You do not have to do at home pub, this certainly is not meant. But the pork chops are said to hit pubs. Buy the cheapest meat, OPEC and then sell nearly as expensive as beef steak. But this concept only works, if you know good advice with preparation. However, it depends on the marinade. So there can be a bit trapped, because the composition is free. Just to taste. Mix ketchup and mustard, add honey, grilling spices and beer, Season with salt, pepper and you have a basic flavor ready. It sort of says chef Peter Andert a restaurant Koley. Already, I give him the truth.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
135 minutes |
|
|
|
Need: |
- 900 g vepřových žebírek
- 200 g tomato Passat
- 2-3 lžíce honey
- 3 lžíce hořčice
- 2 lžičky pepře
- salt
- 2 lžičky ground cumin
- 4 lžičky worchestrové sauces
- 2 lžičky chilli omáčky
- 2 lžičky granulated garlic
- 500 ml stout
- grilovací koření
- Připravíme si passatu a hořčici.
- Smícháme rajčatovou passatu s horčicí.
- Přidáme pepř a sůl.
- add the chilli, trochu grilovacího koření a granulovaný česnek.
- Přidáme med. Vše dobře promícháme.
- Pour over Stout. So, aby se vytvořila marináda. Zbytek piva si odložete na pozdější překévání pečených žebírek.
- Připravíme si žebra, ta uzená jdou rozříznout nožem.
- Žebírka dáme do umělohmotného boxu a zalijeme marinádou. Uzavřeme dáme do chladu tak 2 hodiny.
- Žebírka naskádáme do pečící misky. Dáme do trouby předehřáté na 135 °C. Bake 60 minutes. Pak žebra otočíme a zvýšíme teplotu na 150 °C. Podlijeme trochou černého piva. Bake yet 30 minutes. Pak znovu otočíme a pečeme ještě 30 minutes.
- Pak ještě přelijeme černým pivem a pečeme 15 minutes at 190 ° C.
- Podáváme s dalamánkem a křenem.

Spicy chicken with sausage and chickpeas | Portuguese echo
When I was in Portugal, tasting local food, almost everything for me actually specialties, I ran Baked chicken with chickpeas and chorizo. Drumsticks and thighs with sharpness can compete with the chefs' knives nabroušenému. No, Just kidding. So I have this chicken remembered looking at a can of chickpeas, when I had a taste in the kitchen pretty little cuddle,cs. So I put together things, that belong together, but still a little differently.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
45 minutes |
|
|
|
Need: |
- 3 lžičky sambalu oelek
- 4 cloves garlic prolisujeme
- 2 lžičky smoked paprika
- 1 spoon ground cumin
- 1/2 citronu juice
- 1 spoon olivového oleje
- 1 a can cizrny
- 1 large meaty tomato
- 1 červenou papriku
- 150 g garlic sausage
- 250 ml kuřecího vývaru
- snítky fresh thyme
- Mix sambal oelek, peppers, kmín, crushed garlic and lemon juice. By this we load the marinade into large pieces sliced thigh steaks. mix well, so wrapped peppermint marinade meat. We let rest for a minute.
- In the preheated oven for 200 C put a baking dish with oil, the Heat and then sear meat on it. Dejte tomu tak 5 until 6 minutes each side. Because I swept the bowl with the size, or rather underestimated the size, roasted meat and oil went into a larger bowl.
- Meanwhile, chop the peppers, sausage into slices and tomatoes into smaller pieces.
- Chopped ingredients, then mix with prebaked chicken and chickpea sieving. Add the thyme sprigs.
- We pour a good chicken broth and return to the oven. Bake 35 minutes, to be cooked chicken.
- Serve just need a fresh baguette.

