Stuffed champignons | S tvarůžky

Cinklo mi to do mobilu, tip na plněné žampiony. Plnil jsem už ledacos, ale žampiony ještě ne. To je výzva k dobrodružství, especially, když k ingrediencím patří také tvarůžky, nebo chcete-li olomoucké syrečky.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Docela jednoduchá záležitost. Nasekáte, osmahnete, naplníte, zapečete. Tolik ve stručnosti.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Docela jednoduchá záležitost. Nasekáte, osmahnete, naplníte, zapečete. Tolik ve stručnosti.
Stuffed champignons | S tvarůžky
Need:
Units:
How do you:
  1. Žampionům odřízneme nožičky, které nakrájíme najemno. Šalotku nakrájíme rovněž najemno.
    nakrájíme
  2. V pánvi na 30 g rozehřátého másla šalotku orestujeme.
    restujeme šalotku
  3. Přidáme nakrájené nožičky žampionů, oloupaný, prolisovaný česnek, kmín, lístky tymiánu, salt, opepříme a pokračujeme v restování. Necháme vychladnout.
    přidáme
  4. Tvarůžky nakrájíme na drobné kostičky.
    nakrájíme tvarůžky
  5. Nakrájené tvarůžky přidáme do vychladlé směsi.
    přidáme
  6. Vzniklou směsí naplníme žampiony, které pokládáme do máslem vymazaného pekáčku. Bake 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C dozlatova.
    plníme žampiony
  7. Enjoy your meal.
    hotovo

Žižkovský Moravian sparrow,cs | Alternative

Nonsense,,cs,Error,,cs,it's such a local variant of the classic dishes,,cs,that can not be missed in & nbsp; any kitchen,,cs,& nbsp; no cookbook or on any website,,cs,where the & nbsp; eating or talking to him, just think,,cs,classics,,lv,Moravian,,cs,So there must not be lacking,,cs,one already,,sk,not much,,hr,Each tastes slightly different,,cs,but a few pieces found in & nbsp; the general diet,,cs,Thus omitting vegetarians,,cs,I can perhaps just a cabbage,,cs,that the & nbsp; sparrows must-haves,,cs,Are & nbsp; potato dumplings,,cs,Either you can make or buy,,cs,It depends on your choice,,cs,Sparrow,,cs,side pork and & nbsp; shoulder,,cs? Omyl, je to taková místní varianta klasického jídla, which should not be missing in any kitchen, in any cookbook or on any website, where he is talking about food or even merely thinking. Roasted pork, klasika. Moravský? How else! Tak nesmí chybět ani tady. Jeden už tady we have. Ne dosti!





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
80 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
80 minutes

Každému chutná něco jiné, ale pár kousků najdeme v obecném jídelníčku. Tedy vynechávám vegetariány, ti si snad dají jenom to zelí, které k vrabci nesmí chybět. Jsou s bramborovým knedlíkem. Buď si ho můžete připravit nebo koupit. Záleží na vaší volbě.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
80 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
80 minutes

Každému chutná něco jiné, ale pár kousků najdeme v obecném jídelníčku. Tedy vynechávám vegetariány, ti si snad dají jenom to zelí, které k vrabci nesmí chybět. Jsou s bramborovým knedlíkem. Buď si ho můžete připravit nebo koupit. Záleží na vaší volbě.

Žižkovský Moravian sparrow,cs | Alternative

Need:
Vrabec

  • 400 g


    pork shoulder and hip,cs - this mixture is sold as pork sparrow,,cs,Braised cabbage,,cs,Prepared dice side and & nbsp; meat mixed with & nbsp; at the sliced ​​onions and půlkolečka & nbsp; chopped garlic,,cs,Okmínujeme a osolí,,en,Pour in a little water,,cs,I came across advice,,cs,the mixture of meat with onion,,cs,garlic and spices can let it rest in a cool place overnight,,cs,That's worth a try.,,cs,vrabec a P1050128,,en,A mixture of meat and pour a little & nbsp; Cover,,cs,vrabec e P1050136,,en,Place in a preheated oven at 220 & nbsp; C,,cs,vrabec b P1050131,,en,Reduce heat to 190 & nbsp; ° C & nbsp; even bake dozlatava,,cs,During baking podléváme and & nbsp; rolls over meat mixture,,cs

