We're going in the summer kitchen. Already, He was inspired melons everywhere, summer, and the idea for the site Epicurious, where Anne Stockwell Senior Food Editor touted savory melons. Why not try it. Conditions are ideal for "cooking" on the knee. Anna is thrilled and says, that you never want to eat watermelon sweet variety. These are the sort of American cries, that does not mean much of anything. But this taste, then choose: naslano chi nasladko?
- Cut all pieces on any: cucumber slices, as well as tomatoes. Watermelon rid peels and seeds.
- We lay them on a plate, zastříkneme olive oil, season with coarse sea salt and even pepper.
Okurkový salát s chilli | Žádný utrejch, but sweet-sour taste
Tak tu máme zase salát, cucumber. And that the previous ones could say quite a bit to sour, tak teď jdeme do sladka.
Need: |
- 1 cucumber – 360 g
- 1 spoon soli
- 1/4 šálku cukru krystal
- 1/4 šálku octa
- 1/8 šálku vody
- 1 cibuli
- 3 špetky pepře
- 2 špetky chilli flakes – mletých
- Okurku oloupeme na zebru a nakrájíme na plátky.
- Nakrájenou okurku posypeme solí, promícháme a necháme 30 minut stát. Pak okurky mírným tlakem zbavíme tekutiny. Tu vylijeme.
- V misce smícháme cukr, vodu, ocet, cibuli nakrájenou zprvu podélně na čtvrtiny a pak napříč na plátky. mix well, aby se cukr dobře rozpustil. Dochutíme pepřem a chilli.
- Okurky zalijeme nálevem, promícháme a necháme v chladu alespoň 1 hodinu.
Pokud váháte nad mírou "šálek", tak to není žádný hrnek nebo šálek na kávu, mám takovou plastovou uniformovanou odměrku s ryskami, kde šálek = 250 ml, 1/2 šálku pak 125 ml atd. Podoba odměrky bývá různá, míry ale sedí.
.
Cucumber salad with dill and onion,cs | Vždy připraven – ve sklenici | Receptová odysea
Ne, that this salad was a matter of a tourist or some ordeal,cs, ale doputoval ke mně přes věky, odkudsi z Ruska, kdy Rusko bylo ještě to staré Rusko, přes Izrael a trochu Itálii, Shannon má italskou matku a židovského otce, a ještě pak přes východ Spojených států, konkrétně New Jersey. Tady žije inspirátorka Shannon. A do světa poslala rodinný recept na nakládaný okurkový salát. Lety a generacemi modifikovaný, tak jsem se ho ujal a v modifikaci také trochu postoupil, aby to nebyl jenom recept přes kopírák. Stačí mi nápad, jak to dělají jiná a jak bych to udělal já. Tak vznikají i recepty tady. Shannon při vzpomínce na svoji židovskou babičku poznamenala, že byla mizerná kuchařka až na jedno – marinovaný okurkový salát. A ten mě inspiroval. Už tu máme marinated cucumber lined, fantazii ve sklenici, tak si přidáme další, why not?! Tenhle salát ovšem také potřebuje čas na propojení chutí.
Salad can be stored in the refrigerator, last few days, so you can indulge, if you need a sweet tooth. So always ready - even if only in a glass. Salad can be modified according to taste. Red onion and cucumber gives the color white onion, if you have a green-white variant, Put only white or classic Onions, which is somewhat sharper. |
Need: |
- 1 cucumber
- 1 red onion
- 1 white onion
- 2 stonky Koprowé Ntě
- 20 lžic octa
- 12 lžic vody
- 6 lžic cukru
- 3 lžičky soli
- 1 a 1/2 lžičky mletého černého pepře
- 1 červenou feferonku
- 5 špetek mletých chilli vloček (můžete vynechat)
- Mix vinegar with water, cukrem, solí, with ground pepper and chilli flakes.
- Okurku nakrájíme na plátky, onion into rings.
- Cucumber, onion piled into glass, proložíme dill, Add the whole hot pepper and pour brine.
- We'll chill in the refrigerator for several hours or overnight.
Dutch burger | Improvisation
Thank the, the bread can lay anything and we can enjoy. If you have prepared Dutch steak of minced meat a vybylo, You can get a burger.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
15 minutes |
|
|
|
Need: |
- 400 g mletého time mix pork and beef half and half
- 100 g cheese must Gouda, coarsely grated
- handful parsley nasekáme
- 60 ml mléka
- strouhanku to overthrow
- flour to overthrow
- 2 egg to overthrow
- salt
- pepper
- olej na smažení
- cucumber
- rajčata
- tatarskou omáčku
- Pour into minced meat, milk, mix well and leave to marinate.
- Add the coarsely grated cheese, parsley, osolíme a opepříme. good work our way, nejlépe rukama.
- From the meat mass create patties shaped schnitzel. Coat in flour, beaten eggs and breadcrumbs.
- Fry the fillets in a thick layer of oil. Of přendáme oil onto a paper towel and drain.
- Cuttings put on a slice of bread, where we create a bed of cucumber slices, Cover with the other slices of cucumber and tomato. We topped with tartar sauce and cover a slice of bread.
- Variant are countless, záleží na chuti.