Tak tu máme opět kuřecí paličky. Hurá! Vděčná to výchozí surovina. A protože máme období měkkosti (tedy ve smyslu, že všechno musí být co nejměkčí), nebudeme smažit ani péct, ale budeme dusit.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes + 30 minut na odležení |
Cook Time |
25 minutes |
|
|
|
Kuřecí paličky na žampionech | Krémová záležitost
Need: |
- 480 g chicken drumsticks – 4 kousky
- 3 špetky směsi italských bylinek
- salt
- pepper
- 3 lžíce olivového oleje
- 100 g bacon
- 3 cloves garlic
- 115 g žampionů z malé konzervy
- 250 ml kuřecího vývaru - rozdělíme na 2 části
- 200 g cream
- 120 g penne
Units:
How do you:
- Kuřecí paličky zasypeme italskými bylinkami, salt, pepper and drizzle with olive oil. Necháme v chladu odležet.
- Na zakrytí se hodí mj. potravinářská fólie. Chlazeno je venku, because I cook in the bitter cold of winter, so even an outdoor fridge is good to use.
- Bacon into small cubes and fry over medium heat in a pan. Přidáme olivový olej, We raise the temperature and roast chicken drumsticks. I guess 6 until 8 minutes. aside the.
- Into the pan, add the sliced mushrooms and coarsely chopped garlic. Fry and add back the chicken drumsticks.
- Zalijeme kuřecím vývarem, Cover and simmer over medium heat so 15 minutes. Pokud chcete omáčku hustější, předejte tak jenom asi 100 ml vývaru. Dáme vařit těstoviny ve vodě, we salted and added to it and about 100 ml vývaru. Proč vývar? So, pro chuť.
- Add cream and mix.
- Heat through and serve with pasta.
- Enjoy your meal!
Flake chicken fillet
This exam is worth it. Chicken cutlet with garlic flavor with corn flakes, It is not a mistake!
Flake chicken fillet
Need: |
- 250 g kuřecího řízku
- 50 g butter
- 5 cloves garlic
- 1 šálek kukuřičných vloček
- 2 lžičky soli
- 2 lžičky směsi italských bylinek
- 1 špetku pepře
Units:
How do you:
- Kukuřičné vločky rozdrtíme, smícháme se solí, pepřem a bylinkami. Obalíme v nich kuřecí řízek.
- Na pánvi rozehřejeme máslo. Rozmícháme v něm prolisovaný česnek, přidáme obalovací směs z kukuřičných vloček a promícháme. Touto směsí překryjeme řízek v zapékací misce.
- Pečeme v předehřáté troubě na 190 °C tak asi 45-50 minutes.
Tip:
Jako přílohu zkuste tatarský bramborový salát or bramborový salát s česnekovou majonézou, pokud jste sklaními příznivci česneku.