Mackerel in a pan with orange salsa

I'm not a fisherman, but that does not, that in my small kitchen appears some fish. Nelovím therefore not in the sea, even in our waters. Ovšem rybu si dám. Most likely it will be trout, but I also had shark, carp (jo, vánoční polévka se bez něho neobejde!), tuna and cod. A také funda and salmon. Mackerel will premiere this time (However, except, že uzenou verzi jsem už před lety zapékal s bramborem a už se chystám na podobnou akci). I let myself be enticing recipe Sara Buenfeld, and modified it according to your.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
10-16 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
10-16 minutes
Pstruha nejspíše také připravujete na másle. Je to určitě nejrychlejší a nejjednodušší způsob. A makrelu? Tu si připravíme na směsi oleje s máslem. Máslo i mouku jsem si přidal, připadá mi to lepší. Tyhle kámošky připlavaly z Německa, jak se píše na obalu. We'll see, jak se jim bude dařit podle anglické inspirace v českém provedení.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
10-16 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
10-16 minutes
Pstruha nejspíše také připravujete na másle. Je to určitě nejrychlejší a nejjednodušší způsob. A makrelu? Tu si připravíme na směsi oleje s máslem. Máslo i mouku jsem si přidal, připadá mi to lepší. Tyhle kámošky připlavaly z Německa, jak se píše na obalu. We'll see, jak se jim bude dařit podle anglické inspirace v českém provedení.
Mackerel in a pan with orange salsa
Need:
Units:
How do you:
  1. Makrelu ulovenou v obchodě už máme předpřipravenou. Je na vás, zda ji zbavíte hlavy a ocasu. Brambory nakrájíme na měsíčky a uvaříme v osolené vodě. Novým bramborám by mělo stačit 20 minutes, možná i méně.
    Makrely celé
  2. Ryby opláchneme a osušíme.
    Upravené makrely
  3. Smícháme mouku s uzenou paprikou, salt and pepper. Touto směsí posypeme (obalíme) makrelu z obou stran. aside the.
    Makrely obalíme
  4. Smícháme kousky pomeranče s drobně nakrájenou šalotkou, nasekanými olivami a petrželí a dobře opepříme. Jak na kousky pomeranče? Určitě intuitivně, ale pokud váháte, mrkněte na tip.
    Připravíme salsu
  5. Zelené fazolky povaříme 3 minuty v osolené vodě.
  6. V pánvi rozehřejeme olej s máslem a makrelu osmažíme z obou stran, z každé asi 6 until 8 minutes.
    Makrely osmažíme
  7. Podáváme s pomerančovou salsou, novými bramborami a zelenými fazolkami.
    Makrely servírujeme
Tip:

Pomeranči seřízneme vršek a spodek, kůru i dužinu oloupeme, rozdělíme na jednotlivé dílky, které podélně rozpůlíme uprostřed.

Slice off the end of oranges
Seřízneme pomeranč z obou konců

Separate
Odstraníme kůru, dužinu a dílky rozdělíme

Cut the
Pomerančové dílky rozkrojíme podélně v polovině mezi bočními membránami

prepare salsa
Všechny ingredience nasekáme nadrobno

Smícháme všechno dohromady
Dobře opepříme, smícháme dohromady a můžeme servírovat

 

 

 

 

 

Kuřecí stehna na zelí | Jídlo nejenom na pondělí a budou v něm brambory, které nebolí

When I do not know as, nezajdu do Obi, But I reach for something quick, easy and delicious. So turn the chicken. This time thighs and cabbage, but to add something else, so it will be such a baked stew, why not, you do not have in the kitchen always jumping around all, You can play around for a moment and then lie down. No, it overreacting.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
101 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
101 minutes
Jestli vás děsí fotka, že je to jídlo z nějakého fastfoodu, nenechte se mýlit. Podobnost talíře je čistě záměrná a náhodná, tácek z porcelánu mi občas zahraje na dobrou náladu. Recept je navýsost jednoduchý, takže pohoda.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
101 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
101 minutes
Jestli vás děsí fotka, že je to jídlo z nějakého fastfoodu, nenechte se mýlit. Podobnost talíře je čistě záměrná a náhodná, tácek z porcelánu mi občas zahraje na dobrou náladu. Recept je navýsost jednoduchý, takže pohoda.
Kuřecí stehna na zelí | Jídlo nejenom na pondělí a budou v něm brambory, které nebolí
Need:
Units:
How do you:
  1. Into a baking dish put a layer of sauerkraut, which add to the chopped hot pepper. Wash thighs with salt and store cabbage, around we can still put cabbage, if left, stroužky česneku, sliced ​​potatoes into eighths and legs Lay the pieces of butter. A little with salt. Pan cover with foil, or hubcap.
  2. Heat the oven to 180 °C, Put it in covered pan and bake for about an hour and a half. potom odkryjeme, We put on your thighs Emmental and raise temperature to 200 °C. Bake yet so 8 minutes. And now 3 minutes under the grill, but under control. Pan is still on the bottom groove of the oven.