Placičky z kysaného zelí, sýra a pikantních klobásek

Bramboráčky nebo placičky trochu jinačí? Zkusme to druhé. Na bramboráky z kysaného zelí a uzeného už tady recept mám. Takže je na čase jít kousek dál.

Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 20 minut
Doba vaření
30 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 20 minut
Doba vaření
30 minut
Proč byste nemohli zkusit třeba právě takovou snadnou večeři?
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 20 minut
Doba vaření
30 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 20 minut
Doba vaření
30 minut
Proč byste nemohli zkusit třeba právě takovou snadnou večeři?
Placičky z kysaného zelí, sýra a pikantních klobásek
Potřebujete:
Jednotky:
Jak na to:
  1. Do mísy dáme hladkou mouku s trochou kypřícího prášku, vejce a podmáslí a vše promícháme do jednolité hmoty.
  2. Přidáme nastrouhaný sýr, kysané zelí nasekané na menší kousky, klobásku nakrájenou na drobné kousky, nasekanou petrželku a pažitku. Vše důkladně promícháme.
  3. Pečeme na troše oleje v lívanečníku nebo na pánvičce na středním ohni asi 6 minut, v polovině otočíme.
  4. Placičky posypeme drceným pepřem a podáváme s rajčatovým chutney.
    Servírujeme pepřem
Tip:

K placičkám si připtavte chutnou záležitost – tomatové chutney.