Fakt, že tenhle pokrm věnuji Žižkovu je ten, že jde o kombinaci několika receptů. Všechny mi nějak nevyhovovaly, ale průnikem vznikly žižkovské čufty. A hned je tu mám ve dvou variantách. Je libo místo těstovin rýži? Not a problem. Stejný recept, jiný vjem.
Need: |
- 350 g hovězího mletého masa
- 3 šalotky
- 1/2 lžíce sladké mleté papriky
- salt
- 2 plátky toastového chleba
- milk
- olej – preferuji řepkový
- 100 g butter
- 2 lžíce hladké mouky
- 1 palivo peppers – nakrájíme na nudličky
- 1 zelenou papriku – nakrájíme na nudličky
- 4 gherkins – nakrájíme na kostičky
- 1 plechovku krájených rajčat – 400 g
- 130 g tomatové pasty
- 140 g hrášku
- nové koření
- celý černý pepř
- 1 tickets bobkového listu
- 500 ml beef broth
- petrželku
- Nakrájíme nadrobno šalotku.
- Na oleji rozpustíme máslo.
- Osmahneme nadrobno nakrájené šalotky, necháme zesklovatět. Vmícháme sušené koření, necháme rozvonět.
- Remove from. Necháme chvíli chladnout.
- Připravíme si toastový chléb a mléko.
- Chléb namočíme.
- Základ se šalotkou smícháme s mletým masem.
- Přidáme mletou papriku a osolíme. mix well, přidáme trochu vody a dobře prohněteme.
- Přidáme namočený vyždímaný toastový chléb.
- Toss, propracujeme, nejlépe rukama, abychom vytvořili kompaktní hmotu.
- Vypracujeme koule. Ruce si namočte do studené vody, jde koule tvarovat líp.
- Do dobré vrstvy oleje dáme koule a smažíme ze všech stran. Někdo je peče v troubě při teplotě 180 °C 20 minutes. Na oleji to trvá 10 minutes.
- Koule při smažení otáčíme. Opečené koule dáme stranou.
- Nakrájíme cibuli.
- Nachystáme zeleninu.
- Očistíme papriky a nakrájíme na nudličky. Hrášek scedíme a necháme okapat, okurky pokrájíme na kostičky.
- Zelenina je připravena.
- Na části oleje, kde jsme smažili koule přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do sklovata. Pozor, nenechte toho oleje v pánvi příliš moc, raději ho redukujte.
- Přidáme hladkou mouku.
- Just 2 lžíce.
- Vytvoříme jíšku.
- Přidáme konzervu nasekaných rajčat. Toss.
- Pour in beef broth, about 500 ml. Opět dobře promícháme.
- Přidáme bobkový list, černý pepř a nové koření. Osolíme.
- Vaříme tak asi 20 minutes. V případě hustější konzistence ještě přidáme vodu.
- Přidáme tomatovou pastu. Promícháme a necháme na mírnějším ohni vařit. So 10 minutes.
- Omáčku přecedíme a propasírujeme.
- Do scezené omáčky přidáme papriky s okurkami a hráškem.
- mix well. Na střední teplotě držíme ještě tak 10 minutes, aby se provařila zelenina.
- Vložíme usmažené koule a všechno společně ještě pár minut povaříme.
- Ještě prohřejeme, aby se koule ohřály.
- Mezitím uvaříme přílohu. V tomto případě vrtule eliche Riscossa. Ty se vaří 6 minutes. then drain.
- Podáváme zdobené petrželkou.
Eliche vrtule
Vrtule jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice. V suchém stavu jsou 3 cm dlouhé a mají šroubovitý tvar. Nejpoužívanější jsou s omáčkami, ale hodí se i do těstovinových salátů.

