Servings | Prep Time |
2 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
25 minutes |
|
|
|
Chilli s černými fazolemi pro poručíka Columba
Need: |
- 300 g ground beef
- 3 plátky bacon flow tank cut into small cubes
- 1 střední cibuli
- 3 cloves garlic
- 3 drops worchestrové sauces
- 1 spoon kmínu
- 1/2 lžičky chilli
- 1 spoon sušeného oregano
- 1 can chopped tomatoes 260 g
- 1 can black beans 260 g
- sour cream
- cheddar cheese
Units:
How do you:
- Fry the bacon over medium heat in a pan with thick bottom. Bacon should be crispy. Add finely chopped onion and finely chopped garlic and sauté, to onions vitrified.
- Add the mince and fry. If we have excess fat in the pan, Drain or remove with a spoon. Cook then on medium heat, přidáme koření, lautered beans and tomatoes. Once the effect var, reduce heat and simmer gently for about 20 minutes. Let it bubble through and occasionally toss.
- Serve with sour cream and grated cheddar or noodles.
Beef with mushrooms and green peas
Beef with Mushrooms
Need: |
- 400 g hovězího třeba falešnou svíčkovou
- 60 g bacon
- 1 yellow onion finely chop
- 1 red onion cut into half-moons
- 1 Bay leaf
- 1 sprig rozmarýnu
- salt
- pepper
- 100 g žampionů
- 200 g strilovaného hrášku
- 2 lžíce butter
- 2 lžičky hladké mouky
Units:
How do you:
- Bacon into small cubes, osmahneme a pak přidáme drobně nakrájenou žlutou cibuli a půlměsíčky cibule červené. Přidáme plátky masa, které jsme naklepali, osolili a opepřili. Osmahneme z obou stran. Když se maso zatáhne, přidáme bobkový list a snítku rozmarýnu. Po chvíli zalijeme trochou horké vody, stáhneme teplotu, zakryjeme a dusíme. Počítejte určitě s hodinkou a půl, aby maso bylo úžasně měkké.
- Na másle orestujeme žampiony, přidáme hrášek po 2 minutách trochu teplé vody, zakryjeme a vše podusíme 10 minutes. Přidáme k masu.
- Mouku rozmícháme v troše vody, pak ji přidáme k dušenému masu a chvilku povaříme. Teplotu stáhneme a necháme dojít. Uvaříme rýži.
- Podáváme s rýží.