Evergreen v kuchyni, to jsou kuřecí paličky, které se dají připravit nejrůznějšími způsoby. I love them, now because, that allow you to prepare a meal for two without any extravagance and extravagance. Můžete volit tuto ostrou variantu nebo voňavé paličky s pomerančem, které jsou mírnější v síle. Ale pochutnáte si na obou verzích.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
40 minutes |
|
|
|
Need: |
- 2 lžíce extra hot chili sauce
- 3 cloves garlic
- 1 spoon červené kari pasty
- 6 chicken drumsticks
- salt
- 1 lžíce olivového oleje
- Mix chili sauce with chopped garlic, curry paste and about 1/4 teaspoon salt. To give a mixture of chicken drumsticks without the skin and shake it a bowl, that the mixture sticks wrapped.
- Preheat oven to 200 ° C. Sticks put on a baking sheet lined with aluminum foil, drizzle with more marinade and bake 40 minutes.
- Podáváme s bagetou, Samostatná nebo s dip, in which case the sharper sticks is better to choose temperate in taste.
I told, that sticks offer a variety of treatment options. Maybe you can completely forget about the oil and add the marinade 3 tablespoons orange juice, Drumsticks are fragrant. As suggested recipe for fragrant chicken drumsticks. Zkuste to. Pochutnáte si.
Voňavé kuřecí paličky | Čili s chilli, ale s mírou | Pomeranč místo oleje
O evergreenu v kuchyni jsem už mluvil, jsou to, jak patrné, kuřecí paličky. Můžeme volit nejrůznější varianty úpravy, nakládat je přes noc do marinád nebo jen podmáslí, můžeme je péct i grilovat. Tentokrát se obejdeme bez dlouhého marinování a povoláme do služby troubu.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
40 minutes |
|
|
|
Need: |
- 3 lžíce sweet chilli sauce
- 2 lžíce červené kari pasty
- 4 cloves garlic
- 4 lžíce orange juice
- 6 chicken drumsticks
- salt
- Mix chili sauce with orange juice, chopped garlic, curry paste and about 1/4 teaspoon salt. To give a mixture of chicken drumsticks without the skin and shake it a bowl, that the mixture sticks wrapped.
- Předehřejeme troubu na 200 °C. Sticks put on a baking sheet lined with aluminum foil, drizzle with more marinade and bake 40 minutes. After ten minutes, temperature is reduced to 180 °C.
- Podáváme s bagetou, Samostatná nebo s dip.
Špízy s divokým masem, paprikovou klobásou, beetroot and pepper | When you cook does, what he wants
Next attempt, as a pleasant day. Prepare skewers, or kebab, jak chcete. But first we boil the beetroot, because it takes up 50 minutes. Simmer it with cumin and only then peel. And then he has to cool slightly. But he still taste her cooking because it cools. Nenechte se zmást divokým masem, nebudeme vařit z divočiny, jenom z dost peprného masíčka.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
16 minutes |
|
|
|
Need: |
- 200 g vepřových nudliček z kýty a plece
- 150 g plain yogurt
- 4 lžičky červené kari pasty
- 4 lžičky red wine vinegar
- 50 g uzené slaniny
- 100 g paprika sausage
- 1 red onion
- olej na pokapání grilovací pánve
- chilli papričky To, mohou být i konzervované
- 1 zelenou papriku
- Smícháme jogurt s kari pastou a červeným vinným octem.
- Do marinády přidáme masové nudličky a promícháme.
- Maso by mělo být marinádou obalené. Dáme chladit, stačí hodina, dobré je to přes noc.
- Nakrájíme si papriku, slaninu, červenou cibuli a červenou řepu. Můžete udělat menší kousky, lépe se propékají.
- Na špejle napichujeme maso střídavě se zeleninou a slaninou. Na konec špejle, pokud chcete, dáme chilli papričku. Je spíš na ozdobu, ale dá se také jíst.
- Opékáme na grilovací pánvi ze všech stran. Na pánev nemusíme kapat olej, ostatně není ho potřeba moc – nebudeme smažit – můžeme grilovat i nasucho. To se ovšem víc všechno připéká. Sami zjistíte, co vám víc sedí. Pokud jsou špízy delší a přesahují hranu pánve, zkuste je opékat postupně, v uhlopříčce pánve.
- Předehřál jsem si troubu na 250 °C a pak přepnul na gril. Pánev jsem potom strčil asi 10 cm pod gril a dogriloval ze všech stran. To, že je trouba pootřevřená zase tolik nevadí.
- Ke špízům si můžete ještě připravit dipový zeleninový salát.
- Red onions, cut into half-moons, rajče na osminky, přidáme salátovu okurku, nakrájenou na kostičky a nakrájené ředkvičky. Osolíme, přidáme trochu cukru a zakapeme citronovou šťávou. Toss. Vše smícháme se zakysanou smetanou. Místo citronu můžete použít bílý vinný ocet. Recept můžete najít v tipu.
- Ale také stačí si udělat česnekový dip – zakysaná smetana, trochi pepře, trochu soli a pažitka. Podáváme s bagetou.