Attempt rychtě food, that should come. A také, I confess, vyšel. Jinak by neměl šanci, že vám ho budu doporučovat. Chicken breast butcher is worth two in a supermarket, so satisfy two people, without having the feeling, will nenajedli. Trochu vás zdrží marinování, ale protože je maso nakrájené na nudličky, nepotřebuje na to celou noc. Komu nějak vadí sezam, může ho vynechat. To je finální záležitost. Jen se zbavíte o další zajímavou chuť.
Need: |
- 1 kuřecí prsní řízek - about 350 g
- 150 ml soy sauce
- 3 lžičky cane sugar
- 2 lžičky starch
- 1,5 cm čerstvého zázvoru
- 6 cloves garlic
- 1 spoon chilli flakes
- 1 zelenou papriku
- 1 červenou papriku
- 1 mrkev
- 1/2 rose brokolice
- 2 lžičky sesame seeds
- vegetable oil year, rapeseed
- scallions green leaves
- salt
- pepper
- Put into a bowl with soy sauce, add sugar, starch, prolisovaný česnek, chilli a nastrouhaný zázvor. mix well.
- Chicken breast fillet, cut into strips. Put it in the marinade and chill and marinate. Just 20 minutes.
- Into the pan put a tablespoon of oil, the Heat a, add chopped peppers, broccoli florets divided, onion, finely chopped. Resto until tender, about 5 minutes. Set aside and keep warm.
- Into the pan put a tablespoon of oil, the Heat a fry it and chicken, about 3 minuty.
- Then add the sauteed vegetables, jdeště roast about 2 minutes and then pour the marinade (in part it's better). Bring to a boil and let simmer 5 until 7 minutes. Season with salt and pepper if appropriate.
- Podáváme s rýží. On the portion of rice stacked mixture of meat and vegetables, sprinkle with sesame seeds. (If you want a stronger flavor of sesame, Just slightly roasted lightly in a dry skillet.)
Uzenina s paprikami za 25 minutes | Rychlá večeře
Mělo by to být rychlé a bude to rychlé. Můžete zvolit pikantní klobásy nebo točený salám, záleží na chuti. Tak jdeme na to.
Need: |
- 300 g maďarského točeného salámu
- 1 cibuli
- 1 červenou papriku
- 1 zelenou papriku
- 1-2 lžičky oregana
- 50 g grated parmesan cheese
- Salami (nebo klobásky) nakrájíme příčně na kolečka a opečeme nasucho na na středně vysoké teplotě na pánvi se silným dnem. Dejte tomu tak 3 minuty.
- Opékáme oboustranně.
- Přidáme olivový olej, Heat a and then add the onion chopped into large pieces.
- Do not add peppers, nakrájené na kousky a opékáme asi 3 minuty.
- Sprinkle with oregano and toss yet.
- Zaklopíme poklicí a dusíme 5 minutes, aby zelenina ještě víc změkla.
- Dáme pánev z vařiče a do směsi zamícháme parmezán. Nemáte-li ho v oblibě, zkuste jiný sýr na strouhání.
Hovězí nudličky s rýží, žampiony, pórkem a paprikou | 2. varianta
Beef strips with rice that already have a recipe, but because my little kitchen I take as a great laboratory, It had no neexperimentovat on and the first recipe to add another variant. taste similar, and yet another. Change comes by adding vegetables.
Need: |
- 400 g beef
- 4 lžičky butter
- 1 cibuli cut into half-moons
- 2 cloves garlic dobře prolisujeme
- 2 lžičky sweet peppers
- 200 g žampionů nakrájíme na plátky
- 1 pórek nakrájíme na kolečka
- 250 ml horké vody
- 1 vaničku silné hovězí šťávy lepší je ale silný hovězí vývar
- 1 spoon worchesterové omáčky
- 1 spoon rajčatového pyré
- 1 kelímek zakysané smetany
- 1 červenou papriku nakrájíme na tenké nudličky
- Na rozpálené pánvi opečeme hovězí nakrájené na nudličky, žádnou hromadu, ale pěkně v jedné vrstvě, i postupně. Pečeme tak 3 minuty, aby nudličky zhnědly. Na pánvi s nimi občas zahýbeme, aby se jenom opekli a nepřipekly. Nudličky dáme stranou.
- Snížíme teplotu a přidáme do pánve máslo, po rozpuštění přidáme cibuli nakrájenou na jemné půlměsíčky a česnek a restujeme, to onions vitrified. Ještě přidáme sladkou papriku a promícháme.
- Pak přidáme opečné masové nudličky, na plátky pokrájené žampiony, horkou vodu, vaničku silné hovězí šťávy (určitě by byl lepší hovězí vývar, ale do toho jsem se ještě nepustil, čeká na svoji příležitost), worchestrovou omáčku a rajčatové pyré. Přivedeme k varu a necháme zakryté dusit, aby maso změklo, tak asi 45 until 50 minutes.
- Mezitím si uvaříme rýži, stačí tak 20 minut před dovařením masa. Tu vaříme v osolené vodě.
- Na druhé pánvi rozpustíme máslo, orestujeme pórek nakrájený na kolečka a červenou papriku nakrájenou na proužky. Použil jsem naloženou papriku z „domácích“ zdrojů – když máte dodavatele, vášnivého pěstitele, musíte taky jeho produkci umět zužitkovat. Pórek a papriku mírně podusíme, opepříme a přidáme k hovězím nudličkám v polovině dušení.
- A závěr je stejný jako v první variantě tohoto receptu – hovězí nudličky s rýží. Když je maso hotové, vmícháme do směsi zakysanou smetanu. Postupně a decentně, takže ve výsledku by mělo být maso na talíři vidět a neplavat ve smetaně.
- Rýži dáme na talíř a tentokrát se nebudeme snažit o kopeček, rozprostřeme ji po talíři. Navrch dáme masové nudličky se žampiony a zeleninou a dozdobíme nasekanou petrželkou.
- První kroky najdete U PRVNÍ VARIANTY, další následují: Na másle orestujeme pórek nakrájený na kolečka.
- Přidáme na proužky nakrájenou papriku.
- Orestujeme a krátce podusíme.
- Opepříme a potom přidáme v polovině dušení hovězích nudliček ke směsi masa a žampionů.
- Před servírováním posypeme posekanou petrželkou.