Kebab už tady máme, tentokrát si pohrajeme se špejlemi. Je to docela dobrodružství, ale to dáte. And when something goes wrong, ještě zůstane kebab jako čevapčiči. Jesdtli chcete jiný recept, najdete třeba pikantní kuřecí or korejský špíz and this is the birthplace kekabů pretty far, ale stejně hodně blízko.
Need: |
- 480 g mletého time mix hovězí i vepřové
- 2 lžičky římského kmínu
- 2 lžičky řecké směsi koření na BBQ nebo si ho složíte z bylinek
- 2 lžičky harissy
- 1 egg
- salt
- pepper
- vegetable oil
- 140 g řeckého jogurtu
- 2 cloves garlic prolisovaného
- 1-2 lžičky olivového oleje
- kopr podle chuti
- scallions nať nebo jen cibulku
- Maso smícháme s koření, přidáme vajíčko a dobře prohněteme. Vytvoříme kompaktní hmotu. Jinak se totiž válečky kebabu na špejli neudrží.
- Speciální směs z Řecka můžete nahradit smícháním oblíbeného koření.
- Vytvoříme válečky, které navlékneme na špejle. Namočte je třeba i na půl hodiny, ale protože je maso mleté, stačí jen na chvilku, nebude na špejlích ulpívat.
- Na grilovací pánvi opečeme ze všech stran. Do pánve stříkneme trochu rostlinného oleje. Pečeme tak asi 6 minutes, pak přetočíme a grilujeme dalších 6 minutes. Pak už pootáčíme, aby se válečky opekly opravdu ze vše stran. Grilovací pánev dobře rozpálíme, ale pak teplotu zmírníme, aby se maso grilovalo a nespálilo na uhel.
- Do jogurtu nasekáme jarní cibulku, nať kopru, přidáme prolisovaný česnek a asi tak 1 until 2 teaspoons olive oil. mix well.
- Podáváme s bagetou, dalamánkem nebo jiným chlebem.

Španělský ptáček bez vytáček 2 | Druhý pokus, stejně dobrý | Přílohou jsou šťouchané brambory
Food, which is known to chronically, not too difficult. Can not miss here, although I will say, that it can handle every. Already, It can handle, But the recipe is still only fit. I've done it a few times, with mixed results. When you have small slices of meat, much can be done about the birds and might prefer to forget. It's actually roll, so you need to package the ingredients into something wrap. Otherwise, you'll go crazy for packaging. I prepared them in a casserole, On the pan, ale také jsem povolal troubu. Takhle jsem uváděl ptáčky bez vytáčky ještě ve verzi, kdy tenhle web vznikal. Now here we have a new look and new birds, takže dvojka. And there's innovation. How else, that?! Place ham and sausage not otherwise.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
50 minutes |
|
|
|
Need: |
- 380 g hovězího zadního - plátky
- 1 egg – uvařené natvrdo
- 1-2 kyselé okurky
- 100 g ham
- 4 lžičky hořčice
- 250 ml beef broth
- 100 g bacon
- 1 cibuli
- 2 lžíce sádla
- 250 g potato
- 1 scallions
- kousek butter
- 2 lžičky hladké mouky
- Tenderize slices through the plastic wrap,,sk,ptáček2 and P1030537,,cs,Slices, then spread with mustard,,cs,ptáček2 b P1030539,,cs,Treasures slices bacon,,sk,ptáček2 c P1030541,,cs,Hard-boiled eggs and rozčtvrtíme & nbsp; Spread bacon,,cs,ptáček2 d P1030542,,cs,Add the halved or quartered cucumber and & nbsp; to roll twisted ham,,cs,ptáček2 e P1030543,,cs,Everything rolls up and & nbsp; secure with string,,cs,If you lead a better packages,,cs,Hats off,,cs,They do not listen to much finger,,cs,so the result is,,cs,What is,,cs,ptáček2 f P1030546,,cs,ptáček2 g P1030547,,cs,Bound birds fry in lard,,cs,Then remove the & nbsp; casserole,,cs.
- Salt and pepper. Plátky pak potřeme hořčicí.
- Pokladame plátky anglické slaniny.
- Vejce vařené natvrdo rozčtvrtíme a rozložíme na slaninu.
- Přidáme rozpůlenou nebo rozčtvrcenou okurku a do roličky stočenou šunku.
- Vše srolujeme a zajistíme provázkem. Pokud se vám povedou lepší balíčky, klobouk dolů. Mě prsty moc neposlouchají, takže výsledek je takový, jaký je.
- Svázané ptáčky opečeme na sádle. Pak vyjmeme z kastrolu.
- Finely chop the onion. A na zbylém tuku osmahneme.
- Můžeme ještě přidat kousek nakrájené anglické slaniny nebo slaniny.
- Přidáme ještě tak lžičku až dvě hořčice, podle chuti. mix well.
- Zalijeme vývarem a povaříme. Vrátíme ptáčky a zakryjeme. Pokud máte kastrol, kterému nevadí trouba, dejte do trouby a dusíme asi tak 40 minut při teplotě asi 180 °C. Pak vrátíme na vařič. Ve vodě rozmícháme hladkou mouku na kašičku, kterou pak zapracujeme do omáčky. Krátce povaříme až omáčka zhoustne, tak asi 3 until 5 minutes.
- Boil potatoes,,cs,which drain and & nbsp; add a knob of butter in them coarsely rozšťoucháme,,cs,You do not do mush,,cs,They did it with mashed potatoes,,cs,ptáček2 n P1030559,,cs,ptáček2 of P1030560,,cs,create a mix,,cs,ptáček2 p P1030561,,cs,Vyprostíme birds from captivity thread and & nbsp; serve with & nbsp; & nbsp sauce, mashed potatoes,,cs,ptáček2 007 P1030563,,cs, které scedíme a přidáme do nich kousek másla rozšťoucháme nahrubo. Nemusíte dělat kaši. Budou to přece šťouchané brambory.
- Přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku.
- Vytvoříme směs.
- Vyprostíme birds from captivity threads and serve with sauce and mashed potatoes,,cs,pepper and add a teaspoon of curry,,cs,spiced meat and fry noodles,,cs,Leave the oil in the pan,,cs,Then add the garlic and ginger paste,,cs,spoon and boil,,cs,Mix chicken broth with cornstarch and pour everything into the pan,,cs,Returning to the pan and stir meat,,cs,Then you can mix and serve,,cs.

