Zapečená makrela s bramborem a olivami | Rybářský experiment

Why fishing experiment,,cs,just an idea,,cs,how to lighten the situation,,cs,Perhaps it is not needed,,cs,& nbsp; cool,,cs,I caught a nice smoked mackerel,,cs,it need network or landing net,,cs,So such hyperbole,,cs,The situation is not difficult,,cs,I call it a simple matter,,cs,I used boiled potatoes,,cs,so that the & nbsp; preparation add some,,cs,A & nbsp; good to have a higher pan,,cs,otherwise you fight & nbsp; space as I and & nbsp; you almost everything there fit,,cs,It is not a & nbsp; to,,cs,ingredients that compose after & nbsp; layers,,cs,but there must be space for watering the & nbsp; egg,,cs,smoked mackerel,,cs? Jen nápad, jak odlehčit situaci. Asi to není potřeba, jsme v pohodě. Ulovil jsem pěknou uzenou makrelu, na to nepotřebujete sítě ani podběrák. Tak taková nadsázka. Situace není nijak obtížná, říkám tomu snadná záležitost.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Použil jsem vařené brambory, takže k přípravě ještě připočtěte asi 20 until 30 minutes. A je dobré mít vyšší pekáček, jinak budete bojovat s prostorem jako já a málem se vám tam všechno nevejde. Nejde o to, že ingredience skládáte po vrstvách, ale ještě musí zůstat prostor na zálivku s vejcem.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Použil jsem vařené brambory, takže k přípravě ještě připočtěte asi 20 until 30 minutes. A je dobré mít vyšší pekáček, jinak budete bojovat s prostorem jako já a málem se vám tam všechno nevejde. Nejde o to, že ingredience skládáte po vrstvách, ale ještě musí zůstat prostor na zálivku s vejcem.
Zapečená makrela s bramborem a olivami | Rybářský experiment
Need:
Units:
How do you:
  1. We will prepare.
    Připravíme si
  2. Misku vymažeme máslem.
    Vymažeme máslem
  3. Rozložíme na dno na kolečka nakrájenou cibuli a poklademe bramaborami.
    První vrstva
  4. Další vrstvou je maso z makrely. Salt and pepper. Přidáme další vrstvu cibule a nakrájenou pálivou papriku.
    Druhá vrstva
  5. Položíme třetí vrstvu – brambory. Přidáme ještě olivy.
  6. Zapékáme asi 20 minut při teplotě asi 190 °C.
    Dáme péct
  7. Rozmícháme vejce se smetanou a rozdrobíme nivu, kterou zamícháme do smetany s vejcem.
    Rozmícháme vejce
  8. Zalijeme smetanou brambory s makrelou.
    Zalijeme
  9. Does not matter, když se niva zcela nerozšlehá a zůstane na povrchu. Dáme zapéct asi na 15 minutes.
    Dáme zapéct
  10. Finished.
    Hotovo
  11. Takto to vypadá
  12. Podáváme s olivami, rajčátky a kyselou okurkou.
    Podáváme

baked mackerel,,sk,Return to childhood,,cs,Retro,,en | Návrat do dětství | Retro

Bejvávalo,,cs,I also had this to say,,cs,We used this food at home,,cs,then still under study,,cs,Variant with & nbsp; potatoes or pasta,,cs,So now it's kind of retro,,cs,But as easy,,cs,relatively fast and & nbsp; still tasty,,cs,whether here with & nbsp; the ever i go,,cs,After all, it's not anything so revolutionary,,cs,But maybe there's someone,,cs,Who not tried such a thing,,cs,Maybe just because,,cs,that it had not thought,,cs,So we get into the baked mackerel,,cs,uzenou makrelu,,no,- has so around,,cs,less red pepper,,cs,baked mackerel and P1040928,,sk,Pepřík cut into strips and & nbsp; saute in a bit of butter,,cs. Already, tohle už také můžu říkat. Dělávali jsme tohle jídlo doma, pak ještě za studií. Varianta s bramborem nebo těstovinami. Takže teď už je to takové retro. Ale stejně snadné, poměrně rychlé a pořád chutné.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Nevím, jestli sem s tím vůbec mám jít. Vždyť to zase není nic tak převratného. Ale třeba je tu ještě někdo, kdo takovou věc nevyzkoušel. Třeba jen proto, že ho to nenapadlo. Tak se pustíme do zapečené makrely.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Nevím, jestli sem s tím vůbec mám jít. Vždyť to zase není nic tak převratného. Ale třeba je tu ještě někdo, kdo takovou věc nevyzkoušel. Třeba jen proto, že ho to nenapadlo. Tak se pustíme do zapečené makrely.
baked mackerel,,sk,Return to childhood,,cs,Retro,,en | Návrat do dětství | Retro
Need:
Units:
How do you:
  1. Boil the pasta in salted water. drain.
    Uvaříme těstoviny
  2. Pepriku nakrájíme na proužky a orestujeme na kousku másla.
    Orestujeme papriku
  3. Přidáme obranou makrelu, pepper and toss.
    K paprice přidáme makrelu
  4. Do zapékací misky dáme vrstvu těstovin. Na ni rozložíme makrelu s paprikou. Jemně prohrábneme.
    Do zapékací misky dáme vrstvu těstovin
  5. Překryjeme vrstvou těstovin. Položíme navrch kousek másla a opepříme. Dáme do trouby předehřáté na 220 °C a pečeme tak, aby se začala na vrchu tvořit zlatavá krustička.
    Další vrstva
  6. Mezitím si připravíme zálivku. Potřebujeme vejce, nivu a smetanu.
    Připravíme zálivku
  7. Rozklepneme vejce.
    Vejce
  8. Rozdrobíme nivu.
    Niva
  9. Zalijeme smetanou a dobře rozšleháme. Ona niva nepůjde tak snadno, nemusí to být dohladka, ty hrudky nechte být.
    Rozšleháme
  10. Po 20 minutách pečení těstoviny vyndáme z trouby.
    Po 20 minutách pečení
  11. Polijeme zálivkou.
    Zalijeme
  12. Můžeme mírně promíchat, ale opravdu mírně. Vrátíme do trouby a pečeme asi tak 10 minutes.
    Mírně promícháme
  13. Hotovo
  14. served. Třeba se zeleninovým salátem, okurkou nebo stříbrnými cibulkami.
    Podáváme
  15. Podáváme
Tip:

