Homemade chicken soup with pasta | Clearly, že bude pikantní

Why is domestic? Because I cooks at home, no bag or semi. The word home in Prostřeno made mortar, and when someone asks for “homemade”, I fall under the table. As if today could grow things on your own garden. And yet, from the raw materials, that we bring home from the store cook almost everyone. No, but it is more about the mental state of the contestants before cooking. So instead let's cooking. I'm starting to like preparing chicken broth, It is the basis and here I agree with Zdenek Pohlreich, the broth whatever it is in the soup better than just water. And because I had used up a stock inventory, not help you.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
100 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
100 minutes
Voda, cibule, celery, parsley, carrots and chicken skeleton, complete with wings is a good base for soup. A spice - bay leaves and allspice. That's all, What we need. It is a soup for four, But the two will be the second day. Does not matter! Only you can choose, whether you use it or not paprika. Me the spicy taste much amused.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
100 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
100 minutes
Voda, cibule, celery, parsley, carrots and chicken skeleton, complete with wings is a good base for soup. A spice - bay leaves and allspice. That's all, What we need. It is a soup for four, But the two will be the second day. Does not matter! Only you can choose, whether you use it or not paprika. Me the spicy taste much amused.
Homemade chicken soup with pasta | Clearly, že bude pikantní
Need:
Units:
How do you:
  1. Vše, What we need to prepare.
    Připravíme si
  2. Chicken wings skeleton and rinse, in a pan. Pour in enough water, to chicken underwater. Add one chopped carrot, parsley and celery, All chunks, and whole onions in their skins. Add the allspice and bay leaves and bring to a boil.
    Vše dáme do hrnce a zalijeme vodou
  3. You can even add two pinches Provencal seasoning. Soup to sniff, needed part will go to waste collecting foam, part during lautering then remains on the sieve.
    Přidáme provensálské koření
  4. turn down the temperature, the water bubbled and cook 90 minutes. During cooking up a large spoon foam, that is formed on the surface.
    Občas z povrchu odebereme pěnu
  5. Remove the skeleton wings, Strain the soup and steamed vegetables throw.
  6. Slice carrots into slices, as well as leeks. White onions, cut into half-moons.
  7. Fry vegetables and a tablespoon of butter over medium heat, vitrified to onions and carrots and leeks soften.
    Zeleninu osmahneme na másle
  8. Ober meat from the skeleton and wings, larger pieces can be cut.
  9. The fried vegetables, add the meat and pour the broth přecezeným, osolíme a opepříme. Add the sliced ​​green paprika (But there can be omitted). cook and 5 minutes.
  10. In salted water cook pasta according to directions.
    Těstoviny vaříme samostatně
  11. Add the cooked pasta to the soup. Moment more heat through and serve.
    Těstoviny vaříme samostatně mimo polévku
  12. Podáváme zdobené petrželkou
Tip:

Chicken broth can be prepared ahead and then keep the fridge. Maybe you can prepare thus.

Chicken broth II. | He always throws

Chicken soup already on the site smelled. It takes a little time, a little patience, but then all the recipes, that with the stock taking just worth it. Ve většině bujónů v kostce najdete glutaman sodný, or other flavor enhancers. And doing everything for it, to be clear broth. But it is at home, you can build on your head, You do not do the same. But it is much tastier. without salt, no added affairs, which makes industry. So still do nečirý broth, You will enjoy much more!

Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
15 minutes
Cook Time
3-4 hodiny
Prep Time
15 minutes
Cook Time
3-4 hodiny
Ať děláte, co děláte, pokaždé se vám povede vývar trochu jiný, ale pořád skvělý. Takže dál můžete pokračovat v přípravě polévky nebo hlavních jídel, kde je vývar základem.
Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
15 minutes
Cook Time
3-4 hodiny
Prep Time
15 minutes
Cook Time
3-4 hodiny
Ať děláte, co děláte, pokaždé se vám povede vývar trochu jiný, ale pořád skvělý. Takže dál můžete pokračovat v přípravě polévky nebo hlavních jídel, kde je vývar základem.
Chicken broth II. | He always throws
Need:
Units:
How do you:
  1. Celer, mrkev i petržel nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme, ale necháme vcelku. Skelet i křídla dobře propláchneme. Vše dáme i s kořením do velkého hrnce s vodou a přivedeme k varu.
  2. Jakmile se vývar začne vařit, stáhneme teplotu, aby voda jemně probublávala. Tomu se říká, že vývar táhneme. Čas od času sebereme z hladiny pěnu, která se vytvořila. Asi po hodině všechno opatrně promícháme a necháme dál mírně vařit.
  3. Po 4 hodinách odstavíme a necháme v klidu vychladnout. Pak všechny suroviny vyjmeme z hrnce, ty už nebudeme potřebovat. Po tak dlouhé době vaření předaly všechnu chuť do vývaru, takže je vyhodíme. I skelet a křídla. Pokud je vám masa líto, ochutnejte. Zjistíte, že si na něm dál už nepochutnáte. Ale nelitujte, všechno chutné zůstalo ve vývaru!
  4. Teď už jenom přecedíme do sklenic. Někdo doporučí jemné pláténko, tentokrát jsem nasadil "jenom" superjemné sítko. Faktem je, že touto cestou se ve vývaru uchová i tuk, ale to není na škodu. Vývar nebude čirý, ale to vám potvrdí i machři, že to není na škodu.
Tip:

Tento vývar je základem třeba cizrnové polévky or kapustové polévky. Ochutnejte.