The advertisement on the billboards could not be missed. And the fast food chain took the tempting and catchy name Pasta out of the oven, which usually only offers pizza. An overwhelming video review with ripped-off portions warned not to order anything. When you add to that, that the promised delivery will be twice as long and the price is not interesting, rather shocking, you know where the road doesn't lead. But I liked the idea. The combination of pasta and pizza is not so bad. After all, this can be invented and prepared at home. We already have some items here for baked pasta. Maybe mushrooms and ham. Or strumpet total in the usual presentation.
Need: |
- 150 g penne pasta
- 1 egg
- 200 ml zakysané smetany
- 150 g ham knee
- 150 g sausages
- 100 g chedaru
- 2 pepperoni
- 1 red onion
- papričky jalapeňo
- pizza seasoning mix > Call
- salt
- pepper
- olej
- Cook the pasta in salted water according to the instructions. Slice onion into rings, as well as sausages. Finely chop the hot peppers and jalapeño.
- Saute the onion in the oil.
- Add the sausages and fry slightly.
- Add ham knee.
- And hot peppers and peppers. If you don't want your food to be razor sharp, you can moderate the amount, or omit.
- Grease a baking dish with butter.
- Place the first layer of pasta.
- Add a layer of mixture. Add a little salt, pepper and add a little pizza seasoning mix.
- Top with pasta.
- Cover with the mixture again, season again slightly and add the pasta on top.
- Bake in the oven at a temperature of about 200 °C 20 minutes.
- Mix the eggs in the cream, osolíme a opepříme.
- Add some cheddar.
- Pour the cream over the pasta.
- Return to the oven 10 minutes. Then sprinkle with the remaining cheddar and bake at a temperature of 250 °C 5 minutes, to form a cheese crust on the surface.
- Můžeme podávat.
- Maybe with a cucumber, either quick-fermented or sterilized.
Žižkov's chufts | Mill trout
Fakt, že tenhle pokrm věnuji Žižkovu je ten, že jde o kombinaci několika receptů. Všechny mi nějak nevyhovovaly, ale průnikem vznikly žižkovské čufty. A hned je tu mám ve dvou variantách. Je libo místo těstovin rýži? Not a problem. Stejný recept, jiný vjem.
Need: |
- 350 g hovězího mletého masa
- 3 šalotky
- 1/2 lžíce sladké mleté papriky
- salt
- 2 plátky toastového chleba
- milk
- olej – preferuji řepkový
- 100 g butter
- 2 lžíce hladké mouky
- 1 palivo peppers – nakrájíme na nudličky
- 1 zelenou papriku – nakrájíme na nudličky
- 4 gherkins – nakrájíme na kostičky
- 1 plechovku krájených rajčat – 400 g
- 130 g tomatové pasty
- 140 g hrášku
- nové koření
- celý černý pepř
- 1 tickets bobkového listu
- 500 ml beef broth
- petrželku
- Nakrájíme nadrobno šalotku.
- Na oleji rozpustíme máslo.
- Osmahneme nadrobno nakrájené šalotky, necháme zesklovatět. Vmícháme sušené koření, necháme rozvonět.
- Remove from. Necháme chvíli chladnout.
- Připravíme si toastový chléb a mléko.
- Chléb namočíme.
- Základ se šalotkou smícháme s mletým masem.
- Přidáme mletou papriku a osolíme. mix well, přidáme trochu vody a dobře prohněteme.
- Přidáme namočený vyždímaný toastový chléb.
- Toss, propracujeme, nejlépe rukama, abychom vytvořili kompaktní hmotu.
- Vypracujeme koule. Ruce si namočte do studené vody, jde koule tvarovat líp.
- Do dobré vrstvy oleje dáme koule a smažíme ze všech stran. Někdo je peče v troubě při teplotě 180 °C 20 minutes. Na oleji to trvá 10 minutes.
- Koule při smažení otáčíme. Opečené koule dáme stranou.
- Nakrájíme cibuli.
- Nachystáme zeleninu.
