Když jsem přemýšlel, how this meal will be named in Appendix I combined the two ideas. Jedna na dceru kamarádky, yes that's the Luisa and Lousiana, where I was in life, ale míchám si cajunské koření, which belongs to Louisiana pelican and magnolia. Magnolia pink and white on my garden, pelikána nepěstuju ani nevařím. Ale míchám si onu skvělou cajunskou kořenící směs. Luise by takové jídlo mohlo chutnat, že jo, Terezo. Jenom bych pro malou vynechal cajunské koření, aby nám nezdivočela. Jestli mě zase někdo napadne, že nechápe proč se Květákové karbanátky se sýrem jmenují Květákové karbanátky se sýrem, tak už fakt nevím, sorry. Already, and if you grate Jadel, tak si dávejte bacha na prsty, otherwise přistrouháte a piece of hand. Nepředpokládám, že byste nebyli obezřetní, ale vím své.
Need: |
- 300 g květáku
- 2 lžíce hladké mouky
- 95 g sýru jadel
- 5 lžic strouhanky
- 2 jarní cibulky
- 2 lžičky směsi cajunského koření
- 2 egg
- vegetable oil
- salt
- pepper
- Květák rozebraný na růžice povaříme v osolené vodě do měkka. So 8 minutes.
- Rozmačkáme vidličkou, pokud chcete jemnější hmotu, můžete nasadit robot. Mírně opepříme.
- Year, rozmačkáme úplně na padrť.
- Přidáme vejce a nakrájenou jarní cibulku.
- Dobře promícháme a vytvoříme hmotu.
- Přidáme nastrouhaný jadel.
- Přidáme cajunské koření.
- Přidáme mouku.
- Dobře promícháme a vytvoříme hmotu.
- Vytvoříme placičky, které obalíme ve strouhance.
- Placičky opečeme v dobré vrstvě oleje. So 5 minutes each side.
- Opečeme z obou stran.
- Podáváme s bramborovou kaší s kouskem másla, zdobené nasekanou jarní cibulkou.
Také k tomuto receptu je VIDEO