Péct maso na zelí, to bývá kratochvílí mnoha kuchyní. Také už jsem se toho dopustil, tentokrát to zkusíme s červenou feferonkou a bílým vínem.
Kuřecí stehna se slaninou na zelí | Další z možností
Need: |
- 500 g chicken thighs
- 200 g bacon
- 2 červené feferonky
- 500 g sauerkraut
- 4 potatoes
- 1 cibuli
- 100 ml bílého vína
- 250 ml kuřecího vývaru
- 2 Bobkov list
- salt
- pepper
- kmín
Units:
How do you:
- Cibuli nakrájíme na kolečka a rozprostřeme v pekáčku.
- Rozložíme zelí, které pokmínujeme a posolíme.
- Poklademe na kolečka nakrájenými feferonkami.
- Rozprostřeme na špalíčky nakrájenou anglickou slaninu.
- Přidáme čtvrtinky brambor.
- Na vrch položíme kuřecí stehna, která jsme posolili a opepřili. Přidáme bobkové listy. Podlijeme bílým vínem a dáme do předehřáté trouby, pečeme 40 minutes at 180 ° C.
- Stehna převrátíme a zalijeme kuřecím vývarem. Vrátíme do trouby, the temperature is raised to 200 ° C and bake 20 minutes.
- Zelí prohrábneme vidličkou a pečeme ještě 5 minutes, troubu vypneme a vše necháme dojít tak 5 until 10 minutes.
- served.