Jistě, we tasted potato salad with garlic mayonnaise, But we can try and season with tartar sauce.
Need: |
- 400 g potato
- 2 egg vařená natvrdo
- 6-8 cherry rajčátek
- salt
- pepper
- handful hladkolisté petržele
- 2 lžíce citronové šťávy
- 5-6 lžiček tatarské omáčky
- Brambory uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme vychladnout. Nakrájíme je na kousky a přidáme trochu soli, pepře a nasekanou petrželku.
- Cherry rajčátka nakrájíme na čtvrtiny.
- Přidáme na čtvrtiny nakrájená vejce.
- Přidáme tatarskou omáčku a citronovou šťávu. Vše dobře jemně promícháme.
- Podáváme třeba k vločkovému kuřecímu řízku.
Bramborový salát s česnekovou majonézou a pažitkou | Báječný k řízku
Tak si budeme trochu hrát. Klasický bramborový salát je vánoční tradice, ale nemusíme zůstat jen u jediného receptu, zkusme něco jednoduššího. moreover, nejsou Vánoce. It would be best to prepare this salad from small potatoes, tak musím i trochu fantazírovat, promiňte mi to, because I was up for grabs at the moment of the experiment I was almost the size of the potato shells into pancerfaustu. Jedna hlíza o hmotnosti 450 gramů, to už je docela síla. Říkalo se, že čím hloupější sedlák, tím větší brambory, ale nebudu se vysmívat sedlákům a celou věc nějak složitě řešit. Pravdou je, že takovou bramboru vaříte trochu déle než ty prťavé. Ale to přece není důvod se do salátu nepustit.
When you cook potatoes, everything else goes like clockwork. The recipe I was slightly modified, the original I found interesting foodwebu Epicurious and I'm a little surprised and even more attracted one of the ingredients - it's hot water. Have you ever thought something like? |
Need: |
- 450 g potato
- 4 cloves garlic
- 3 lžíce citronové šťávy
- 5-6 lžiček mayonnaise
- large handful chives
- 1 spoon horké vody
- Boil the potatoes in salted water until tender. Drain and let cool.
- Mix the crushed garlic salt, add mayonnaise, lemon juice and hot water. mix thoroughly.
- Peel potatoes, cut into smaller pieces, Add the chopped chives and mix with spicy mayonnaise. Salt and pepper.
- Serve the steak puffy.
Treska ještě dneska | Filé je milé
Already, tak jsem se dopustil slovních hříček. Ale to mi nemůžete mít za zlé. Zvolil jsem rychlovku, fakt je to za chvilku.
Need: |
- 300 g fillet of Alaskan cod
- 3 lžíce hladké mouky
- 3 lžíce crushed cornflakes
- 1 spoon crushed cumin
- 1 spoon Italian herbs
- 50 g butter
- 1 spoon olivového oleje
- salt
- pepper
- 300 g potato
- 100 ml mléka
- We'll have to cook the potatoes in salted water to a pulp. Before we come to the realization, we manage others.
- Authorized fillets with salt and popepříme, in a bowl, mix the flour with crushed cornflakes, cumin and herbs. In this mixture, wrap the fillets.
- Heat the butter in a pan with oil. On medium heat fry the fillets.
- Prepare mashed. Sieved mash potatoes, add a tablespoon of butter and milk, we sped boiling. Mash masher work our way. In conclusion prošleháme, hand whisk just.
- Fillet served with mash and lemon slices.
Bramborová kaše s pestem | S chutí bazalky
Ať je veselo, I thought. A ke klasické bramborové kaši jsem povolal dosud ladem ležící zelené pesto. Ta barva mě nalákala, vždyť do kaše přidávám nasekanou pažitku, petrželku nebo i jarní cibulku, proč nemohlo dochutit kaši?! Vždyť hlavní ingrediencí je bazalka, to by mohlo chutnat.
- Peeled potatoes cut into pieces and flushed several times in cold water. Season with salt and cook until tender.
- drain potatoes, add a tablespoon of butter and shake, that butter be dissolved. mash potatoes.
- Add a little milk mulled five working with masher. Gradually add milk, according to the required consistency.
- potatoes prošleháme.
- Add the pesto and prošleháme.
- To the slurry serve Bavarian sausages.