Hlavně nezešílet. Midnight is coming with the New Year and everyone debužírují. Tak ne, jedeme jinudy. Prostě se najíme. This time, boiled pork and other pleasure go side. Chlebíčky? Nuda, aspoň to tak někdy je. Ale… Tak někdy příště, už mě znáte.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Vlastně jsem dušenou mrkev ještě nedělal. Ani nevím proč. Je to lahodná záležitost. A vlastně je to i docela rychlé.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Vlastně jsem dušenou mrkev ještě nedělal. Ani nevím proč. Je to lahodná záležitost. A vlastně je to i docela rychlé.
Steamed carrots with peas and chick,cs | Skoro klasika
Přilijeme vývar, tak zprvu decetně, aby bylo tekutiny dost, ale mrkev s cibulí neplavala. Mírně provaříme.
Přidáme větší hrst mraženého hrášku a promícháme.
Zakryjeme a dusíme na mírném ohni, aby byla mrkev doměkka. I guess 20 minutes. Můžeme ještě přidat vývar podle potřeby. Nezahušťuji ničím, vývar nechám mírně zredukovat, základem je mít jen tolik vývaru, kolik potřebujeme. Pokud jste to s tekutinou přece jenom přehnali, můžete zahustit moukou rozmíchanou ve vodě (tak 2 lžičky by měly stačit).
Mezitím dáme vařit na kousky nakrájené brambory, osolíme a přidáme kmín.
Kuřecí řízky mírně očistíme od tuku (jen odřezávám ty plandavé části, ale trochu na mase nechávám). Opepříme a osolíme.
Add a little minced chilli flakes. Pokud neradi pikantní, nechte tento krok bez povšimnutí.
Smažíme na olivovém oleji s máslem.
Smažíme tak 5 minutes each side, aby maso dostalo zlatavější barvu.
Podáváme dušenou mrkev s bramborem a kuřecími řízky.
Míchávám's diverse cuisine, but this time going into the pea soup of frozen peas. I added to the title adjective “Czech”, because peas, I chose the freezer in the supermarket named Czech peas. Nothing else in it therefore look.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
25minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
25minutes
Názory na to, jak se taková polévka vaří, se různí. Dokonce se kvůli tomu dovedou pohádat i soutěžící v Prostřeno. Různí se recepty a ve světě se vaří stejně podobně jako u nás. Jen tu a tam se mění ingredience. perhaps, že v základu je zeleninový vývar, jindy kuřecí, někdo použije pórek, já sáhl po stoku řapíkatého celeru. Při vaření můžete variovat. Přidat zakysanou smetanu nebo sladkou, nebo žádnou. A zdobit krutony, pažitkou nebo nasekanou mátou. Jestli čekáte, že to bude brčálová záležitost, zklamu. Ten český hrášek je totiž žlutozelený, takže podobnou barvu má i polévka.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
25minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
25minutes
Názory na to, jak se taková polévka vaří, se různí. Dokonce se kvůli tomu dovedou pohádat i soutěžící v Prostřeno. Různí se recepty a ve světě se vaří stejně podobně jako u nás. Jen tu a tam se mění ingredience. perhaps, že v základu je zeleninový vývar, jindy kuřecí, někdo použije pórek, já sáhl po stoku řapíkatého celeru. Při vaření můžete variovat. Přidat zakysanou smetanu nebo sladkou, nebo žádnou. A zdobit krutony, pažitkou nebo nasekanou mátou. Jestli čekáte, že to bude brčálová záležitost, zklamu. Ten český hrášek je totiž žlutozelený, takže podobnou barvu má i polévka.
Split pea soup with bacon and croutons,sk | Soup, která chutná
Rozehřejeme máslo s olivovým olejem a osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a celer. Vaříme tak 6 minutes, aby zelenina dobře změkla.
Přidáme nasekaný česnek a nasekanou petržel, restujeme tak asi 20 vteřin, aby se základ pěkně provoněl.
Přidáme mražený hrášek a vývar. Přivedeme k varu, pak snížíme teplotu, zakryjeme a dusíme 10 until 15 minutes.
Ponorným mixerem rozšleháme na pyré. Salt and pepper. Jen si dávejte při mixování horké polévky pozor, abyste místo večeře nemuseli vyhledat lékaře. Opaření je snadné a nebývá milé.
Na rozpálené suché pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. just as 3 until 5 minutes. Pak dáme slaninu stranou a na vypečeném tuku opečeme malá kolečka vykrájená z toastového chleba.
Podáváme s opečeným chlebem, posypeme slaninou a dozdobíme nasekanou pažitkou.