Hodí se při grilování. Můžete si ho koupit, nebo připravit. Je to tak rychlé, že ani nepostřehnete, že máte hotovo. Tenhle dip jsem připravil pro kapsalon. Ale naprosto stejný můžete připravit na kebab. Třeba.
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Je to jednoduchá záležitost. Smícháte ingredience a máte hotovo.
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Je to jednoduchá záležitost. Smícháte ingredience a máte hotovo.
Salám nakrájíme na kolečka a opečeme na rozpáleném oleji. Tak 4 minuty. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji změknout, asi 4 minuty. Přidáme ještě nasekaný česnek. Pak přidáme na proužky nakrájenou papriku a promícháme. Osolíme, opepříme a dochutíme bazalkou. Promícháme.
Zalijeme vývarem a přidáme penne. Promícháme, snížíme teplotu a zakryjeme. Dusíme tak 15 minut, aby byly těstoviny uvařené.
Ve finále přimícháme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a strouhaný sýr a zakryjeme, aby se sýr roztekl.
Podáváme.
Tip:
A ještě jinak:
Místo papriky můžete přidat plechovku krájených rajčat i se šťávou a také smetanu, tak asi 100 g, řekl bych. Prostě podle chuti a úvahy. Už to bude trochu jiný recept, ale bude to také skvěle chutnat.
Je čas grilování! Tak tohle se na nás sype ze všech stran a chuťové pohárky rozhodně žádají své. Ať už připravíte maso, nebo jen klobásy (také maso, že), potřebujete k tomu ještě nějakou „omáčku“, ano, přílohu. A salát je ideálním řešením.
Hlasů: 6
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
10minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
10minut
Je to jednoduché, je to rychlé. A chutné!
Hlasů: 6
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
10minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
10minut
Je to jednoduché, je to rychlé. A chutné!
Salát z červených fazolí, červené cibule a červených rajčat | Jednoduše červený salát
Rajčata podélně rozčtvrtíme a pak napříč nakrájíme na plátky. Z červených fazolí vylijeme nálev a několikrát je propláchneme. Červenou cibuli podélně rozpůlíme a napříč nakrájíme na měsíčky. Česnek prolisujeme.
Vše smícháme, osolíme, opepříme, dochutíme mletými chilli vločkami. Zalijeme červeným vinným octem a olivovým olejem. Přidáme nasekanou bazalku a dobře promícháme.
Než budete salát servírovat při grilování, stihnete ho jistě i vychladit.