Liver stuffing in chicken,,cs,The & nbsp; & nbsp and chicken; very tasty,,cs,baked chicken,,cs | V kuřeti i samotná chutná + pečené kuře
Liver stuffing in chicken,,cs,The & nbsp; & nbsp and chicken; very tasty,,cs,baked chicken,,cs. Když peču kuře, vždycky padne otázka, whether it will be with the stuffing. Je míněna játrová nádivka, kterou dělám, protože všem chutná. Je to jednoduchá věc, tastes.
Need: |
300 g
chicken liver
2
rolls
1
egg
milk
pepper
salt
mace
provensálské koření
2 lžíce
strouhanky
Units:
-
Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky.
-
Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky. add milk.
-
Přidáme vejce. Osolíme, přidáme asi tak lžičku provensálského koření, špetku muškátového oříšku a opepříme.
-
Toss. Pokud je směs řídká, přidáme ještě strouhanku podle potřeby. Let it sit for a while, to make bread crumbs and soak well.
-
-
Nádivkou naplníme kuře, které jsme osolili uvnitř i vně.
-
Pokud po plnění kuřete vám něco zbyde, stačí zabalit nádivku do alobalu a přidat k pečení kuřete.
-
Kuře pečeme pomalu při 220 °C, podložené kousky másla. Bake 1 a 1/2 until 2 hodiny. In the middle of baking pour water and take off the bacon. Pak ještě při dalším pečení přeléváme kuře občas šťávou.
-
Kuře pak podáváme s bramborem. Ale tuhle fotku už tady neuvidíte. Než jsem cvaknul výsledek, it was eaten.

Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí | Se šťouchanými bramborami
Copak podnikneme s prejtem, tedy konkrétně s jelítkovým prejtem? Narážím na recepty se zapékaným a do toho se mi moc nechce. Pečené jelítko se šťouchanými bramborami, které měli premiér s prezidentem v Lánech, to také nebude. Potřebuju přece jen měkčí jídlo pro člověka, který má problémy s kousáním. Když jsem narazil na to, že z prejtu může být i dobrá smaženice, bylo rozhodnuto. A jdeme do laboratoře, podniknout pokus, který musí vyjít. A když zbyde, můžete si dát ještě studenou smaženici ke snídani. Třeba na opečeném plátku dalamánku.
- Nakrájíme nadrobno cibuli, nasekáme česnek i feferonku.
- Cibuli osmahneme dozlatova na oleji, přidáme česnek a nakrájenou feferonku, krátce restujeme.
- Přidáme propláchnuté červené fazole a chvilku povaříme. Toss.
- Dáme si vařit brambory v osolené vodě.
- K fazolím přidáme jelítkový prejt, dobře promícháme a prohřejeme. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku.
- Vmícháme vejce a necháme je za stálého míchání srazit.
- Brambory rozšťoucháme, přidáme kousek másla a trochu mléka.
- Podáváme se šťouchanými bramborami nebo i chlebem, dalamánkem či bagetou.
- A pokud zbyde, je smaženice skvělá i za studena – vlastně jako pomazánka.

Wine sausage with onions, bell peppers and red beans | First and courageously
For a long time I thought about her, But now came the time to go into that at Sharp. But it was not me, Get everything somehow complicate. I Okouknul few recipes, this sausage is about Czech specialty, Czech so you will not plagiarize. Sorry, friends. We certainly great, but I want something else.
Need: |
- 600 g vinné klobásy
- 2 green peppers
- 2 větší cibule
- 1 spoon sádla
- 250 ml zeleninového vývarz
- 1 a can red beans
- pepper
- černé pivo
- 4 medium potatoes
- milk
- salt
- Slice onion into rings, papriky stejně tak.
- Vymažeme pekáček sádlem a naskládáme cibuli s paprikou. Dáme do trouby předehřáté na 200 °C. Po 10 minutách podlijeme částí vývaru.
- Přidáme fazole a podlijem vývarem, necháme v troubě dalších 20 minutes.
- Klobásu přetvoříme na šneky, poklademe na základ v pekáčku, opepříme a dáme péct. Bake 35 minutes, aby klobásky získaly barvu.
- Dáme si vařit brambory na přílohu. Vaříme v osolené vodě.
- Klobáskové šneky otočíme, ale ještě předtím promícháme základ v pekáčku, přilijeme trochu černého piva a necháme péct dalších 20 minutes. Na dalších 5 minut to můžete ohulit, zvyšte teplotu na 250 °C.
- Vařené brambory rozšťoucháme, přidáme kousek másla, nasekanou pažitku a 2 lžičky lučiny (chtěl jsem philadelhii, ale nějak mi uniklo, že došla). Vše pořádně promícháme.
- served.
A protože je toho jídla pro víc než dva, samozřejmě zbylo, takže to byl další impuls na nový recept. Snídani se zapečenou klobáskou.
