Chicken as the fast food joint | I go!

I will examine what secrets they have chickens at fast-food restaurants, občas si porci koupím, it's fast and still good. Already, dá se to. And let's face it satiates, a unique taste, which can be addictive. The preferred action, when they put many things into the bucket, I had a chicken, that I remembered perhaps even Rudolf II., I'm quite matured. The menu is what is. So with that moment again aborted! We'll have a chicken at home, which will be even tastier and secret ingredients not cover up.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Kuřecí mám rád, a nejsem určitě sám. Je to i dost pohodlné, protože v ostatním mase, abyste měli vysokou kulinářskou, vyznat se vyžaduje trénink. Dobrý řezník pomůže, poradí, doporučí, je to ostatně taky jeho zájem prodat. Ty, kteří jenom řežou maso poznáte od skutečně dobrých řezníků docela rychle.Ale tentokrát se bez nich obejdeme. Kuře je kuře. Vždycky si s ním poradíte.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Kuřecí mám rád, a nejsem určitě sám. Je to i dost pohodlné, protože v ostatním mase, abyste měli vysokou kulinářskou, vyznat se vyžaduje trénink. Dobrý řezník pomůže, poradí, doporučí, je to ostatně taky jeho zájem prodat. Ty, kteří jenom řežou maso poznáte od skutečně dobrých řezníků docela rychle.Ale tentokrát se bez nich obejdeme. Kuře je kuře. Vždycky si s ním poradíte.
Chicken as the fast food joint | I go!
Need:
Units:
How do you:
  1. Mix all the spices, ale s hočicí ještě počkejte.
    Smícháme koření.
  2. Do podmáslí přidáme lžíci kořenící směsi a lžíci dijonské hořčice. Promícháme a ještě přidáme kelímek bílého jogurtu. Mix. Pokud nemáme podmáslí, zkuste mléko smíchat s octem v poměru 1: 3. therefore 3 díly mléka a díl octa.
    Náhražka podmáslí.
  3. Kuřecí paličky a křídla dáme do sáčku, nalijeme směs podmáslí a dobře uzavřeme. Sáčkem zatřeseme, aby se marináda dostala k masu. Necháme vychladit a odležet v ledničce nejlépe přes noc. Chutě se svěle propojí.
    Kuřecí maso.
  4. Mouku smícháme se zbylým kořením, vejce rozšleháme.
    Dvojobal
  5. Kuřecí maso vyndáme z marinády a jednotlivé kousky pak obalujeme v kořeněné mouce, pak ve vajíčku a opět v mouce.
    Obalíme.
  6. V hluboké pánvi nebo pánvi wok rozehřejeme dostatečnou vrstvu oleje a smažíme 8 until 10 minutes.
    V oleji
  7. Osmažené kuřecí kousky přendáme na plech, vyložený pečicím papírem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C.
    Budeme péct
  8. Pečeme při teplotě 180 °C asi 10 minutes. Během pečení otočíme.
    Vyndáme z trouby.
  9. Podáváme s rychlým bílým dipem a bagetkou...
    Bílý dip.
  10. ... nebo v troubě připravenými hranolky.
    Kuře s dipem a hranolky.
Tip:

Rychlý bílý dip je jednoduchá záležitost. Ke kuřeti se hodí skvěle.

Kuře s česnekovou omáčkou zapečené na špenátu, se špagetami

I wanted to try, the outcome of roasted garlic unpeeled, which is good in sauces. Instructions were clear. Whole cobs garlic get rid of the top “paper” peelings, cut off the lower part, but do not divide the cloves. Clubs wrap, potřené oil, aluminum foil and bake. Then there is a mixer. I lost when preparing dinner forty minutes, because it took me ten and thirty preparing the baked garlic. Everywhere it smelled wonderful! Podezření, že se zrovna něco nepovedlo, rostlo. Doubts have caused the appearance of baked garlic. Cloves wanted to peel out! The mixer is then formed two masses. Soft chopped garlic and peel, which looked pretty awful, inedible. Probably will go only so much charm with a completely fresh garlic. So I threw everything, developed new cloves and liquidised. Could I still care, But time is pressing. Maybe next time… I bez toho kouzla to byla báječná večeře.

Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Můžete použít kuřecí prsa nebo horní stehna. Jak je libo. Abych se vyhnul možné kritice, že zase prsa, šel jsem do druhé možnosti. Výsledek byl skvělý. Zkuste si to také. A k tomu špagety. Nemá to chybu!
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Můžete použít kuřecí prsa nebo horní stehna. Jak je libo. Abych se vyhnul možné kritice, že zase prsa, šel jsem do druhé možnosti. Výsledek byl skvělý. Zkuste si to také. A k tomu špagety. Nemá to chybu!
Kuře s česnekovou omáčkou zapečené na špenátu, se špagetami
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí maso osolíme, opepříme a opečeme dozlatova na oleji.
  2. Prepare sauce. Máslo rozpustíme a zasypeme moukou, vytvoříme zlatavou jíšku, kterou po částech ředíme mlékem, aby měla hmota ještě tekoucí konzistenci. Při vaření ještě přidáme špetku (!) ground nutmeg. Česnek rozmixujeme a přidáme i mírně zchladlou jíškovou hmotu spolu s polovinou parmazánu a rozmixujeme dohladka.
  3. Do pekáčku s dnem vymazaným olejem, který trochu osolíme a opepříme, poskládáme listový špenát. Také na špenát dáme trochu soli a pepře. Na špenátové lůžko položíme opečené kuře, které přelijeme omáčkou.
  4. Zakryjeme poklicí nebo alobalem a v předehřátí troubě pečeme asi 30 minut při 200 °C. Then, uncover pan, na omáčku nasypeme ještě trochu parmazánu a pečeme ještě 5 minut odkryté.
  5. Uvaříme si mezitím špagety.
  6. Na talíř dáme špagety, na ně položíme kuře s dobrou vrstvou špenátu a posypeme parmazánem. Dozdobíme nasekaným rajčetem a třeba ještě listovou petrželí.
    Kuře v sýrové omáčce.

