This is fairly quick affair,,cs,Mix in fact only two cans and & nbsp; we do around the small dance other raw materials,,cs,A & nbsp; who does not like tomato,,cs,nor does it,,cs,that is one of & nbsp; the major players are just tomatoes,,cs,This soup I had to do twice,,cs,The first time I got a little swept enough chilli,,cs,so stung like hell,,cs,The latter was already on & nbsp; much less rozchillující,,cs,- I added smoked,,cs,you can give,,cs,- & nbsp; this case cappelletti,,cs,Heat the oil & nbsp; & nbsp and butter, sauté the diced bacon,,cs,fazolová a P1020840,,en, Mix in fact only two cans around and do minor dance other raw materials. And who does not like tomato, ani mu nedojde, one of the main players are just tomatoes.
Need: |
- 100 g bacon
- 1 plechovku krájených rajčat (a content 260 g)
- 1 plechovku red beans (a content 240 g)
- 1 cibuli
- 6 cloves garlic
- 1 spoon červené sladké papriky – přidal jsem uzenou, můžete dát 2 lžičky
- 2 Bobkov list
- 1/4 lžičky chilli flakes
- 1/2 lžičky černého pepře
- 1/2 lžičky soli
- 200 ml kuřecího vývaru
- 1 large handful pasta – v tomto případě cappelletti
- 2 lžíce olivového oleje
- kousek butter
- 1 spoon sušeného oregano
- hladkolistou petržel
- Rozehřejeme olej s máslem a osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu.
- Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji, to zesklovatěla.
- Česnek rozmáčkneme plochou stranou nože a nahrubo nasekáme, pak přidáme k cibuli a česnek krátce osmahneme, jen tak, aby jídlo provoněl a aby nezhořkl.
- Přidáme lžičku sušeného oregana.
- Přidáme lžičku (or 2) mleté papriky. Toss.
- Ke směsi přimícháme krájená rajčata i se šťávou.
- Přidáme propláchnuté fazole. Toss.
- Přilijeme kuřecí vývar a promícháme. Chvíli necháme vařit.
- Přidáme dva bobkové listy.
- Opepříme, osolíme a přidáme chilli vločky (pozor na množství!). Vaříme 20 minut na středním plameni. Pokud je polévka přílš hustá, můžete přidat trochu horké vody. Vyjmeme bobkové listy.
- add the pasta, promícháme a vaříme 10 minutes.
- Podáváme posypané nasekanou petrželkou.
K receptu patří i video, takže moment strpení.
Mexické kuřecí penne | Trikolora viva
Mexicans and Italians have the same color flag. So one another inspiration in the ring, peppermint and pasta. And enjoy it with gusto. With Mexico and Italy it is purely incidental resemblance. Ale to přece zase tak moc nevadí. Že?
Need: |
- 250 g chicken breast
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 bachratou červenou papriku
- 2 green peppers
- 250 ml kuřecího vývaru
- 200 g cream
- 1 cibuli
- 3-4 cloves garlic
- 1 spoon mleté papriky
- 1 spoon chilli
- 1 spoon knímu
- 1 spoon soli
- 120 g penne
- hladkolistou petržel
- 3 lžíce strouhaného čedaru
- Nakrájíme cibuli na půlměsíčky a papriky na proužky. Orestujeme na oleji.
- Přidáme na proužky nakrájená kuřecí prsa. Přidáme lžičku papriky.
- Přidáme lžičku chilli, kmínu, nasekané stroužky česneku, salt. Promícháme a restujeme.
- Přidáme 250 ml kuřecího vývaru a 200 g smetany. Simmer.
- Přidáme penne uvařené al dente.
- Posypeme strouhaným čedarem. Toss.
- Podáváme posypané strouhaným čedarem a nasekanou petrželkou.
I k tomuto receptu patří video:
Paprika plněná masem a nivou | Variant not so wild, as it might seem
Stuffed peppers and here we already have because after experimentbarley ataliány as the foundation of the meat mixture, is papričkami jalapeňo, it would like to have some innovation. That's why I shuffled into the meat alluvium. Year, read well, cheese is usually given in the second phase of the baking, But now, with him counting from the start. Do not do it?
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
40 minutes |
|
|
|
Need: |
- 200 g mletého vepřového masa
- 1 cibuli
- 2 cloves garlic
- 1 egg
- salt
- pepper
- 4-5 cherry rajčat
- 60 g floodplain
- 2 paunchy red peppers
- hladkolistou petržel
- Připravíme si vše, What we need. Chop the onion, coarsely chop the garlic.
- Přidáme k masu cibuli i česnek, rozdrobenou nivu a vejce. Salt and pepper.
