Chicken with confit potatoes and glazed carrots | A snack from Protinožci

Při brouzdání po receptech jsem narazil na tento recept z Austrálie, který mohu adoptovat a adaptovat na naše podmínky. To musíš zvládnout sám, notuju si s Karlem Gottem a tak také činím. Dovolím si mírnou úpravu, tak jak to dělávám, když si beru inspiraci.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
50 minutes
Začněte svůj víkend správně s tímto lahodným pečeným kuřetem a nejsmetanovějšími konfitovanými bramborami. Všichni si ho zamilujete. therefore, pokud vám nevadí sladká mrkev... Neděste se, že brambory koupou v oleji, chutnají skvěle. Pro dva opravdu stačí jeden velký prsní řízek, ale pokud si chcete udělat hostinu pro velkého jedlíka, připravte si řízky rovnou dva. Takže vám na talíři vyjdou dva filety...
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
50 minutes
Začněte svůj víkend správně s tímto lahodným pečeným kuřetem a nejsmetanovějšími konfitovanými bramborami. Všichni si ho zamilujete. therefore, pokud vám nevadí sladká mrkev... Neděste se, že brambory koupou v oleji, chutnají skvěle. Pro dva opravdu stačí jeden velký prsní řízek, ale pokud si chcete udělat hostinu pro velkého jedlíka, připravte si řízky rovnou dva. Takže vám na talíři vyjdou dva filety...
Chicken with confit potatoes and glazed carrots | A snack from Protinožci
Need:
Units:
How do you:
  1. Vložíme brambory do kastrolu.
  2. Přilejeme tolik oleje, aby byly brambory pokryté.
  3. Na mírném ohni vaříme 45 minutes (nenecháme olej bublat) nebo do změknutí. Pak odstraníme kastrol z tepla a přikryjeme, aby zůstaly brambory teplé.
  4. Mezitím dáme 2 lžíce olivového oleje, hnědý cukr a 20 lžic vody na střední pánev a zahřejeme na středně vysokou teplotu. Přidáme mrkev podélně rozkrojenou na čtvrtiny a přivedeme k varu.
  5. Snížíme teplotu na střední. Vaříme a kousky mrkve přitom přetáčíme, tak 15 minut nebo dokud mrkev nezměkne, lehce zkaramelizuje a tekutina se neodpaří. (Nemusíte se bát, že olej bude prskat, už na to i díky vodě a přidanému cukru nemá tolik síly. A ostatně i var je decentní.)
  6. Prsní řízek podélně rozřízneme a paličkou na maso naklepeme filety do tloušťky 1,5 cm.
  7. Obě strany filetů osolíme a opepříme.
  8. Kuřecí filety opečeme na oleji z obou stran dozlatova.
  9. So 4 minuty z každé strany. Dáme stranou a zakryjeme, aby maso zůstalo teplé.
  10. Do pánve po opékání masa přilejeme víno a přivedeme k varu, cook, aby se odlepily připečené kousky na dně pánve.
  11. Vaříme tak 2 minuty nebo dokud se nezredukuje víno na polovinu. Season with salt and pepper.
  12. Na talíř nalijeme omáčku a přendáme brambory na talíř. Přidáme kuřecí maso a mrkev. Ihned podáváme.
  13. Pomocí děrované lžíce

Čevabčiči | Variations on gyros

Už tu máme jeden recept, byl to takový vypuštěný balónek. Takže to rozjíždím ještě jednou. A proč variace na gyros? Trocha koření chutě pozmění.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 60 minut na odležení v chladu
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 60 minut na odležení v chladu
V receptu, na který odkazuji výše, je popsána i celá historie tohoto jednoduchého jídla. Takže jen ve stručnosti. Osolte, opepřete a přidejte trošku minerální vody. Dobře promíchejte. Žádné vejce, strouhanku nebo mouku nepřidávejte, na majoránku také zapomeňte a na vegetu ani nemyslete. No, koření na gyros je tu jaksi bonus. Tenkrát jsme doma, kráva i prase je z tuzemských chovů.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 60 minut na odležení v chladu
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes + 60 minut na odležení v chladu
V receptu, na který odkazuji výše, je popsána i celá historie tohoto jednoduchého jídla. Takže jen ve stručnosti. Osolte, opepřete a přidejte trošku minerální vody. Dobře promíchejte. Žádné vejce, strouhanku nebo mouku nepřidávejte, na majoránku také zapomeňte a na vegetu ani nemyslete. No, koření na gyros je tu jaksi bonus. Tenkrát jsme doma, kráva i prase je z tuzemských chovů.
Čevabčiči | Variations on gyros
Need:
Units:
How do you:
  1. Oba druhy masa smícháme, zalijeme trochou minerálky a přidáme pepř, sůl a špetku koření na gyros. Prohněteme a vytvoříme kompaktní masu. Dáme do chladu tak na hodinku odležet.
  2. Mezitím dáme vařit brambory. Když volíte baby brambory, můžete je nechat ve slupce. Větší můžeme přepůlit. Vaříme 20 minutes.
  3. Z masové směsi vytvoříme v dlani koule.
  4. Vytvoříme válečky, které pak smažíme.
  5. Smažíme tak asi 5 minut v dobré vrstvě řepkového oleje.
  6. Podáváme s bramorem, nakrájenou cibulí a hořčicí. Nebo ještě můžeme přidat omáčku na gyros.

