Thank the, We will play the game back to the chef and his inspiration. When not in the kitchen of Musu, but with joy, It goes by itself. My method is the same: Check out a all around and around and create food, that's okay. Takže dobré. Clearly, it's another variation on the theme, but you can always try something else to add, či ubrat. however, true, it is good to be sober. Tuhle polévku jsem si už vyzkoušel třeba jako plnou párků.
Need: |
- 2 páry frankfurtských párků tedy asi 200 g
- 1 cibuli
- 1/4 šálku čočky
- 1 stonek řapíkatého celeru
- 1/2 střední mrkve
- 3 cloves garlic
- 1 střední bramboru
- 2 lžičky sweet peppers
- 1 Bay leaf
- 1/2 l zeleninového vývaru
- 1/2 l vody
- 6 g prorostlé slaniny
- 1/2 lžíce sádla
- 4 lžíce rajčat krájených, z konzervy
- černý pepř mletý
- salt
- špetku majoránky nebo libečku na dochucení, pokud chcete
- špetku drceného knímu na dochucení, pokud chcete
- 2 lžíce zakysané smetany
- Rozehřejeme sádlo a orestujeme na kousky nakrájenou slaninu. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev a celer. Toss.
- Přidáme 2 lžičky sladké papriky.
- Zalijeme vývarem, aby paprika nezhořkla. Přidáme bobkový list a trochu pepře. Necháme chvilku vařit, pak přidáme 4 lžíce krájených rajčat i se šťávou. Přilijeme trochu vývaru a necháme chvíli vařit.
- Přidáme čočku, kterou nemusíme dlouho namáčet, stačí ji nechat 10 minut ve vodě, kterou slijeme.
- Bramboru nakrájíme na malé kostičky. Dáme do základu. Bramboře by mělo stačit k uvaření 20 minutes.
- Stroužky česneku rozmáčkneme plochou stranou nože a nakrájíme nadrobno. Přidáme do polévky.
- Přilijeme vodu, promícháme a necháme vařit na mírném ohni pod pokličkou.
- Párky nakrájíme na kolečka a přidáme do polévky.
- Můžeme ještě dochutit špetkou drceného kmínu a špetkou majoránky nebo libečku, ještě trochou mletého pepře a soli.
- V závěru ještě přidáme trochu zakysané smetany.
- Můžeme podávat s plátky bagetky.
Frankfurtské fazole rychle a spolehlivě | Jedeme tuhle jízdu s Heinzem
Recept prý vymyslela Sheila in the States, or maybe he just dropped to the network and the world. “It's easy and tastes great,” he said, adding, it can be both a lunch, so dinner or prepare a meal for a picnic. Thank the, try.
It will be a dinner, and we will see. I just modified the recipe. Baked beans as the monster anywhere! (It was a bit of a chore, when we disappoint me or Tesco, ale zachránila to Billa a suchou hořčici, here to pohledal, že jo?! Sheila does not have a problem with dry mustard, sáhneme then after "wet". Skvělá teplá večeře, jestli je to jídlo na piknik, to judge for yourself, but tasty beans and cold
It will be a dinner, and we will see. I just modified the recipe. Baked beans as the monster anywhere! (It was a bit of a chore, when we disappoint me or Tesco, ale zachránila to Billa a suchou hořčici, here to pohledal, že jo?! Sheila does not have a problem with dry mustard, sáhneme then after "wet". Skvělá teplá večeře, jestli je to jídlo na piknik, to judge for yourself, but tasty beans and cold |
Need: |
6
frankfurtských párků
2 cans
baked beans I suggest Heinz
100 g
bacon
2 lžičky
hořčice
4 lžíce
barbeque sauce - Make it blo family, also Heinz
salt
pepper
1 spoon
smoked paprika
2 lžičky
garlic powder
Units:
-
Párky vaříme 5 minutes (Sheila advises, it is good to cook in a pot with water, Well it occurred to me ...). Tak pojedeme.
-
V pánvi wok (I have it in your favorites containers) osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky, Then add the beans (estimate, if you use two cans of beans, or add less) a nakrájené párky, mustard sauce and babercue. Toss, salt, opepříme a osvěžíme lžičkou uzené papriky, lžičkou granulovaného česneku a na mírném ohni necháme 10 until 15 minutes probublávat.
Tip pro dva: Just 3 sausages, 1 a tin of beans 2 tablespoons barbeque sauce, teaspoon mustard, portions are smaller, but sufficient. If you are alone, you also have the other day at breakfast. A NeMus years ohřávat, Think of it as a picnic, and cold is great.