Baked mackerel with peppers and tomatoes | Never ending story
This recipe has many years of use, I did not actually know, which originated. Nejspíše má původ ve variantě šunkofleků nebo francouzských brambor, as they used to do at home. Over time, therefore, appeared variant with pasta, pak bramborami – a rybou. Nejspíše děláte něco podobného a málem také poslepu. Makrelu můžeme použít uzenou, or opečenou. A výsledek pořád bude stát za to.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
40-50 minutes |
|
|
|
Need: |
- 200 g opečené makrely nebo uzené
- 250 g potato
- 1 Green paprika
- 4 jarní cibulky – pouze bílou část
- 1 soudkové rajče
- 1 spoon butter
- 2 špetky oregana
- 1 špetku bazalky
- 1 špetku ground cumin
- 3 špetky soli
- 1 egg
- 200 ml cream
- 40 g goudy
- Brambory předvaříme ve slupce, about 5 minutes. Cibulku nakrájíme nadrobno, peppers, zbavenou semínek, napříč na kolečka. Oloupané brambory rozkrojíme podélně na čtvrtiny a pak je napříč nakrájíme na drobnější kousky.
- Na pánvi rozpustíme máslo a dáme zesklovatět cibulku.
- Přidáme papriku a brambory. Osolíme, přidáme špetku kmínu, bazalky a oregana. Promícháme a na mírném ohni dusíme 5 minut zakryté poklicí.
- Část směsi brambor dáme do zapékací misky. Na ni položíme kousky makrely zbavené všech kostí i kůže a překryjeme na kolečka nakrájeným rajčetem.
- Rajčata překryjeme zbývající částí směsi brambor. Dáme do spodní části trouby předehřáté na 200 ° C and bake 20 until 25 minutes.
- Rozmícháme vejce ve smetaně a přidáme nadrobno nakrájenou goudu. Směsí zalijeme makrelu s bramborami. Return to oven and bake another 20 minutes. Posypeme špetkou oregana a necháme péct 5 minutes.
- Podáváme s kyselou okurkou.

Slow roasted chicken in a spicy dry coat | wrap it up!
dry What!? Vlastně jsem to už provozoval na grilovací pánvi, knowing not, the so called. No jo, sometimes you discover America after years. So we dispense with the obligatory spicy Majda, which usually plays a role in grilling, but without taste this chicken will certainly not. It just takes a bit longer. Because it is slow, chicken, So slowly roasted. For inspiration, I went to Deb Perelman, Freelance writer, fotografkou a blogerkou. Maybe my version recognized, but it certainly would have tasted.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes + 5 hours |
Cook Time |
125 minutes |
|
|
|
Need: |
- 600 g Upper chicken legs
- 750 ml vody
- 80 ml soli
- 80 ml cukru
- 80 ml bílého vinného octa
- 3 lžíce hnědého cukru
- 1-2 lžíce soli under consideration
- 2 lžíce smoked paprika
- 1 spoon chilli
- 2 lžičky granulated garlic
- 2 lžičky ground cumin
- 1/4 lžičky ground nutmeg
- 2 lžičky ground pepper
- 1 spoon hot peppers
- 7 lžiček honey
- 1 spoon apple cider vinegar
- Prepare ahead brine, solanku. mix water, salt, sugar and vinegar. Pour brine chicken.
- We put the best into a sealable plastic box and let cool. All it would take about an hour, but feel free to leave work and brine 4-5 hours.
- Prepare the spice mixture to coat. Smícháme všechny ingredience.
- Prepare a square albobalu, large, to meat packaged without problems. Okapi meat, pat dry and sprinkle with seasoning mixture on one side, turn and sprinkle again from the other side.
- Wrap the meat in aluminum foil. We put on a baking sheet so, to meatier part was underneath, Bake in the oven 1 hour at 160 °C. Packed turn and bake for about 45 minutes. Aluminum foil, then carefully slit, juice, that ditching pour the chicken and put back into the oven already uncovered, to form a crust. Just 10 until 15 minutes. In this phase, the temperature can be increased to 190 °C.
- Mix juice with honey and vinegar. simmer briefly,, stačí 1 minutes.
- Přendáme chicken on a plate and drizzle with honey dressing. Podáváme s bagetou.
Poznámka: If you are a little upsets, the recipe is sugar and salt per milliliter, I helped a cup and weight resting time.