Špagety s dobrou náloží | Inovace a inspirace
Už je to tady zase. Špagety. The time constraints can mix the egg or prepare spaghetti with tomatoes and chicken. So if you're way home from work bought the required amount. Mám to jednoduché, stačí jedno prsíčko, tak bratru až 300 g. To je porce pro dva. Receptů na podobné špagety už tady je víc. perhaps chicken breast in cream spaghetti even videoreceptem or Shrimp with curly kale and spaghetti and also chicken with leek, žampiony a špagetami. To jenom tak namátkou.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
20 minutes |
|
|
|
Need: |
- 300 g chicken breast
- 2 lžíce olivového oleje
- 2 cloves garlic
- 50 g papriček jalapeňo
- 240 g krájených rajčat – což je obsah jedné konzervy
- 1 scallions
- 100 ml kuřecího vývaru
- 100 ml vody z vývaru špaget – pokud je potřeba
- pepper
- salt
- grated cheese
- Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, add a little salt and pepper. Maso pak opečeme na rozpáleném oleji, tak asi 6 minutes, až maso začne zlátnout. Při opékání mícháme, aby se maso opeklo ze všech stran.
- Přidáme nasekaný česnek a promícháme. Restujeme tak 30 vteřin.
- Přidáme nasekané papričky jalapeňo.
- Přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku. Toss.
- Přidáme krájená rajčata, vmícháme do základu.
- Přilijeme vývar a povaříme. So 6 minutes.
- Dáme vařit špagety v osolené vodě. Vaříme al dente.
- Pokud se omáčka až příliš redukovala, ještě přidáme trochu vývaru ze špaget a ještě provaříme.
- Přidáme scdezené špagety.
- Dobře, ale jemně promícháme.
- Před podáváním posypeme strouhaným sýrem.

Treska s pošírovaným vejcem | The story fast fish
Tak tu máme na zkoušku aljašskou tresku. It will be easy and quick dinner, nic složitého. I originally toyed with the idea of reverse fish in batter, you already know the recipe for pork chops on kuřecí řízek, ale pak jsem nějak zlenivěl, or what, and so we have a different recipe.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
20 minutes |
|
|
|
Need: |
- 210 g filetů aljašské tresky
- 3 soudková rajčata
- basil
- salt
- pepper
- 1 spoon olivového oleje
- 2 egg
- 2 lžičky bílého vína
- 250 g potato
- 2 cloves garlic
- 1 scallions
- kousek butter
- Brambory oloupeme a pokrájíme na kousky. Dáme vařit v osolené vodě, do které jsme přidali nahrubo nasekaný česnek. Vaříme tak 15 minutes.
- Filety tresky osolíme, opepříme a zakápneme lžičkou bílého vína. Rajčata nakrájíme na plátky a pak rozložíme do olejem vymazané zapékací misky.
- Na rajčata poklademe lístky bazalky a na ně rozložíme filety tresky. Mírně ještě zastříkneme olivovým olejem a dáme péct do trouby předehřáté na 200 °C. Bake 10 minutes.
- Mezitím rozehřeme vodu se lžičkou vína. Jakmile se vaří, vytvoříme vír, do kterého dáme rozklepnuté vejce. Vaříme tak 4 minuty, bílek lžící opatrně tvarujeme kolem žloutku.
- drain potatoes, přidáme kousek másla a nadrobno nakrájenou jarní cibulku. Vše mačkadlem rozmačkáme na menší kousky.
- Podáváme filety s rajčaty a šťouchanými brambory, na filety položíme pošírované vejce.
