Asi je to odvážné sem přidávat polévku, který umí asi každý. Je to ale můj první pokus, a kdyby náhodou byla potřeba, tak ji tady zase najdu. Jsou vlastně dvě varianty. Vývarová a smetanová. Takže si dáme tu první.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
15minutes
It's a simple soup, kterou si může dovolit střihnout každý.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
15minutes
It's a simple soup, kterou si může dovolit střihnout každý.
Tak s tímhle kuřetem jsem měl obrovský úspěch. Tolik neslýchané chvály už mi dlouho nikdo nevysekl. Prý mám vařit už jenom tohle. Jenomže to by se brzo přejedlo, you know it. A když máte svůjkuřecí vývar, který najdete itady, pak je to skvělá záležitost.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Je to takové nenápadné jídlo, které má úžasnou chuť. Když si dáte tu práci a připravíte i kuřecí vývar, dostane silnější chuť. Ostatně takový vývar můžete mít už připravený do foroty v lednici, takže žádná zdržovačka. You are cooking, voní celá kuchyně a máte úspěch, což se pro kuchaře hodí, ať už je profík nebo jen „domácí kuchtík“.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Servings
Prep Time
2-4osoby
10minutes
Cook Time
40minutes
Je to takové nenápadné jídlo, které má úžasnou chuť. Když si dáte tu práci a připravíte i kuřecí vývar, dostane silnější chuť. Ostatně takový vývar můžete mít už připravený do foroty v lednici, takže žádná zdržovačka. You are cooking, voní celá kuchyně a máte úspěch, což se pro kuchaře hodí, ať už je profík nebo jen „domácí kuchtík“.
Baked chicken with garlic, spinach and potatoes | A magical baking pan
Troubu předehřejeme na 200 °C a pekáček vymažeme máslem.
Začneme špenátem.
Rozpustíme máslo a špenát vložíme do pánve.
Špenát ztratí sice na objemu, ale už je vláčný. Dáme špenát stranou, pánev se ještě hodí.
Česnek nasekáme. Od momentu, kdy jsem si přečetl knížku amerického šéfkuchaře Anthonyho Bourdaina Důvěrnosti z kuchyně, kde preferuje česnek nasekat a ne prolisovat, což považuje za barbarství, držím se raději sekání.
Česnek zpěníme na másle. Můžeme použít stejnou jako na špenát, jen přidáme trochu másla. Česnek potřebuje jen kratičký čas, jinak zhořkne, tak asi minuta stačí.
Přidáme mouku a hned promícháme.
Vytvoříme světlou jíšku.
Pour a little broth.
Ještě promícháme a podle hustoty ještě přidáme trochu vývaru.
Prošleháme základ omáčky a provaříme, tak 5 minutes.
add the parmesan cheese, stejný jako dáváme na špagety.
Dobře omáčku promícháme.
Přidáme směs všeho koření.
Máte-li čerstvé bylinky, je vůně silnější, ale vystačíte i s těmi sušenými.
Vše opět dobře promícháme či prošleháme a ještě chvilku provaříme, aby se koření dostalo do správné formy. So 3 minuty. Omáčka je hotová.
Do pekáčku vymazaného máslem naskládáme horní kuřecí stehna.
Osolíme, pepper, přidáme sušené bylinky a rozmarýn.
Poklademe připraveným špenátem, který rozprostřeme po mase.
Přidáme na čtvrtiny nebo osminy nakrájené brambory (prostě podle jejich velikosti). Můžeme ještě trochu osolit.
All pour sauce.
Omáčku dobře rozprostřeme, aby zakryla maso i brambory.
Posypeme nasekanou listovou petrželkou.
Bake at 200 almost 25 minutes. V závěru pak zvýšíme teplotu i na 250 °C a pečeme tak 5 minutes. Máme hotovo a můžeme podávat teplé.
Je to vlastně recept, kterému Němci říkají eintopf, tedy v jednom hrnci. Trochu je s tím crcání, protože pořád něco mícháme a dáváme stranou, ale když vše zcelíme, vyjde dobrý oběd nebo dobrá večeře.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
60minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
60minutes
Je to vlastně recept, kterému Němci říkají eintopf, tedy v jednom hrnci. Trochu je s tím crcání, protože pořád něco mícháme a dáváme stranou, ale když vše zcelíme, vyjde dobrý oběd nebo dobrá večeře.
I wanted something quick, smooth. I respect přílohy.Tak I went into the chicken liver cream. I found two possible alternatives, One recommends whipping cream, second sour cream. So you can choose. As well as an attachment. Libo-old chleba, baguette or rice. Not a problem.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Je to rychlé jídlo, so, když nemáte čas nebo ho chcete věnovat něčemu jinému než vystávání u sporáku, go ahead. Already, ještě jsem narazil na recept, kde podléváte koňakem nebo whisky. No, může být.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Je to rychlé jídlo, so, když nemáte čas nebo ho chcete věnovat něčemu jinému než vystávání u sporáku, go ahead. Already, ještě jsem narazil na recept, kde podléváte koňakem nebo whisky. No, může být.
Chicken liver cream | With bread or rice, stačí si vybrat