Rychlá záležitost, která chutná. Prostě, as it is called - timer. Though it does more than one minute. But we know, it can take a minute just unpacking sausage made of paper. Nothing for us here. But if you want to inflame in a larger format, zkuste scrag baked s lečem a mozzarellou. Both tastes great.
fast neck | caress taste
How do you:
- Plátky krkovičky jemně naklepeme z obou stran. Můžete je klepat ve folii nebo klepat jemně, depends on you.
- Okořeníme steakovou směsí. Z obou stran.
- Rozpálíme na pánvi máslo.
- Opečeme krkovičku. just as 2 minuty. Jakmile dáme maso do másla, to se zklidní a nepřepaluje.
- I z druhé strany dáme krkovičkám na opečení 2 minuty.
- Přidáme na plátky nakrájenou bílou část jarní cibulky.
- We cover and simmer. Just 10 minutes. Můžeme zastříknout trochou vody, aby se vytvořilo víc šťávy.
- Podáváme s vařeným bramborem, ozdobíme rajčetem a nasekanou zelenou natí jarní cibulky.