White quick dip | The chicken and otherwise

Seasoned meat wants a counterweight. try dip, which is done in five minutes.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Zakysaná smetana a ochucené gervais, to je celý trik. Hodí se ke smaženému kuřeti.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Zakysaná smetana a ochucené gervais, to je celý trik. Hodí se ke smaženému kuřeti.
White quick dip | The chicken and otherwise
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme zakysanou smetanu s krémovým sýrem Gervais, ochuceným česnekem a bylinkami. Nadrobno nakrájíme nať jarní cibulky a řapíkatý celer. Přidáme pepř a špetku soli. Vše dobře promícháme.
    Dip, příprava.

Potato as a toy

Potato pancakes are definitely already cooked, or at least eat. And so you know, že je pokaždé jiná. Každá rodina má své zvyky a chutě. The same basis, it's still Potato Potato, but it depends, What you add to the soup. So I played a bit. Zkusíme to.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 serving 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
4 serving 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Bramboračku můžeme dělit na dva proudy. S houbami a bez hub. To ostatní už záleží na vás. Mám tady variantu bez hub. Ochutnejte.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 serving 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
4 serving 15 minutes
Cook Time
60 minutes
Bramboračku můžeme dělit na dva proudy. S houbami a bez hub. To ostatní už záleží na vás. Mám tady variantu bez hub. Ochutnejte.
Potato as a toy
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme brambory na kostičky. Stejně tak si nakrájíme slaninu.
    Brambory a slanina.
  2. Nakrájíme řapíkatý celer, cibuli a česnek.
    Řapíkatý celer, cibule a česnek.
  3. V kastrolu opečeme kostičky slaniny. Slaninu pak dáme stranou.
  4. Na vypečeném tuku dáme zesklovatět cibulku a přidáme nakrájený řapíkatý celer. Promícháme a restujeme.
    Restujeme cibulku.
  5. Přidáme česnek a promícháme. Aby dal vůni a nehořkl, stačí mu minuta až dvě.
    Přidáme česnek.
  6. Přidáme do kastrolu nakrájené brambory, promícháme, aby se tuk dostal na všechny kostičky brambor. Chvíli restujeme.
    Přidáme brambory.
  7. Vrátíme do kastrolu opečenou slaninu.
    Vrátíme slaninu.
  8. Přilijeme kuřecí vývar, tak, aby zakryl všechny ingredience.
    Přilijeme vývar.
  9. Zakryjeme a dusíme do změknutí brambor. Občas promícháme. Podle velikosti brambor by mělo stačit 40 minutes, nechal jsem je déle, aby byly opravdu měkkoučké.
    Zalito.
  10. Můžeme po chvíli přidat trochu kmínu.
    Přidáme kmín.
  11. Rozehřejeme máslo a přidáme hladkou mouku. Vytvoříme světlou jíšku. Zalijeme smetanou a provaříme.
    Smetana s jíškou.
  12. Smetanovou hmotu po částech vpravíme do brambor, helpful in this, jak hustou chceme polévku. Přidáme majoránku a osolíme. Necháme chvilku ještě probublávat.
    Dobrou chuť.
Tip:

Pokud jste to se smetanovou jíškou trošku přehnali, pomůžete si horkou vodou na zředění.

Zeleninový vývar, není čeho se bát

Občas ho potřebujete, a když to přeženu, je to stejná cesta jako na kuřecí vývar, akorát kratší a bez kuřete.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Zkuste domácí vývar, nebudete litovat trochy času.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Zkuste domácí vývar, nebudete litovat trochy času.
Zeleninový vývar, není čeho se bát
Need:
Units:
How do you:
  1. Očištěnou zeleninu nakrájíme nejlépe na půlky. Mrkev i petržel překrojíme napříč. Na pánvi všechnu zeleninu na sucho opečeme, aby získala světle hnědý nádech.
  2. Poté přilijeme horkou vodu, dochutíme solí a pomalu vaříme tak 30 until 40 minutes. Můžeme přidat i pepř. Scedíme a vývar je hotov!
  3. Takový vývar se hodí třeba na přípravu italského rizota.
KROK SUN KROK
  1. Nakrájenou zeleninu opékám na pánvi nasucho.
  2. Pokud se vám nevejde všechna do jedné pánve, nezoufejte a opečte ji postupně.
  3. Nad rajčaty jsem trochu váhal, ale nakonec to šlo dobře.
  4. A teď všechno naskládáme do vody a vaříme.
  5. Skoro hotovo. Zeleninu vyhodíme a vývar je připravený k dalšímu použití.