- Promícháme a vytvoříme kompaktní hmotu.
- Paprikám odřízneme vršky a zbavíme je semeníku i membrán. The lower part and slice off, aby papriky mohly stát v pekáčku. sever peppers, if costs without trimming, So be it. Papriky pak vložíme do vařící osolené vody a blanšírujeme asi tak 3 until 4 minuty. Pak vyjmeme a namočíme do studené vody.
- Papriky naplníme masovou směsí, posypeneme chopped parsley. Place in a buttered baking dish.
- Misku překryjeme alobalem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C. Bake 20 minutes.
- Pak alobal sejmeme a pečeme ještě 20 minutes.
- served. This time without attachments. If you are missing, můžete si přidat k paprice dušenou rýži.
Falešná ovarová polévka s kroupami | Try, which came out
So apparently set aside broth, which arises when cooking meat ovarového, would be an unpardonable sin. No, I cooked smoked (the lens) and because it is almost the broth (with carrots, onion and parsley), I was sorry that flavored water. Why not to use it, that?! No, original vegetables've destroyed, so we begin a new story.
Na topreceptech se po přidání tohoto receptu strhla bouře protestů a málem to vypadalo na lynčování. Cože to dělám té prdelačce a černé polévce a tak vůbec, when it's soup of smoked meat and there's not even a little bit of hash and pork blood. Ani to, že jsem recept nazval jako falešnou ovarovou polévku mě neuchránilo od podezření, že jsem se prostě zbláznil. No, Good, až budu porážet prase a vařit všechny ty tradiční zabijačkové laskominy, přijde asi ke slovu i černá polévka a do vývaru, ve kterém ovařím tlačenku, jitrnice, jelita je pak jím ještě umeju nádobí (lavory, trays) the hash and still in the stir of the bloody trip around, So jelítkového hash roast in brutvanu ((brutvan, brutfan, prutvan, brutvaň, brutfaň, brutvuň, brutfuň, brotvan, brtvan, brótfan, protvan, płotvan), Thus a baking pan with a hood-shaped baking pan, pak se nechám roztrhat divokovou zvěří a rozčtvrtit a rozemlít, když ovarovou polévku udělám jinak než má být. Sice tápu, který krajový recept je ten pravý, nejspíš budu losovat. Ale až zase budu vařit uzené maso, protože je pak měkkoučké, a zbyde mi vývar, sáhnu po tomhle receptu na falešnou ovarovou polévku. Ona je totiž dobrá.
Servings | Prep Time |
2-4 osoby | 40 minutes |
Cook Time |
25 minutes |
|
|
|
Need: |
- 1000 ml vývaru z vepřového masa
- 500 ml zeleninového vývaru
- 100 g cooked pork
- 100 g mrkve
- 80 g root parsley
- 50 g řapíkatého celeru
- 200 g cooked groats
- 4 cloves garlic - Chop finely
- pepper
- salt
- majoránku
- pepper
- 1 baguettes
- kousek butter
- hladkolistou petržel
- Hail Rinse and let stand, then cook for about 30 minutes, until they are soft. Drain and rinse with cold water.
- Carrots and parsley finely chop, as well as cooked smoked pork, celery stalk, cut into wedges fine.
- Mix broth and add to the pot of sliced meat and vegetables. Chop the garlic and add to the soup. Opepříme a osolíme.
- Add the cooked barley and marjoram. Simmer over medium heat for about 20 minutes.
- Slice baguette into slices and fry it in butter.
- Polévku podáváme s opečenou bagetou. Decorate with chopped parsley. When toasted baguette still rub garlic, it's delicious.
When cooking hail mainly depends on their size. If there are very small, You need to cook a few minutes, if larger, They have to boil even an hour. Hail also enters into a cooking, Therefore beware, as in a large saucepan and cook the amount. Indeed, they may take on up to five times the volume!
Pour into a bowl hail, pour lukewarm water, propereme is a drain. We are then put into a pot and add water, which should be about 4-5 times more than hail. Then we let them 30 minutes odstát. Water with salt and then to boil. To, they hail finished, we know so, that they are soft and increased in volume. For cooking, you can also use a different approach, which, although longer, we save energy. Packaged put into water and immediately bring to the boil. Then switch off and let them 30 minutes odstát. This procedure was repeated twice more and hail are finished. When preparing barley soup, always we boil in a separate saucepan and add to the soup after.
Hail Rinse with lukewarm water, fact about five times, then let stand. those 120 g is finally welded to the 400 g and we need 200 g.
Flushed hail put into boiling salted water and cook until tender. Then odcedíme, Rinse with cold water and put in the broth procezeného.