I'm not a fisherman, but that does not, that in my small kitchen appears some fish. Nelovím therefore not in the sea, even in our waters. Ovšem rybu si dám. Most likely it will be trout, but I also had shark, carp (jo, vánoční polévka se bez něho neobejde!), tuna and cod. A také funda and salmon. Mackerel will premiere this time (However, except, že uzenou verzi jsem už před lety zapékal s bramborem a už se chystám na podobnou akci). I let myself be enticing recipe Sara Buenfeld, and modified it according to your.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
10-16 minutes |
|
|
|
Mackerel in a pan with orange salsa
Need: |
- 800 g makrel
- 1 pomeranč
- 2 lžičky smoked paprika
- 3 lžíce hladké mouky
- salt
- pepper
- 2 šalotky
- 50 g černých oliv vypeckovaných
- hladkolistou petržel
- 3 nové brambory
- 150 g green beans
- 1 spoon olivového oleje
- 1/2 lžíce butter
Units:
How do you:
- Makrelu ulovenou v obchodě už máme předpřipravenou. Je na vás, zda ji zbavíte hlavy a ocasu. Brambory nakrájíme na měsíčky a uvaříme v osolené vodě. Novým bramborám by mělo stačit 20 minutes, možná i méně.
- Ryby opláchneme a osušíme.
- Smícháme mouku s uzenou paprikou, salt and pepper. Touto směsí posypeme (obalíme) makrelu z obou stran. aside the.
- Smícháme kousky pomeranče s drobně nakrájenou šalotkou, nasekanými olivami a petrželí a dobře opepříme. Jak na kousky pomeranče? Určitě intuitivně, ale pokud váháte, mrkněte na tip.
- Zelené fazolky povaříme 3 minuty v osolené vodě.
- V pánvi rozehřejeme olej s máslem a makrelu osmažíme z obou stran, z každé asi 6 until 8 minutes.
- Podáváme s pomerančovou salsou, novými bramborami a zelenými fazolkami.
Tip:
Pomeranči seřízneme vršek a spodek, kůru i dužinu oloupeme, rozdělíme na jednotlivé dílky, které podélně rozpůlíme uprostřed.