Jednoduchý salát, který se dá připravit velice rychle. Je osvěžující.
Need: |
- 3 rajčata cut into eighths
- 50 ml vody
- 2 lžíce bílého vinného octa
- 10 g cukru
- 1 cibuli cut into half-moons
- špetku soli
- špetku pepře
- 1 spoon olivového oleje
- All you prepare.
- Do vody vsypeme cukr a dobře promícháme.
- Přidáme sůl a necháme rozpustit.
- Přilijeme olej.
- Přilijeme ocet a opět dobře promícháme.
- Opepříme.
- Cut the onion into half-moons. Rajčata na osminky.
- Cibuli s rajčaty smícháme.
- pour dressing.
- Přidáme nadrobno nakrájenou petrželku. Salát podáváme mírně vychlazený.
Viennese potato salad | Lightweight and without mayonnaise
Before the celebrations of the 100th anniversary of the proclamation of an independent republic, it seems like sacrilege. Vienna salad but that policy does not. Like the classic potato salad is not worth it, that fame began to build in Russia. For the origin of potato salad reportedly stands a French chef, which made him famous was in Russia. There was preparing him for a selected elite Moscow. But do not count among this elite music in the year 1917. The first recipe for fried carp with potato salad, served with Czech cookbooks to get up in 1924. Although the salad had been contained root vegetables, However, a large portion of mayonnaise in it lacked. A Viennese simply missing. Plus, when you add Pork cutlet prepared after the method of Austrian, as you waltz the Blue Danube.
Already, cook it with us everyone (so we can not ignore Zdenek Pohlreich). A není divu. However, prepare Viennese Kartoffelsalat, as if there was only one single. idea? suspects, but prepare Viennese potato salad as if nothing had happened. Already, they are alright. The Austrian recipe missing eggs. But there are recipes with egg. So choose. It's always like Russian roulette. I have to add more peas. Just try what you think.
Already, cook it with us everyone (so we can not ignore Zdenek Pohlreich). A není divu. However, prepare Viennese Kartoffelsalat, as if there was only one single. idea? suspects, but prepare Viennese potato salad as if nothing had happened. Already, they are alright. The Austrian recipe missing eggs. But there are recipes with egg. So choose. It's always like Russian roulette. I have to add more peas. Just try what you think. |
Need: |
400 g
potato
1
red onion
500 g
pork chops z kýty
2
egg
3
nakládané okurky
1 spoon
bílého vinného octa
salt
pepper
flour
150 ml
beef broth
150 g
sádla
50 g
butter
200 g
sterilized peas
Units:
-
Brambory uvaříme ve slupce, It should do so 30 minutes. Finely chop the red onion, as well as cucumbers and cut them potatoes. Vejce uvaříme natvrdo. And then it all goes like clockwork. So she Preparation 45 minutes sitting. moreover, when cooked potatoes, you can prepare many things, but I needed the 15 extra minutes. I probably slow cook. matters? Try it faster by myself.
-
eggs cut them.
-
Mix potatoes with eggs.
-
Add the finely chopped onion and sliced cucumber, Then pour a little broth.
-
Pour a little vinegar.
-
Pepper to taste.
-
Přidáme hrášek.
-
Add salt to taste.
-
Gently toss salad.
-
And it is done.
Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty | Italská trikolora
Nedám pokoj, tak tu máme zase okurkový salát. Tentokrát s trochu netradiční přísadou – bílými fazolemi. So let Salad! A bude i video. Ne, that you did not make it, but I enjoy trying other things.
Need: |
- 1 a can bílých máslových fazolí (plechovka obsahuje 240 g
- 1/2 cucumbers
- 2 soudková rajčata
- 1 red onion
- 2-3 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce bílého vinného octa nebo citronové šťávy
- parsley
- salt
- pepper
- Fazole propláchneme a necháme okapat.
- Nakrájíme rajčata. Podélně je rozčtvrtíme (pokud máte soudková) a pak napříč nakrájíme na plátky.
- Red onions, cut into half-moons.
- Okurku oloupeme na zebru a přepůlíme. Lžičkou se zbavíme semínek a pak napříč nakrájíme na půlměsíčky.
- Petržel nasekáme na drobnější kousky.
- mix together.
- Přidáme postupně olivový olej, je na vás, jaké množství chcete v salátu mít. Začněte 1 lžící.
- Pokropíme octem (můžete použít i citronovou šťávu), přidávejte postupně, podle chuti. Začněte 1 lžící.
- Přidáme sůl a pepř.
Radish salad with cucumber and red onion | refreshing dinner
Series salads you probably earns a convenient nickname. Ale in this co. The point is, it's refreshing meal. And that is podstatné.
Need: |
- 1 salátovou okurku
- 1 volume ředkviček – tak asi 10 ředkviček
- 1 red onion
- 1/4 šálku řepkového oleje
- 2 lžíce bílého vinného octa
- 1 spoon cukru
- 1/4 lžičky pepře
- 1/2 lžičky soli
- 2 špetky mletých chilli vloček
- Připravíme si základní ingredience.
- Okurku podélně zbavíme škrabkou střídavě části slupky. Pak ji nakrájíme na slabá kolečka. Stejně nakrájíme ředkvičky. Červenou cibuli rozpůlíme a nakrájíme na půlměsíčky.
- Zeleninu promícháme, dáme do umělohmotného boxu a necháme v ledničce vychladit. Just 60 minutes.
- Smícháme olej s octem, cukrem, solí, pepřem a chilli.
- Vychlazenou zeleninu zalijeme připravenou zálivkou.
- Opatrně dobře promícháme.
- Finished. Můžeme podávat.