Potato Dumplings | Briefly by hand

Ke kachně se zelím nebo jen tak osmažené s vejcem jsou bramborové knedlíky oblíbenou součástí českých jídel. Already, knedlíky jsou v mé kuchyni tak trochu záhadou. Jednoduché jako facka, řekla by kolegyně Pavla. To se to řekne. Vypadá to jednoduše, ale je to jednoduché? Na videu to jednoduše vypadá.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
Opravdu to není žádná věda, jen ruční práce, když vaříte knedlík pro dva, robot nepotřebujete. Brambory nastrouháme, přidáme krupičku a vejce a hněteme.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
Opravdu to není žádná věda, jen ruční práce, když vaříte knedlík pro dva, robot nepotřebujete. Brambory nastrouháme, přidáme krupičku a vejce a hněteme.
Potato Dumplings | Briefly by hand
Need:
Units:
How do you:
  1. Brambory nastrouháme.
  2. Přidáme krupičku. Přidáme vejce a osolíme.
  3. Promícháme rukama a vytvoříme pevné těsto.
  4. Vyválíme dva válečky.
  5. Vaříme v osolené vodě tak 25 minutes. Nakrájíme na plátky.