I had planned to give this one interesting recipe name, but they might appear guardians of treasure and would certainly created a small diplomatic war, upouštím od jména Provensálské těstoviny. Nabízelo se to ohledně použití provensálského koření, but I can do without it. Můžete tomuhle receptu říkat třeba Cherry těstoviny, Citronové těstoviny, jak libo.
Need: |
- 200 g chicken thigh fillet
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 spoon provensálského koření
- 2 cloves garlic
- rozmarýn
- 120 g penne
- 1 spoon butter
- 2 lžičky granulated garlic
- 200 g smetany ke šlehání
- 1/2 lžičky lemon zest
- 4 cherry rajčátka
- salt
- pepper
- 50 g parmezánu
- Kuřecí řízky vložíme do mikrotenového sáčku, přidáme provenálské koření, osolíme a zalijeme lžící oleje. Dobře promneme a dáme na chvíli do chladu. Uvaříme těstoviny v osolené vodě.
- Rozpálíme olej s máslem, přidáme snítku rozmarýnu a opečeme řízek z každé strany tak 5 minutes. aside the.
- Do pánve dáme nasekaný česnek a orestujeme, aby ovoněl. Přidáme ještě granulovaný česnek, pokud je slabý ten, který jsme použili.
- Zalijeme smetanou. and add Parmesan,,cs,Boil and mix a penne,,cs,Serve with sliced penne schnitzel,,cs. Provaříme a přimícháme penne. Salt and pepper.
- Přidáme citronovou kůru. Toss.
- add the Parmesan cheese,,cs,pasta with chicken e P1030081,,cs,Pasta with chicken f P1030083,,cs,Serve with penne & nbsp; schnitzel sliced,,cs,rozčtvrcenými decorated with cherry tomatoes,,cs,pasta with chicken,,cs,P1030086,,zh-CN,spend the afternoon in the kitchen and enjoy a well,,cs,Cut chicken into small pieces and fry in oil,,cs,Add the chopped onion into wedges and fry,,cs,Indeed, we will need the broth with pasta,,cs,Add the rosemary leaves and the whole twig,,cs,Add the chickpeas and tomatoes,,cs,Pour a little water from the pasta and toss,,cs,Add the bay leaves and simmer for a while,,cs. mix well.
- Salt and pepper.
- Podáváme penne s nakrájeným řízkem, zdobené rozčtvrcenými cherry rajčaty.
Kuřecí linguine s cizrnou a rajčaty | Zahraje si i červené víno
So this is such improvisation. No, say, that I am building on something, so we still, this has lead. And again comes into play good chickpeas. You can crcat with the soaking and cooking, but you can also facilitate the work and buy tin. As well as sliced tomatoes.
Need: |
- 300 g chicken breast
- 3 lžíce olivového oleje
- 2 Bobkov list
- 100 ml červeného vína
- 100 ml Water from pasta
- 1 cibuli
- 240 g cizrny
- 240 g krájených rajčat
- 1 spoon parmezánu
- 100 g linguine pasta
- salt
- pepper
- rozmarýn
- Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky a osmahneme na oleji, asi tak 5 until 6 minutes, dokud kousky masa nezačnou zlátnout. Salt and pepper.
- Přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a orestujeme. Boil pasta in salted water. Budeme potřebovat totiž vývar z těstovin.
- Přidáme lístky rozmarýnu i celou větvičku
- Zalijeme červeným vínem a povaříme, aby se víno redukovalo.
- Redukujeme víno mírným varem.
- Přidáme cizrnu a rajčata.
- Zalijeme trochou vody z těstovin a promícháme.
- Přidáme bobkové listy a chvíli povaříme.
- Add the pasta al dente well and mix gently,cs.
- Serve sprinkled with Parmesan cheese.
K tomuto receptu patří také video:
Kuře v županu na cibulové podestýlce
Kuřata se tu objevují docela zhusta. Asi proto, že je mám rád a jejich příprava je vcelku v pohodě. Pokud máte obavu, že bude maso příliš suché, stačí sáhnout po anglické slanině a rázem je vše vyřešeno.
Need: |
- 4 kuřecí paličky
- 1 large onion
- 4 střední červené brambory
- 16 g bacon
- salt
- pepper
- 1 spoon olivového oleje
- kousek butter
- rozmarýn
- kuřecí vývar jen trochu na podlití, nemáte-li, stačí voda
- Kuřecí paličky osolíme, opepříme a zabalíme do dvojitého plátku anglické slaniny. Balíček zajistíme třeba párátkem.
- Červené brambory nakrájíme na osminky, cibuli na půlkolečka.
- Do pekáčku rozprostřeme cibuli, položíme na ni kuřecí paličky, přidáme nakrájené brambory a mírně pokropíme olivovým olejem. Ještě trochu osolíme a opepříme. Přidáme snítky rozmarýnu.
- Place in a preheated oven at 180 °C a pečeme si 20 minutes. Potom přidáme kousek másla a zalijeme trochou kuřecího vývaru. Necháme péct ještě 30 minutes. Posledních 10 minut teplotu zmírníme asi na 160 °C.
Fragrant chicken with herbs | Fast matter for the impatient
Time is money, We hear this often enough. And sometimes you want to speed just because, to save money or earn, prostě někdy máte všeho tak nějak plné kecky a chcete mít jídlo rychlé. You greased bread, But it is not the right thing every time. In a small kitchen, where the preparation of individual parts running fight for a place on the stove, This acceleration was not so evident, but just good organization and it's also.
Need: |
- 2 Chicken Thighs about 250 g
- 3 lžíce olivového oleje
- 2 lžičky brandy
- 10 cloves garlic
- thyme čerstvý nebo sušený
- rozmarýn čerstvý nebo sušený
- salt
- pepper
- 1/4 šálku kuřecího vývaru
- Kuřecí stehna zbavíme kůže. Salt and pepper.
- Na pánvi rozehřejeme olej na střední teplotě a stehna opečeme z obou stran dozlatova. Je to tak 5 until 8 minutes, podle výkonu vašeho vařiče.
- Stehna vyjmeme z pánve, dáme stranou a do pánve dáme podélně přepůlené stroužky česneku. Osmahneme a přidáme brandy nebo trochu vývaru. Resto about 2 minuty, to garlic nezhořkl.
- Přidáme čerstvý tymián a rozmarýn a rychle promícháme. Do pánve vrátíme stehna a vše zalijeme kuřecím vývarem. Necháme probublávat asi 8 minutes.
- Prepare rice, což trvá asi 15 minutes.
- Stehna servírujeme s rýži, zdobenou petrželkou. Zalijeme šťávou.
Pokud často potřebujete kuřecí vývar, je nejlepší si ho připravit dopředu a mít v pohotovosti v lednici.
Když zbavíte stehna kůže, dejte je povařit v malé troše vody, může posloužit jako rychlá náhražka vývaru, třebaže se tomu připravenému nevyrovná.
Stehna můžete před přípravou vykostit, lze také sáhnout rovnou po stehenních řízcích.