Rychlá záležitost, která chutná. Prostě, jak se tomu říká – minutka. Třebaže se dělá víc než jednu minutu. My ovšem víme, že minutu dá zabrat jen tak vybalení salámu z papíru. Nic pro nás tady. Ale pokud chcete to rozpálit ve větším formátu, zkuste krkovičku zapečenou s lečem a mozzarellou. Obojí chutná skvěle.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
5minut
Doba vaření
15 minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
5minut
Doba vaření
15 minut
Něco jak ze studentských let. Dá se připravit v polních podmínkách, ale je to skvělá večeře.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
5minut
Doba vaření
15 minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
5minut
Doba vaření
15 minut
Něco jak ze studentských let. Dá se připravit v polních podmínkách, ale je to skvělá večeře.
Tenhle nápad se zrodil z nouze, tak to bývá. Prostě bylo nutné s krkovičkou nějak naložit. Tak jsem ji naložil. A pak zapekl. To by mělo fungovat i na náročnější chuťové pohárky. Prošmejdil jsem několik stránek na netu a jak už to tak dělávám, kombinuji. Díky za rady z vaší zahrady.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
4osoby
10minut
Doba vaření
65minut + 24 hodin na marinování
Porce
Doba přípravy
4osoby
10minut
Doba vaření
65minut + 24 hodin na marinování
Je to jednoduché jako facka. No, jen to potřebuje čas. Marinování zabere alespoň noc, pak ještě zapékání. Ale, když si to načasujete, tak to klapne. Masíčko v obalu ze šunky a slaniny v sýrové krustě, to je přece ono!
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
4osoby
10minut
Doba vaření
65minut + 24 hodin na marinování
Porce
Doba přípravy
4osoby
10minut
Doba vaření
65minut + 24 hodin na marinování
Je to jednoduché jako facka. No, jen to potřebuje čas. Marinování zabere alespoň noc, pak ještě zapékání. Ale, když si to načasujete, tak to klapne. Masíčko v obalu ze šunky a slaniny v sýrové krustě, to je přece ono!