Roasted pork, roasts and three dots

Votes: 4
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Czech classics, which from time to time has the obligation to land on our desk. Whether we eat say sparrow, Moravian sparrow or just roasts ... Various recipes are, procedures are very similar, helpful in this, how much time you have or how much you want to pay for training. Whether you choose a variant of slow cooking or faster pace, lands on the plate serving tasty classics. Supporters roasts are divided into two camps. Some feasting under the banner of spinach, others are not without stewed cabbage. But it is up to you ...
Votes: 4
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
90 minutes
Czech classics, which from time to time has the obligation to land on our desk. Whether we eat say sparrow, Moravian sparrow or just roasts ... Various recipes are, procedures are very similar, helpful in this, how much time you have or how much you want to pay for training. Whether you choose a variant of slow cooking or faster pace, lands on the plate serving tasty classics. Supporters roasts are divided into two camps. Some feasting under the banner of spinach, others are not without stewed cabbage. But it is up to you ...
Roasted pork, roasts and three dots
Need:
Units:
How do you:
  1. Chop coarsely, meat and bacon into small cubes. Place in a baking dish. Posolíme and to add fine sliced ​​garlic, granulated garlic, kmín, thyme and lard. Cover the pan (Hood, aluminum foil) and bake in preheated oven 15 minutes at 250 ° C. Odkyjeme, Mix and add a little hot water. Reduce the temperature to 220 ° C and bake 60 minutes. Stir occasionally meat, if appropriate, add hot water.
  2. Mix the flour with cold water and add to meat. mix well, Reduce heat to 180 ° C and bake more 15 minutes.
  3. Serve with potato dumplings and spinach.

Smažený květák v pikantním těstíčku | Zeleninová variace v nového hávu

Už jsem zkoušel s květákem klasický trojobal, ale co zkusit něco jiného? Třeba bez trojobalu, takže což takhle udělat těstíčko, které by mělo všechno a květák byl pikantní a skvělý?

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Trochu se mi to sice vymklo z rukou, takže jsem ještě pro jistotu povolal strouhanku, ale i tak dobrý. Zkuste to tak i tak.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Trochu se mi to sice vymklo z rukou, takže jsem ještě pro jistotu povolal strouhanku, ale i tak dobrý. Zkuste to tak i tak.
Smažený květák v pikantním těstíčku | Zeleninová variace v nového hávu
Need:
Units:
How do you:
  1. Květákové růžičky krátce povaříme v osolené vodě a pak je zchladíme v ledové vodě.
    Uvaříme květák
  2. K vajíčkům přidáme kmín a osolíme je.
    Příprava trojobalu
  3. Přidáme sumac.
    Sumac
  4. A ještě opepříme.
    Opepříme
  5. Přidáme mouku.
    Plus mouka
  6. Přilijeme trochu mléka a rozšleháme. Pozor s tím mlékem!
    Mixujeme
  7. Růžičky obalíme v těstíčku. Pokud je příliš tekuté, můžeme ještě přidat do těstíčka mouku, nebo nastupuje v dalším kroku pomocná četa – strouhanka.
    Obalujeme
  8. Obalíme ve strouhance.
    Strouhanka
  9. Smažíme v dostatečné vrstvě oleje.
    Smažíme
  10. Při smažení růžičky obracíme.
    Obracíme
  11. Finished. Už můžeme servírovat. Podáváme s hranolky a dipem.
    Finále
Tip:

Můžeme si ještě připravit:

Okurkový dip.

Odhalení:

CO JE TO SUMAC?

Nebo také sumah, sumach, sumak, sumac, sumaq...

Surprise - sumac
Sumac, překvapení v kuchyni

 

 

Sumac se používá jako koření, je to prášek temně červené barvy. V podstatě to jsou usušené a umleté plodové palice stromu a keře škumpy koželužské (Rhus coriaria L.), domácí kolem Středomoří v Turecku, Sicílii, Gruzii, Arménii a jihozápadní Asii. U nás některé druhy škump rovněž rostou v parcích, ale jejich plody se nepoužívají. Ale tohleto není ona škumpa, která figuruje v jednom dílu seriálu Columbo.

Sumah má chuť ovocně kyselou, neostrou, bez vůně. Využívá se podobně jako citronová šťáva nebo ocet. Hodí se k masu, rybám, do salátů, kebabů, na šašlik, do čočky, sypou se jím grilované pokrmy, hodí se také do jogurtů. Nejvíce se používá v ázerbájdžánské, turecké, íránské a libanonské kuchyni.

Dá se koupit například v Marks&Spencer.