No, možná to není Itálie, ale tohle jídlo se tomu jistě blíží. Červená, bílá, zelená. To je Itálie. Asi děláte něco podobného, ale každý si připravujeme jídla podle své chuti, that?!
Špagety s rajčaty a žampiony | Italská variace
Need: |
- 120 g špaget
- 10 cherry rajčátek
- 4 lžíce krájených rajčat v tomatové šťávě
- 8 cloves garlic - embossments
- 1 spoon provensálského koření
- 6 tickets bazalky
- 3 lžíce olivového oleje
- Parmesan – strouhaný, podle chuti
- 1 červenou papriku
- 2 žampiony - Cut into slices
Units:
How do you:
- All you prepare. Česnek prolisujeme, cherry tomatoes cut into quarters, chop the basil, pepper, cut into finer pieces.
- In skillet heat oil over medium heat. In oil, add the basil, Provencal herbs and garlic. Resto 2 minuty.
- Add the sliced mushrooms, chopped tomatoes and sliced tomato sauce and smaller pieces of chopped red pepper. Simmer, zakryjeme a dusíme 5 minutes.
- Meanwhile, cook spaghetti.
- The mixture in the pan, we can add a tablespoon of water from the spaghetti. Toss. Add the spaghetti and mix gently.
- Serve sprinkled with grated Parmesan. Dozdobíme basil.
Javořické penne | Czech Italy
Javořická penne combines Javořická sausage and penne. This is to jednoduché, as indeed this entire recipe.
Javořické penne | Czech Italy
Need: |
- 120 g javořických párků
- 120 g penne
- 1 cibuli
- 3 cloves garlic
- 1 chilli papričku
- handful čerstvé bazalky
- 100 g rajčatového pyré
- 250 ml kuřecího vývaru
- 120 g green beans (throughout, frozen)
- 1 spoon olivového oleje
- 1 large meaty tomato or 300 g tomatoes
- Parmesan strouhaný
Units:
How do you:
- Sausage cut into slices and fry in hot oil medium pink. Just 5 minutes.
- Add finely chopped onion and restujeme, to onion vitrified, tak 5 minutes.
- Přidáme nasekaný česnek, chopped chilli and chopped tomato, promícháme.
- Pour in tomato sauce and chicken broth. cook and 5 minutes, to reduce fluid.
- Add the chopped basil.
- Let braise covered about 10 minutes.
- Boil the penne in salted water.
- Into the pan with the tomatoes, add whole beans, Stir and let stew even more so 10 minutes.
- Penne drain and add to the pan with the tomatoes and toss.
- Serve sprinkled with Parmesan cheese.