Makrela obecná patří mezi nejznámější mořskou rybu a v uzené podobě ji najdete skoro v každé prodejně s potravinami. Dospělé makrely dorůstají do délky 45 – 60 cm (v obchodě se nejspíš setkáme s makrelami s délkou okolo 30 cm), s hmotností 150 – 500 g (takže ta naše má asi 220 g).

Makrela
Makrela

..

Paprika plněná masem a nivou | Variant not so wild, as it might seem

Stuffed peppers and here we already have because after experimentbarley ataliány as the foundation of the meat mixture, is papričkami jalapeňo, it would like to have some innovation. That's why I shuffled into the meat alluvium. Year, read well, cheese is usually given in the second phase of the baking, But now, with him counting from the start. Do not do it?

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
So here we have another issue called stuffed peppers. So I thought, že by to mohla být jiná varianta než jakou tu máme a jakou nejspíš všichni také známe. We will experiment tonight. So go ahead! Niva deployed since early works great. Enjoy your meal!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
So here we have another issue called stuffed peppers. So I thought, že by to mohla být jiná varianta než jakou tu máme a jakou nejspíš všichni také známe. We will experiment tonight. So go ahead! Niva deployed since early works great. Enjoy your meal!
Paprika plněná masem a nivou | Variant not so wild, as it might seem
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need. Chop the onion, coarsely chop the garlic.
    Připravíme si
  2. Přidáme k masu cibuli i česnek, rozdrobenou nivu a vejce. Salt and pepper.
    Smícháme maso s cibulí a kořením
  3. Promícháme a vytvoříme kompaktní hmotu.
    Vytvoříme kompaktní hmotu
  4. Paprikám odřízneme vršky a zbavíme je semeníku i membrán. The lower part and slice off, aby papriky mohly stát v pekáčku. sever peppers, if costs without trimming, So be it. Papriky pak vložíme do vařící osolené vody a blanšírujeme asi tak 3 until 4 minuty. Pak vyjmeme a namočíme do studené vody.
    Blanžírujeme papriky
  5. Papriky naplníme masovou směsí, posypeneme chopped parsley. Place in a buttered baking dish.
    Paprikx naplníme směsí
  6. Misku překryjeme alobalem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C. Bake 20 minutes.
    Překryjeme alobalem
  7. Pak alobal sejmeme a pečeme ještě 20 minutes.
    Pečeme
  8. served. This time without attachments. If you are missing, můžete si přidat k paprice dušenou rýži.
    Podáváme

Cabbage salad with bacon and blue cheese | Quick, worth the wait…

Salát, you have done in fifteen minutes should only catch - should wait for you in the refrigerator for at least eight hours. It advises Ali from Kansas City, and I believe her, For me this salad inspired, although in the end we each have their distinct and salad.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
15 minutes + 8 hours resting
Prep Time
15 minutes + 8 hours resting
Salad of cabbage is another option, how to use this wonderful vegetable. Many things we have already done with her, so why not let go to a favorite theme - salad? With the added value - chickpea.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
15 minutes + 8 hours resting
Prep Time
15 minutes + 8 hours resting
Salad of cabbage is another option, how to use this wonderful vegetable. Many things we have already done with her, so why not let go to a favorite theme - salad? With the added value - chickpea.
Cabbage salad with bacon and blue cheese | Quick, worth the wait ...
Need:
Zálivka
Units:
How do you:
  1. Cabbage cut into small pieces, tomatoes přepůlíme. Fried bacon cut into pieces, nivu rozdrobíme. Add a tablespoon of oil and mix everything.
    Zeleninu smícháme
  2. Mix all the ingredients for the salad dressing.
    Zálivka
  3. Pour over the dressing and mix well again. Place in a plastic box and leave to marinate 8 hours in the refrigerator.
    Zalijeme salát
Tip:

A úpokud just yearning for a salad of sprouts, try fabulous cabbage soup.