- Očistíme papriky a nakrájíme na nudličky. Hrášek scedíme a necháme okapat, okurky pokrájíme na kostičky.
- Zelenina je připravena.
- Na části oleje, kde jsme smažili koule přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do sklovata. Pozor, nenechte toho oleje v pánvi příliš moc, raději ho redukujte.
- Přidáme hladkou mouku.
- Just 2 lžíce.
- Vytvoříme jíšku.
- Přidáme konzervu nasekaných rajčat. Toss.
- Pour in beef broth, about 500 ml. Opět dobře promícháme.
- Přidáme bobkový list, černý pepř a nové koření. Osolíme.
- Vaříme tak asi 20 minutes. V případě hustější konzistence ještě přidáme vodu.
- Přidáme tomatovou pastu. Promícháme a necháme na mírnějším ohni vařit. So 10 minutes.
- Omáčku přecedíme a propasírujeme.
- Do scezené omáčky přidáme papriky s okurkami a hráškem.
- mix well. Na střední teplotě držíme ještě tak 10 minutes, aby se provařila zelenina.
- Vložíme usmažené koule a všechno společně ještě pár minut povaříme.
- Ještě prohřejeme, aby se koule ohřály.
- Mezitím uvaříme přílohu. V tomto případě vrtule eliche Riscossa. Ty se vaří 6 minutes. then drain.
- Podáváme zdobené petrželkou.
Eliche vrtule
Vrtule jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice. V suchém stavu jsou 3 cm dlouhé a mají šroubovitý tvar. Nejpoužívanější jsou s omáčkami, ale hodí se i do těstovinových salátů.
Mill trout | Mill trout
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
25 minutes |
|
|
|
- Dáme vařit brambory do osolené vody. cook for about 20 minutes.
- Pstruhy omyjeme.
- Osolíme.
- caraway seeds.
- Obalíme ve hladké mouce.
- Do dutin pstruhů vložíme kolečka citronu.
- Do pekáčku dáme tak 4 lžíce oleje (I used canola) a kousky másla. Necháme na teple máslo rozehřát.
- Do pekáčku vložíme pstruhy a dáme do trouby předehřáté na 220 °C.
- Bake 10 minutes.
- Ryby obrátíme a posypeme plátky mandlí. Vložíme zpět do trouby a pečeme ještě 10 minutes.
- Uvařené brambory částečně překrájíme. Opečeme na troše oleje, do kterého přidáme kousek másla.
- Přidáme nadrobno nakrájenou petrželku.
- Toss.
- Podáváme posypané nasekanou petrželkou a citronem.
Meat balls | A little different coffee
Koko offered the balls instead of the hammer. I admit, that this cooking expert confused me a little. She conceived the recipe more as a literary form, so look man, how do you do it. It's not a critique, just a sigh. But again, you can do it great salad. Cucumber, cibule, rajčata…
Need: |
- 300 g hovězího mělněného masa
- 400 g hovězího na burger
- 100 g plátkového čedaru
- 1/2 lžičky thyme
- 3 lžičky worchestru
- 1 spoon soli
- 1/2 lžičky černého pepře to musíte odhadnout, kdyžmáte mlýnek
- 4 lžičky ajvaru pikatního
- olej
- Připravíme si všechno k ruce.
- Obě masa smícháme.
- add the thyme, salt, worchestr a pepř.
- Přidáme ajvar.
- Všechno prohněteme. Rukama je to sice trochu divočina, ale proč ne. Pak ruce umyjete a zase je čisto.
- Plátkový čedar nakrájíme na kostičky.
- Z masa si vytvoříme kuličky.
- Do každé kuličky vytvoříme důlek a vsuneme část nakrájeného čedaru.
- Kuličky pak uzavřeme, aby bylo okolo sýra maso.
- Kuličky potřeme olivovým olejem a necháme chvíli odstát v chladničce.
- Smažíme v dobré vrstvě oleje.
- Masové kuličky vyjmeme, položíme na papírovou utěrku, aby okapal olej.
- Přílohou jsou vařené brambory a salát.