We already miss it. Pork neck on vegetables, baked with lentils, fast and now we have a new one.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 20 minutes |
Cook Time |
85 minutes |
|
|
|
Need: |
- 500 g krkovičky na plátky
- 4 potatoes
- 200 g ham
- 50 g bacon
- 100 g plátkového sýra Ementál
- 1 červenou kapii
- koření gyros
- olive oil
- 750 g lens
- Plátky krkovičky naklepeme, okořeníme směsí na gyros, zakapeme dobře olivovým olejem a necháme marinovat. Můžete přes noc, to je skvělé, ale stačí něco přes hodinku, pokud spěcháte.
- Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Plátky brambor poklademe do pekáče. Dobře pokapeme olivovým olejem a dáme péct nezakryté tak 10 minutes at 180 ° C.
- Poklademe na brambory plátky krkovičky a pečeme tak 10 minutes.
- Poklademe plátky šunky a ještě přidáme plátky anglické slaniny. Necháme 5 minut zapékat.
- Přidáme nakrájenou kapii.
- Zalijeme lečem a zakryté pečeme v troubě tak 30 minutes. Odkryjeme a pečeme ještě 20 minutes.
- Poklademe plátky sýra a pečeme ještě 10 minutes, aby sýr zezlátl.
- served.

Hey cream cream with mushrooms | A test of courage
Hejka jsem měl vyhlédnutého, ale pořád to nějak nešlo. Chtělo to odvahu. I know, zní to směšně, ale některé věci potřebují čas.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 12 minutes |
Cook Time |
35 minutes |
|
|
Ryba na talíři už se u nás zabydlela. Stačí jen nápad. Hejk potřebuje pozornou úpravu. To, co koupíte, jsou válečky ryby, která přišla o hlavu a ocas. Jenže ostatní musíte už udělat sami. Ale pak to stojí za to. Jemná chuť smetany, žampionů a pórku vás dostane spou s jemným masem hejka.
Ryba na talíři už se u nás zabydlela. Stačí jen nápad. Hejk potřebuje pozornou úpravu. To, co koupíte, jsou válečky ryby, která přišla o hlavu a ocas. Jenže ostatní musíte už udělat sami. Ale pak to stojí za to. Jemná chuť smetany, žampionů a pórku vás dostane spou s jemným masem hejka. |
-
Připravíme si rybu. Rozkrojíme ostrým nožem podél na břišní straně.
-
Prstem oddělíme páteř od masa. Palec nebo ukazováček, to je jedno. Nůžkami odstřihneme zbytky ploutví na okrajích filetů. Zbavte se těch otravných kostí raději hned.
-
Dáme vařit brambory nakrájené na plátky.
-
Vyjmeme z ryby páteř.
-
Česnek utřeme a pak vetřeme do rybích filetů. Salt and pepper. Nechte tak 5 minutes, aby si koření s česnekem s masem trochu pohrálo.
-
Na másle opečeme filety z obou stran, tak 10 minut nám bude stačit.
-
Mezitím nakrájíme žampiony na čtvrtiny.
-
Rybu vyjmeme z kastrolu. Do výpeku přidáme nakrájené žampiony. Osmahneme je.
-
Žampiony zalijeme smetanou ke šlehání. Toss.
-
Zakryjeme a dusíme na mírném ohni 10 minutes.
-
Mezitím si nakrájíme pórek na kolečka a osmahneme bramborová kolečka na másle. Než skončí příští krok, budou hotové.
-
K žampionům přidáme nakrájený pórek, promícháme a povaříme tak 5 minutes.
-
Hejka na žampionech podáváme s opečenými bramborami.
-
Enjoy your meal.

Pork with vegetables | Once again the same good
As can be guessed, steak grilled with vegetables now tady we have. And even quicker dinner topic neck. still good! But let us return to baked pork with vegetables. We'll crank w.egg little more tomato sauce with olives and basil. You're gonna taste buds, it'll be fine!
Servings | Prep Time |
2-3 osoby | 10 + 60 me Marinov |
Cook Time |
80 minutes |
|
|
|
Need: |
- 400 g neck plátky
- 3 potatoes
- 3 lžičky seasoning mixtures for collars
- 100 g eidamu
- 100 g ham
- 200 g bacon
- glass lens 330g (Znojmia)
- glass sauce with olives and basil 400 g (Panzani)
- olive oil
- collars tenderize, Sprinkle seasoning mix and pour oil. Marinate an hour. Občas protřepeme, to spice got really everywhere. Potatoes cut into slices and olive oil zastříkneme. Dáme do trouby a pečeme na 200 almost 20 minutes.
- Then add slices of neck and a layer of ham to the fried potatoes.
- Add the chopped bacon.
- pour Lece.
- Pour in tomato sauce with olives and basil. Bake covered 30 minut při teplotě 180 °C a pak odkryjeme a pečeme ještě 20 minutes.
- Sprinkle with grated cheese. Bake yet so 10 minutes.
- Finished.
- served.
Fits need:
...
.

smoked garlic soup | Vyprošťovák so
Originally I wanted to prepare ovarovou or if garlic soup with barley. Year, but I had to think about before you hail. So it will be attempted without hail. This soup you do not prepare only for a sinful night. It is good even without you stand on your feet. She will do it anyway, but better.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 8 minutes |
Cook Time |
25 minutes |
|
|
|
Need: |
- 2 potatoes
- 7 cloves garlic
- 1 spoon kmínu
- 1 a 1/2 l vývaru z uzeného masa
- 1 větší šalotku
- sádlo
- salt
- majoránku
- potatoes cut.
- Česnek pokrájíme na plátky.
- Zalijeme vývarem a přidáme kmín. cook for about 20 minutes, až brambory změknou.
- Šalotku pokrájíme na kolečka a osmahneme na troše sádla. Jen tak lehce, žádné škvarky.
- Přidáme šalotku do polévky a promícháme. Necháme na vařiči chvilku dojít.
- Přidáme majoránku a můžeme jemně osolit.
- served.
- Enjoy your meal.