Potato as a toy

Potato pancakes are definitely already cooked, or at least eat. And so you know, že je pokaždé jiná. Každá rodina má své zvyky a chutě. The same basis, it's still Potato Potato, but it depends, What you add to the soup. So I played a bit. Zkusíme to.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 serving 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
4 serving 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Bramboračku můžeme dělit na dva proudy. S houbami a bez hub. To ostatní už záleží na vás. Mám tady variantu bez hub. Ochutnejte.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 serving 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
4 serving 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Bramboračku můžeme dělit na dva proudy. S houbami a bez hub. To ostatní už záleží na vás. Mám tady variantu bez hub. Ochutnejte.
Potato as a toy
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme brambory na kostičky. Stejně tak si nakrájíme slaninu.
    Brambory a slanina.
  2. Nakrájíme řapíkatý celer, cibuli a česnek.
    Řapíkatý celer, cibule a česnek.
  3. V kastrolu opečeme kostičky slaniny. Slaninu pak dáme stranou.
  4. Na vypečeném tuku dáme zesklovatět cibulku a přidáme nakrájený řapíkatý celer. Promícháme a restujeme.
    Restujeme cibulku.
  5. Přidáme česnek a promícháme. Aby dal vůni a nehořkl, stačí mu minuta až dvě.
    Přidáme česnek.
  6. Přidáme do kastrolu nakrájené brambory, promícháme, aby se tuk dostal na všechny kostičky brambor. Chvíli restujeme.
    Přidáme brambory.
  7. Vrátíme do kastrolu opečenou slaninu.
    Vrátíme slaninu.
  8. Přilijeme kuřecí vývar, tak, aby zakryl všechny ingredience.
    Přilijeme vývar.
  9. Zakryjeme a dusíme do změknutí brambor. Občas promícháme. Podle velikosti brambor by mělo stačit 40 minutes, nechal jsem je déle, aby byly opravdu měkkoučké.
    Zalito.
  10. Můžeme po chvíli přidat trochu kmínu.
    Přidáme kmín.
  11. Rozehřejeme máslo a přidáme hladkou mouku. Vytvoříme světlou jíšku. Zalijeme smetanou a provaříme.
    Smetana s jíškou.
  12. Smetanovou hmotu po částech vpravíme do brambor, helpful in this, jak hustou chceme polévku. Přidáme majoránku a osolíme. Necháme chvilku ještě probublávat.
    Dobrou chuť.
Tip:

Pokud jste to se smetanovou jíškou trošku přehnali, pomůžete si horkou vodou na zředění.

Rychlé kuře se šťouchanými bramborami

I do not mean marathoners or world champion, just do a quick chicken, which, of course, enjoy. If nehodlujete food cooked in red wine, reach forchicken broth. You did have on hand. Or try both, half and half.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 serving
Cook Time
30 minutes
Servings
2 serving
Cook Time
30 minutes
K rychlému kuřeti můžete připravit šťouchané brambory. Tyhle jsem okoukal od šéfkuchaře Café Colore Luboše Leopolda. Stačí máslo, šalotka a brambory. No, skoro jsou jako jeho, vlastně jeho babičky. K šalotce jsem přidal ještě jarní cibulku.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 serving
Cook Time
30 minutes
Servings
2 serving
Cook Time
30 minutes
K rychlému kuřeti můžete připravit šťouchané brambory. Tyhle jsem okoukal od šéfkuchaře Café Colore Luboše Leopolda. Stačí máslo, šalotka a brambory. No, skoro jsou jako jeho, vlastně jeho babičky. K šalotce jsem přidal ještě jarní cibulku.
Rychlé kuře se šťouchanými bramborami
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme mouku, sůl a pepř. Kuřecí řízky lehce naklepeme. Pokud jste si vybrali kuřecí prsa, trochu víc přitlačte.
  2. Kuřecí řízky obalíme ve směsi mouky, jemně setřeseme zbylou mouku.
  3. Dáme vařit brambory ve slupce.
  4. Na pánvi rozehřejeme máslo a na mírném ohni opečeme řízky po obou stranách dohněda.
    Kuře oshneme
  5. Přidáme k řízkům víno (nebo vývar), teplotu zmírníme a necháme odkryté vařit 15 minutes. Pokapeme citronovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.
    Kuře ozdobíme petrželkou
  6. Podáváme s vařenými bramborami, bramborovou kaší, zkusit můžete i široké nudle.
  7. Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme. Nakrájíme nadrobno šalotku a tu osmahneme na másle s trochou olivového oleje. Pak přidáme pokrájené brambory, trochu opečeme a pak je rozšťoucháme. Přidáme jarní nakrájenou cibulku. Mírně opečeme, přidáme trochu soli a pepř. A ještě trochu vody. Ale s tou opatrně.