Here it comes, again. white sausage. It's not her classic wine sausage, but the white sausage. As such, you buy it. Tuhle sekanou jsem vyzkoušel a můžete mi věřit, že je to jiná káva, ale stejně dobrá jako ta, co známe. Nemusíte zapomenout na mleté maso, ale neláká vás vyzkoušet něco nového?
Need: |
- 400 g white sausages
- 1 cibuli
- 1 handful nachos
- 5-6 lžic strouhanky
- 100 ml mléka
- salt
- pepper
- 190 g rajčatového pyré
- 2 lžíce hrubozrnné hořčice
- 2 lžíce hnědého cukru
- 1 kousek sádla
- Because of doubts, beg your pardon actually looks white sausage and What it is, Here's the proof. Year, not a wine sausage. It is also evident from other photos.
- It is a white sausage!
- Rid of sausage casings.
- Finely chop the onion.
- Add the sausages along with egg.
- crush nachos, nejlépe rukama, but you can also put it in a plastic bag and several cross roller.
- Nachos add the sausages.
- add milk.
- Toss.
- We do not thicken with breadcrumbs as needed.
- Prepare your hands compact meat mass.
- And finally to shape the gnocchi.
- Casserole dish erase lard.
- Dáme do misky.
- We are preparing a coating of sauce, sugar and mustard.
- mix well, we need a compact mass.
- Hmohotou mass march cone.
- Dáme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme tak 60 minutes. After baking carve.
- Serve with mashed or bread alone, toastem či dalamánkem.
Tuňáková pomazánka s lučinou | Snídaně v cuku letu
Clearly, že už ji můžete mít připravenou, ale, když se do toho pustíte, tak budete hotovi skutečně za chvilku. Už tu máme trochu složitější verzi a ještě další, třeba tady a nebo ještě tady, tohle je ještě větší brnkačka. někdo by mi bude chtít za tenhle reept vytahat za uši, že to je jednoduché a že ze čtenářů dělám blbce. Ale kdepak! Tyhle stránky mi slouží jako pohotovostní kuchařka, takže nalistuju a jedu. Proč držet všechno v hlavě?
Need: |
- 200 g lučiny
- 160 g tuňáka na mexický způsob Insalatissime už ho má hotový
- 1 spoon hrubozrnné hořčice
- 5 koleček nakládaných papriček jalapeňo
- 4 koktejlová rajčátka
- salt
- pepper
- Všechno si nachystáme.
- Lučinu dáme do misky a připravíme tuňáka.
- Smícháme lučinu s tuňákem.
- Nakrájíme papričky jalapaňo na drobné kousky.
- Přidáme do misky s lučinou.
- Nakrájíme rajčátka.
- Přidáme lžičku hrubozrnné hořčice.
- Vše dobře promícháme. Season with salt and pepper.
- served.
Zapečené těstoviny se žampiony a šunkou | Klasika, where there is no problem,cs
Zapečené těstoviny? Klasika, You are also doing, že jo? But we all have some career, trick, a také jinak mícháme ingredience. Anyway, it's a great dinner.
Need: |
- 120 g pasta
- 150 g ham
- 1 cibuli
- 100 g žampionů
- 1 spoon granulated garlic
- 1 spoon soli
- 1/4 lžičky pepře
- 30 g butter
- 1 spoon hrubozrnné hořčice
- 210 g 12% cream
- 50 g grated cheese
- Ham cut into small pieces.
- Chop the onion.
- Přepůlíme mushrooms and cut into slices.
- Melt butter and saute onion. add the ham. And mushrooms.
- Cover and 5 minutes simmer.
- add garlic, osolíme a opepříme.
- Simmer for a while. And we put aside.
- Boil pasta in salted water.
- Into buttered baking dish put a layer of pasta.
- Cover mixture with mushrooms.
- The last layer consists of pasta. layers toss.
- Stir in the cream grated cheese, along with a teaspoon of mustard.
- Cream mixture, pour the pasta with mushrooms and ham.
- Dáme do trouby předehřáté na 190 ° C and bake 25 until 35 minutes, to the upper layer to gold. at last 5 minutes to raise the temperature 220 °C, the upper layer more zezlátla. Ale řiďte se zkušeností s vlastní troubou.
- Podáváme s jednoduchým okurkovým salátem.
Wine sausage baked with tomato and eggs | Morning surprise
When I have sent baked sausage, I had two options. Giving a reprise for dinner the next day or try something new. Why not breakfast, that?! I have never had those here too.
Need: |
- 1 tomato
- 1 spirála vinné klobásy
- butter
- 2 egg
- salt
- pepper
- pažitka
- 2 lžičky hrubozrnné hořčice
- Vymažeme zapékací misku máslem a poklademe dno rajčaty nakrájenými na silnější kolečka. Put in the oven preheated to 200 ° C and bake 20 minutes.
- Na pečená rajčata přidáme pečenou klobásu.
- Klobásu pomažeme hrubozrnnou hořčicí a rozklepneme vejce. Osolíme, případně opepříme a dáme zpět do trouby, pečeme ještě tak 10 minutes.
- Po vyjmutí z trouby posypeme nasekanou pažitkou.
- Podáváme s cherry rajčátky a lehce opečeným toastovým chlebem.