Tomato salad | Light and easy

Jednoduchý salát, který se dá připravit velice rychle. Je osvěžující.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Hodí se na léto, ale stejně tak si ho můžeme připravit i v zimě. Je to o chuti.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Hodí se na léto, ale stejně tak si ho můžeme připravit i v zimě. Je to o chuti.
Tomato salad | Light and easy
Need:
Units:
How do you:
  1. All you prepare.
  2. Do vody vsypeme cukr a dobře promícháme.
  3. Přidáme sůl a necháme rozpustit.
  4. Přilijeme olej.
  5. Přilijeme ocet a opět dobře promícháme.
  6. Opepříme.
  7. Cut the onion into half-moons. Rajčata na osminky.
  8. Cibuli s rajčaty smícháme.
  9. pour dressing.
  10. Přidáme nadrobno nakrájenou petrželku. Salát podáváme mírně vychlazený.

Viennese potato salad | Lightweight and without mayonnaise

Before the celebrations of the 100th anniversary of the proclamation of an independent republic, it seems like sacrilege. Vienna salad but that policy does not. Like the classic potato salad is not worth it, that fame began to build in Russia. For the origin of potato salad reportedly stands a French chef, which made him famous was in Russia. There was preparing him for a selected elite Moscow. But do not count among this elite music in the year 1917. The first recipe for fried carp with potato salad, served with Czech cookbooks to get up in 1924. Although the salad had been contained root vegetables, However, a large portion of mayonnaise in it lacked. A Viennese simply missing. Plus, when you add Pork cutlet prepared after the method of Austrian, as you waltz the Blue Danube.





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes

Already, cook it with us everyone (so we can not ignore Zdenek Pohlreich). A není divu. However, prepare Viennese Kartoffelsalat, as if there was only one single. idea? suspects, but prepare Viennese potato salad as if nothing had happened. Already, they are alright. The Austrian recipe missing eggs. But there are recipes with egg. So choose. It's always like Russian roulette. I have to add more peas. Just try what you think.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes

Already, cook it with us everyone (so we can not ignore Zdenek Pohlreich). A není divu. However, prepare Viennese Kartoffelsalat, as if there was only one single. idea? suspects, but prepare Viennese potato salad as if nothing had happened. Already, they are alright. The Austrian recipe missing eggs. But there are recipes with egg. So choose. It's always like Russian roulette. I have to add more peas. Just try what you think.

Viennese potato salad | Lightweight and without mayonnaise

Need:



Units:

How do you:
  1. Brambory uvaříme ve slupce, It should do so 30 minutes. Finely chop the red onion, as well as cucumbers and cut them potatoes. Vejce uvaříme natvrdo. And then it all goes like clockwork. So she Preparation 45 minutes sitting. moreover, when cooked potatoes, you can prepare many things, but I needed the 15 extra minutes. I probably slow cook. matters? Try it faster by myself.
    Brambory

  2. eggs cut them.
    Vejce

  3. Mix potatoes with eggs.
    Smícháme

  4. Add the finely chopped onion and sliced ​​cucumber, Then pour a little broth.
    Vývar

  5. Pour a little vinegar.
    Ocet

  6. Pepper to taste.
    Opepříme

  7. Přidáme hrášek.
    Přidáme hrášek

  8. Add salt to taste.
    Osolíme

  9. Gently toss salad.
    Promícháme

  10. And it is done.
    Hotový salát




Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty | Italská trikolora

Nedám pokoj, tak tu máme zase okurkový salát. Tentokrát s trochu netradiční přísadou – bílými fazolemi. So let Salad! A bude i video. Ne, that you did not make it, but I enjoy trying other things.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Množství ingrediencí je na vás, takže podle chuti postupně přidávejte olej i ocet. Salát máte hotový tak za 10 until 15 minutes, pak už můžete servírovat. Nebo ještě dejte na chvíli vychladit.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Množství ingrediencí je na vás, takže podle chuti postupně přidávejte olej i ocet. Salát máte hotový tak za 10 until 15 minutes, pak už můžete servírovat. Nebo ještě dejte na chvíli vychladit.
Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty | Italská trikolora
Need:
Units:
How do you:
  1. Fazole propláchneme a necháme okapat.
    Fazole propláchneme
  2. Nakrájíme rajčata. Podélně je rozčtvrtíme (pokud máte soudková) a pak napříč nakrájíme na plátky.
    Nakrájíme rajčata
  3. Red onions, cut into half-moons.
    Červenou cibuli nakrájíme na měsíčky
  4. Okurku oloupeme na zebru a přepůlíme. Lžičkou se zbavíme semínek a pak napříč nakrájíme na půlměsíčky.
    Oloupeme
  5. Přepůlíme
  6. Vyškrabeme
  7. Nakrájíme
  8. Petržel nasekáme na drobnější kousky.
    Petržel nasekáme
  9. mix together.
    Všechno smícháme
  10. Přidáme postupně olivový olej, je na vás, jaké množství chcete v salátu mít. Začněte 1 lžící.
  11. Pokropíme octem (můžete použít i citronovou šťávu), přidávejte postupně, podle chuti. Začněte 1 lžící.
  12. Přidáme sůl a pepř.
  13. A můžeme podávat

Radish salad with cucumber and red onion | refreshing dinner

Series salads you probably earns a convenient nickname. Ale in this co. The point is, it's refreshing meal. And that is podstatné.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Hlavní ingredience už jsou vyzrazené: radishes, červená cibule a okurka. A ani zálivka není složitá.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Hlavní ingredience už jsou vyzrazené: radishes, červená cibule a okurka. A ani zálivka není složitá.
Radish salad with cucumber and red onion | refreshing dinner
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si základní ingredience.
    Připravte si
  2. Okurku podélně zbavíme škrabkou střídavě části slupky. Pak ji nakrájíme na slabá kolečka. Stejně nakrájíme ředkvičky. Červenou cibuli rozpůlíme a nakrájíme na půlměsíčky.
    Nakrájíme zeleninu
  3. Zeleninu promícháme, dáme do umělohmotného boxu a necháme v ledničce vychladit. Just 60 minutes.
    Vychladíme
  4. Smícháme olej s octem, cukrem, solí, pepřem a chilli.
    Připravte si zálivku
  5. Vychlazenou zeleninu zalijeme připravenou zálivkou.
    Zalijeme zálivkou
  6. Opatrně dobře promícháme.
    Salát promícháme
  7. Finished. Můžeme podávat.
    Podáváme salát