přidáme 2 lžíce olivového oleje, opečeme z obou stran tak asi 5 minutes. Maso vyjmeme a dáme stranou.
Do pánve přidáme nadrobno nakrájené jablko i cibuli. Mírně povaříme a přidáme skořici.
Vmícháme červené zelí.
Přidáme slaninu, osolíme a dusíme zelí tak asi 8 minutes, aby změklo.
Přilijeme do zelí ocet a víno, add sugar. Vaříme za stálého míchání, aby se víno odpařilo a tekutina redukovala asi tak na polovinu.
Zelí přendáme do pekáčku a na ně položíme kuřecí čtvrtky. Pečeme při teplotě 180 °C tak asi 40 minutes. V posledních 5 minutách zvýšíme teplotu na 200 °C.
For several days I dug goodies, which masterfully prepared perfectly and unobtrusively while friend Alice, jíž láska zavála do příjemného kraje v Lotrinsku. It was so absorbed food, that I had not even brought recipes. And therefore I had! No, We will look similar and somehow play, because the raw materials are also a bit different from Foch. A také je to jiný recept. Such a step by step. Že je to trochu podivné, když v Lotrinsku ochutnávám alsaské recepty? No, jsme na pomezí (do Alsaska je to co by kamenem dohodil), takže se tady kuchyně prolínají.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
50minutes + 4 hours marinating
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
50minutes + 4 hours marinating
Recipe for chicken with Spaetzle therefore I could not find similar, But I approached this one little chick in wine sauce (Coq au Vin). Forging French foodies I would definitely chased Potěhy, But the attempt to take, why not?! So turn to cook for two.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
50minutes + 4 hours marinating
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
50minutes + 4 hours marinating
Recipe for chicken with Spaetzle therefore I could not find similar, But I approached this one little chick in wine sauce (Coq au Vin). Forging French foodies I would definitely chased Potěhy, But the attempt to take, why not?! So turn to cook for two.
Chicken in wine sauce (Coq au Vin) | Alsaská inspirace z Lotrinska
Wash the thighs, dried and put into a saucepan. Add the chopped onion to half-moons, bay leaves and thyme. Pour in the red wine and leave it 4 hours of rest in a cool place.
Thighs remove from marinade, you set aside. definitely do not throw away! We'll need it, except onions.
The new pan heat the olive oil on it at medium heat fry in the new crescent chopped onion. just as 8 minutes, Fry the onions brown, partly.
Onions, remove and set aside. In a saucepan put into eighths sliced mushrooms. On medium heat and stir-fry 8 minutes. Then add the mushrooms aside the browned onions.
Do the same saucepan put butter and after dissolution add the chicken thighs, which pepper and salt. After a while, add chopped bacon. Bake on medium heat so 10 minutes.
Remove the thighs and add 2 tablespoon flour, whisk and add 200 ml chicken stock and marinade, from which we removed the onions, prošleháme and boil again.
Returning chicken thighs, We raise the temperature and simmer. Few minutes. Pak Cover, reduce temperature and simmer another 15 minutes.
Stir in mushrooms and fried onions. After a while, add chopped parsley. warms.