  • 2


    cibule

  • 4-5 cloves


    garlic

  • 3 lžičky


    kmínu



  • salt

Zelí

Dušené zelí



Units:

How do you:
  1. Připravené kostky boku a masa smícháme s nakrájenou cibulí na půlkolečka a nasekaným česnekem. Okmínujeme a osolí. Podlijeme trochou vody. [Narazil jsem na radu, že směs masa s cibulí, česnekem a kořením můžete nechat odležet v chladu přes noc. To stojí za zkoušku.]
    Maso s cibulí

  2. Směs masa trochu podlijeme a zakryjeme.
    Podlijeme

  3. Dáme do trouby předehřáté na 220 °C. Bake 50 minutes.
    Zakryjeme a dáme péct

  4. Pak odkryjeme, temperature is reduced to 190 °C a ještě pečeme dozlatava. Během pečení podléváme a převracíme masovou směs.
    Pečeme

  5. Zelí si můžeme připravit obtížněji nebo snadněji. Volím kysané zelí v pytlíku. Nebudu dělat hrdinu. Vysypeme z pytlíku, salt, caraway seeds, přidáme trochu cukru.
    Připravíme zelí

  6. Pak zalijeme trochou vody a dusíme. Do měkka, takže nejspíš 25 minutes. Můžete kontrolovat, aby tam bylo přiměřeně vody (zelí ale nesmí ve vodě plavat!) a přilévat, when needed.
    Zalijeme vodou

  7. Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku, zasypeme moukou a osmahneme.
    Osmahneme

  8. Pak přilijeme tekutinu ze zelí, provaříme.
    Zalijeme

  9. Vše vmícháme do zelí.
    Vlijeme do zelí

  10. Zelí dochutíme octem. Promícháme a provaříme.
    Přidáme ocet

  11. Vrabce podáváme se zelím a bramborovým knedlíkem.
    Podáváme




Kuře natošup | Fast action for Rapid Arrows,cs

Tak jsem neměl na vaření najednou čas. Pozdě z práce, co tedy podniknout. Clearly, rychlovku. Takže maximum 20 minutes, no s rezervou 30, ale víc ne. And it worked!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15-20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15-20 minutes
serve all, What is offered is at hand.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15-20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15-20 minutes
serve all, What is offered is at hand.
Kuře natošup | Fast action for Rapid Arrows,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Cut chicken into cubes or pieces corresponding. Salt and pepper. Fry in oil, so pieces of meat seized more golden color. Then add the chopped shallot. Lightly fry the onion.
    Opečeme kuře a přidáme šalotku
  2. Add the chopped bell peppers into strips and beans. Toss.
    Přidáme papriku a fazolky
  3. After a while we will also add mung bean sprouts. Cover and about as 5 minutes simmer.
    Přidáme mungo
  4. Add a tablespoon dark soy sauce and chicken broth. mix well.
    Přidáme sojovou omáčku
  5. Přidáme kuřecí vývar
  6. Cover and simmer again so 3 minuty. Meanwhile, stir the cornstarch in water and stir into the mixture. cook and 2 until 3 minuty. Add more milk, Stir again and cook for a minute.
  7. Podáváme s rýží – směs přes rýži přelijeme.
    Podáváme s rýží

Fresh tomato salsa,cs | Spaghetti has an error

Tomatoes from the garden, chapter 2. No, We have been here prepared with tomato salsatreskou, However, the cherry tomatoes. And because we have at hand a plethora of homemade tomato, pustíme se to salsa with them. Besides spaghetti exceedingly useful.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Rychlá a svěží, tak můžeme označit čerstvou rajčatovou salsu. Je hotová za pár minut a dodá jídlu další chuť.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Rychlá a svěží, tak můžeme označit čerstvou rajčatovou salsu. Je hotová za pár minut a dodá jídlu další chuť.
Fresh tomato salsa,cs | Spaghetti has an error
Need:
Units:
How do you:
  1. Rajčata nakrájíme nadrobno, Add the finely chopped shallot, nasekaný česnek a zalijeme citronovou šťávou. Add salt and mix.
    Připravíme
  2. Finished. Než budeme salsu servírovat, několikrát promícháme.
    Salsa