Dumal jsem nad tím, What else can I cook quickly and easily. Leave work at the moment, when it is normally going to dinner in the kitchen is stressful. Ale vybudí to buňky šedé kůry mozkové. It began to grind and dinner, byť přece jen trošku pozdní se vydařila. Thanks to the shortened time.
Kuřecí játra s červenými fazolemi a červenou cibulí | Bleskový nápad
Need: |
- 400 g chicken liver
- 1 red onion
- 4 cloves garlic
- 1 zelenou papriku
- 1 spoon ground ginger
- salt
- pepper
- chilli vločky
- 100 ml bílého vína
- 1 spoon japonského rýžového octa
- 5 g cukru
- 1 spoon ústřicové omáčky
- rýži this time in the bag
- 2 cloves
- 1 Bay leaf
Units:
How do you:
- Očistíme játra, překrájíme na menší kousky, lightly salt and pepper. Nakrájíme červenou cibuli na půlměsíčky, green peppers lengthwise in half and cut across into thin strips.
- Boil the rice in slightly salted water with added cloves and bay leaf. (I cook rice in the bag, so the rice will spice, ale dá jí chuť.)
- In a wok heat oil and fry the chopped garlic ...
- ...přidáme zázvor, chopped peppers and red onion. Resto about 3 minutes and add the liver. Ochutíme mletými vločkami chilli. Restujeme asi asi 8 minutes (podle síly vařiče), tak aby játra byla opečená.
- Přidáme červené fazole. Toss. Zmírníme teplotu.
- Smícháme lžičku cukru, lžíci ústřicové omáčky, tablespoon rice vinegar and 100 ml of white wine.
- Pour mixture liver with beans. Reduce heat and simmer.
- Můžete ještě mírně dosolit, pepper and even add a bit of ground chilli flakes, podle chuti. Vaříme, aby se omáčka mírně redukovala, tak 5 minutes.
- Podáváme s rýží, posypané nasekanou jarní cibulkou.
Japonský okurkový salát
Podíváme se dneska hodně daleko. A nebo ani ne, protože všechno potřebné můžete koupit vlastně prakticky na rohu ulice. Kimono vůbec nepotřebujete.
Japonský okurkový salát
Need: |
- 1/2 cucumbers
- 1/8 šálku japonského rýžového octa
- 10 g cukru
- 1/4 lžičky soli
- 2-3 lžičky sesame seeds
Units:
How do you:
- Připravíme si vše, co budeme potřebovat.
- Smícháme ocet s cukrem a solí.
- Sezamová semínka opečeme na suché pánvi. Pánev stačí rozpálit a pak snížíme teplotu a dáme na sezamová semínka. Stačí minuta či minuta a půl a semínka začínají hnědnout.
- Okurku přepůlíme a pak nakrájíme na jemné plátky, pokud chcete fajnovější verzi, okurku nastrouhejte na plátky.
- mix together.
- Připravený salát dáme vychladit. Dejte mu trochu víc času, aby se chutě krásně propojily.