Cabbage soup | Portugalská inspirace v české variaci

Already, I omrknul recipes with cabbage, That fact will have his day next, but still had a few sheets Uber, so it fits. Chicken broth had me fit into the bottle and the fridge, and with him I have to turn. A helemese, looking at me sausage, It's too arguments for it to venture into the soup. Když pomineme klobásku, tak je to skoro vlastně vegetariánská záležitost. Ale s vývarem by to u vegetariánů asi neprošlo, ledaže by byl zeleninový. moreover, to by se také dalo zkusit.

Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Ale Portugalci by asi koukali, co jsem s tím udělal. Takže jsem zapojil fantazii a tohle není žádná rekonstrukce receptu. Začínám zase na pánvi, ale tentokrát nasadíme kastrol dřív. Ale pozor, polévka je trošku ostřejší, to díky pálivé paprice.
Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Ale Portugalci by asi koukali, co jsem s tím udělal. Takže jsem zapojil fantazii a tohle není žádná rekonstrukce receptu. Začínám zase na pánvi, ale tentokrát nasadíme kastrol dřív. Ale pozor, polévka je trošku ostřejší, to díky pálivé paprice.
Cabbage soup | Portugalská inspirace v české variaci
Need:
Units:
How do you:
  1. Klobásku nakrájíme na kolečka a na oleji na střední teplotě opečeme. Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli a na jemné plátky nakrájený česnek. Ještě přihodíme nakrájenou pálivou papriku.
    Klobása s cibulí
  2. A ještě nadrobno nakrájenou mrkev, prohřejeme a necháme chvilku na teple.
    Přidáme mrkev
  3. Přendáme obsah pánve do kastrolu, zalijeme vývarem. Přivedeme k varu.
    Přidáme vývar
  4. Přidáme na kousky nakrájenou kapustu (listy napřed zbavíme košťálových žil). Osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Vše dobře promícháme a přivedeme opět k varu. Podle potřeby, tedy je-li polévka až příliš hustá, přilijeme vodu.
    Přidáme kapustu
  5. Ještě přidáme rýži.
    Rýže
  6. Zakryjeme. Teplotu snížíme na mírný stupeň, cook 15 minutes, aby změkla rýže.
    Dusíme
  7. Polévka z kapusty

Pancakes made of sauerkraut, sýra a pikantních klobásek

Potato pancakes or pancakes a bit of good or bad? Let's try the second. Na potato sauerkraut and smoked I have been here a recipe. So it's time to go a bit further.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
30 minutes
Proč byste nemohli zkusit třeba právě takovou snadnou večeři?
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
30 minutes
Proč byste nemohli zkusit třeba právě takovou snadnou večeři?
Pancakes made of sauerkraut, sýra a pikantních klobásek
Need:
Units:
How do you:
  1. Do mísy dáme hladkou mouku s trochou kypřícího prášku, vejce a podmáslí a vše promícháme do jednolité hmoty.
  2. Přidáme nastrouhaný sýr, kysané zelí nasekané na menší kousky, klobásku nakrájenou na drobné kousky, nasekanou petrželku a pažitku. Vše důkladně promícháme.
  3. Pečeme na troše oleje v lívanečníku nebo na pánvičce na středním ohni asi 6 minutes, v polovině otočíme.
  4. Placičky posypeme drceným pepřem a podáváme s rajčatovým chutney.
    Servírujeme pepřem
Tip:

K placičkám si připtavte chutnou záležitost – tomatové chutney.

Totally different soup Frankfurt | Intersection recipes and unification

Frankfurt soup normally get in a pub, but often tastes different than the home. I looked around and I to the world, many places boil and boil whenever otherwise. So the only hallmark is, that includes frankfurters. This time I will commit a completely different. A nachystám si pro ni zeleninový vývar. Na uvaření potřebujeme tak lepší hodinku. Cibule, root vegetables, nové koření, pepper, bobkový list a voda. Toť vše na vývar.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Frankfurt soup recipes can be found in Germany, the fact is so named. Boil it and Nigel Lawson, British media star cuisine and Czechs probably love it. Nigel and the soup. Again, it depends on the ingredients, This time I was under the influence of Nigel guilty of using peas (She has yellow, I am green), There appeared carrots, so I use it too. But instead of Frankfurt sausages I had available only spicy paprika sausage, which in turn would not have to much bother. The process will seem familiar, i like to cook potato soup.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Frankfurt soup recipes can be found in Germany, the fact is so named. Boil it and Nigel Lawson, British media star cuisine and Czechs probably love it. Nigel and the soup. Again, it depends on the ingredients, This time I was under the influence of Nigel guilty of using peas (She has yellow, I am green), There appeared carrots, so I use it too. But instead of Frankfurt sausages I had available only spicy paprika sausage, which in turn would not have to much bother. The process will seem familiar, i like to cook potato soup.
Totally different soup Frankfurt | Intersection recipes and unification
Need:
Units:
How do you:
  1. Melt the butter and let the onions zesklovatět, Then add the diced bacon and cook.
  2. Add the sliced ​​sausages, Mix well and fry.
  3. Add the peppers both, mix well and pour in vegetable broth.
  4. Do we Potato Soup, garlic, carrots and pour the broth, so everything was under water, Cover and leave on low heat bubbled through, so the potatoes soften. Will it be enough 20 minutes.
  5. Add the pinch of nutmeg and canned peas. Leave covered and still cook on low heat for about 8 minutes. If the soup is too thin, we can thicken plain flour, Stir in water. Just a teaspoon flour.
  6. Add the cream and season with salt appropriately. Let it warm up and serve.