Peppers filled with anything here, we also have,,cs,There are a variety of options to meet the more,,cs,So pretty and try to & nbsp; I still taste,,cs,that you've probably tasted,,cs,stuffed with orzo,,cs,& nbsp; further variations,,cs,you'll find natomto site,,cs,It is a temptation,,cs,So let him come with me to enjoy,,cs,You will not regret,,cs,Bavarian sausages,,cs,bulky yellow peppers,,cs,mortadelly,,it,croissant,,cs,Klobásky a & nbsp; mortadella,,it,stuffed peppers and P1030506,,cs,mortadella cut into pieces,,cs,stuffed peppers b P1030507,,cs,Chop the mushrooms and & nbsp; add to meat mixture,,cs,stuffed peppers c P1030509,,cs. Jsou nejrůznější možnosti čím je plnit. So pretty and always try my taste. Clearly, že už jste asi ochutnali papriky plněné orzo, taliány, and other variations, které najdete natomto webu.
Need: |
- 220 g bavorské klobásy
- 2 žluté bachraté papriky
- 100 g mortadelly
- 5 cloves garlic
- 1 rohlík
- 1 egg
- 2 lžičky provensálského koření
- 150 ml kuřecího vývaru
- 2 žampiony
- Klobásky a mortadella.
- Of Squeeze sausage meat mixture, mortadellu nakrájíme na kousky.
- Nakrájíme nadrobno žampiony a přidáme do masové směsi.
- Nasekáme česnek a smícháme klobásovou směs se salámem a vejcem. add garlic.
- Přidáme rohlík nakrájený na kostičky.
- Směs dobře prohněteme.
- Přidáme provesálské koření a promícháme.
- Papriky zbavíme vršků a vnitřku.
- Naplníme papriky masovou směsí. Place in a baking dish, kam už jsme dali máslo.
- Zalijeme vývarem.
- Zakryjeme alobalem a dáme do předehřáté toruby na 200 °C péct asi 30 minutes. Alobal pak sejmeme a ještě chvíli pečeme, tak asi 5 until 8 minutes.
- Finished.
- This time without attachments, jen obložené plátky okurky.