Chicken drumsticks / Fastfood doma

Už tu máme takové položky, ale to neznamená, že nebudeme hledat ještě jiné varianty, that?! Narazil jsem na nadšenecké recepty, trochu chlubení, trochu chyb. To se přihodí v zápalu boje. Ale jinak inspirující.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Jenže to udělám jinak, aniž bych chtěl trumfovat kyblík z KFC. Paličky obalit není problém, dají se péct v troubě, smažit ve fritéze nebo jenom na pánvi. Ale co tak zkusit kombinaci. Předsmažní a dopečení? Let's try it.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Jenže to udělám jinak, aniž bych chtěl trumfovat kyblík z KFC. Paličky obalit není problém, dají se péct v troubě, smažit ve fritéze nebo jenom na pánvi. Ale co tak zkusit kombinaci. Předsmažní a dopečení? Let's try it.
Chicken drumsticks / Fastfood doma
How do you:
  1. Vejce dáme do misky nebo talíře.
  2. Vidličkou rozkvedláme vejce spolu s mlékem.
  3. Přidáme kořenící směs.
  4. Přidáme hladkou kukuřičnou mouku a vytvoříme směs.
  5. Kuřecí paličky omyjeme a osušíme.
  6. Meat with salt and pepper.
  7. Paličky opečeme prudce v oleji. just as 5 minutes.
  8. Maso necháme okapat na ubrousku.
  9. Paličky pak jednotlivě namáčíme ve směsi mouky a vajec.
  10. Obalíme ve strouhance.
  11. Paličky pokladme naplech vyložený pečicím papírem a pokapeme olivovým olejem.
  12. Bake in preheated oven at 180 °C a pečeme tak 30 until 40 minutes.
  13. Finished, dobrou chuť. Přílohou je dalamánek a sladká chilli omáčka na kuře. Přidejte si oblíbený dip.
Tip:

Můžete si namíchat vlastní kořenící směs. Nebo sáhnout po té připravené.


Použité koření od Vitany

Camembert cheese in batter | wrapping otherwise

Smažák. They all make fun of him (with it, they turn their noses down) and everyone around him probably a few times and he has done several times at home. Nutritionists counselors apparently scares, They have from that nightmare and stomach ulcers. Should they ever taste. So I was going to a royal dinner ss king of cheeses. A hit at the tip, the hemelín in breadcrumbs doing quite difficult. Classic breadcrumbs - flour, egg, breadcrumbs - not adhered well to the cheese. It is therefore better to wrap the cheese in batter of flour and egg and then in bread crumbs until. A quietly several times - then drips out during frying. Well-intentioned advice may not lead to hell. so let's do it.





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes

So I left work with words, that I meet with Camembert. They know me and suspects, it will be about cooking. Tak si také pochutnejte.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes

So I left work with words, that I meet with Camembert. They know me and suspects, it will be about cooking. Tak si také pochutnejte.

Camembert cheese in batter | wrapping otherwise

Need:

Units:

How do you:
  1. We will prepare.
    Připravíme

  2. Par-fries bake in the oven. Bit zastříkneme olive oil and slightly posolíme. Bake at 220 °C 15 until 20 minutes. The time is then fully utilized to prepare Camemberts.

  3. Camembert Cut in half. Anoint each of them crushed garlic. Camembert connect.
    hermelín

  4. Salt and pepper.
    osolíme

  5. Mix eggs with flour
    těstíčko

  6. create a batter. If too thin, add flour.
    zahustíme

  7. Finally the batter.
    těstíčko

  8. If a thick batter, we can add a little milk.
    mléko

  9. Then coat them in breadcrumbs. And we'll do it again.
    Hermelín obalíme

  10. In the high layer of hot oil fry both sides until golden brown. Just one to two minutes.
    smažíme

  11. Podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.
    podáváme