Thai cucumber salad | Pro chvíle kratochvíle | Pro odvážné

Vyrážíme na další výlet do světa salátů. Jednou bych měl udělat takovou cestovní mapu světa ve jménu salátů. Ale prozatím uděláme zastávku v Thajsku. moreover korejský okurkový salát už tady máme. Ale použít chilli omáčku do salátu, to by mohlo být zajímavé. Ale bude to spíše záležitost spíše pro odvážné, je to docela síla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Je to tak jednoduché, ostatně jako všechny saláty, takže tomu moc času nemusíte věnovat. Ale hlavní není rychlost, rozhoduje chuť. Tady bude překvapením, že v dresinku je chilli omáčka. try to taste.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Je to tak jednoduché, ostatně jako všechny saláty, takže tomu moc času nemusíte věnovat. Ale hlavní není rychlost, rozhoduje chuť. Tady bude překvapením, že v dresinku je chilli omáčka. try to taste.
Thai cucumber salad | Pro chvíle kratochvíle | Pro odvážné
Need:
Zálivka
Units:
How do you:
  1. Okurku nakrájíme podélně na čtvrtiny a pak napříč na kousky. Osolíme a dáme do ledničky na 15 minut odležet. Občas protřeseme, ať si okurky soli užijí.
    Okurku nakrájíme
  2. Smíchejte ingredience na marinádu, vše přivedeme k varu a po 3 minutách, až omáčka více zhoustne, odstavíme. Necháme vychladnout.
    Marináda
  3. Cibuli nakrájíme na čtvrtkolečka, z okurek slijeme všechnu vodu. Smícháme cibuli s okurkou a dresinkem. Přimícháme nasekané arašídy.
    Mix
  4. Finished. served.
    Servírujeme

Kung pao chicken by Pannan | China from America,sk

Pannan is smiling woman from Needville, Texas, so this will be such US China. China, the Czech ones are probably quite familiar chronically, usually contain a mixture of vegetables from the inscription of China blend, or just China. We know what's going on. Although the bag I, I tried a bit of good or bad option. Behind his back with Pannan. And when you taste this goodness, try even another - act with Florentýnou, I also enjoy. With Florentyna have done in eight minutes, Here's add a few minutes, but definitely worth it. Enjoy your meal.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 6 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 6 minutes
Cook Time
10 minutes
No mixture from the bag (nothing against), but this time we go for spring onion and garlic. Do you get to play fresh ginger. I used dried, bit and prepare for it the aroma of fresh ginger, but the taste remains.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 6 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 6 minutes
Cook Time
10 minutes
No mixture from the bag (nothing against), but this time we go for spring onion and garlic. Do you get to play fresh ginger. I used dried, bit and prepare for it the aroma of fresh ginger, but the taste remains.
Kung pao chicken by Pannan | China from America,sk
Need:
Units:
How do you:
  1. Breast fillet, cut into cubes, that coat in cornstarch.
    Obalíme ve škrobu
  2. In a wok heat oil, to which we add sesame oil. Fry chicken in Zlatava. I guess 7 minutes.
    Na oleji opečeme
  3. Chicken Remove from pan and set aside. Do we pans finely chopped spring onions, white and green part. Fry, then add the crushed garlic and chilli flakes. Stir and fry so 20 seconds.
    Cibulku, česnek a chilli orestujeme
  4. Meanwhile, when roasting chicken prepare the sauce. mix vinegar, soy sauce and sugar.
    Omáčku smícháme
  5. Pour the sauce into the pan with the onion.
    Přidáme omáčku
  6. Return to pan chicken.
    Maso dáme do pánve
  7. Add the roasted peanuts. Mix well and simmer for a while.
    Přimícháme arašídy
  8. Podáváme s rýží, Pour over rice with meat sauce.
    Servírujeme s rýží