Nějak jsem si usmyslel, že bude pečené koleno. Průzkum videí jak se to dělá mi rozsekal představy na maděru. Každý způsob by se hodil, jenže si to srovnejme. Čas a dostupné ingredience. A také složitost. Naložit nebo nenaložit. Na týden nebo tři hodiny? Vařit nebo jen osmažit? Všichni aktéři, kteří ve videích vystupovali jsou hrdinové. Já nepotřebuji být hrdinou, ale chci být také úspěšný. Někteří aktéři to fakt prožívali, jako by prodávali instantní vody na Sahaře. Ti z výběru odpadli. Ale stejně inspirovali. Já se jim nesměju, jen mě trochu děsili svým projevem. Ale to už je jiná věc.
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
10minut
Doba vaření
100minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
10minut
Doba vaření
100minut
Půjdeme do jednoho kolena. Z kýty, to je to horní a je na něm víc masa. Dobrým fíglem je naříznutí kůže. Do čtverců, spirály nebo na koso. Záleží na libosti kuchaře. Každopádně zářezy jsou jednak efektní a jednak umožňují soli a koření přijít blíž k masu.
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
10minut
Doba vaření
100minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
10minut
Doba vaření
100minut
Půjdeme do jednoho kolena. Z kýty, to je to horní a je na něm víc masa. Dobrým fíglem je naříznutí kůže. Do čtverců, spirály nebo na koso. Záleží na libosti kuchaře. Každopádně zářezy jsou jednak efektní a jednak umožňují soli a koření přijít blíž k masu.
Jasně, tohle mi někdo může hodit na hlavu. Au! Ale buřty na pivu se v téhle zemi dělají se stejnou vervou jako se opékají špekáčky na ohýnku. Jsou různé, ale dost podobné recepty, sám už tu jeden mám. Ale to nebrání přidat další z trochu jiného soudku. Pivního soudku.
Hlasů: 3
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2-4osoby
10minut
Doba vaření
40minut
Porce
Doba přípravy
2-4osoby
10minut
Doba vaření
40minut
Dobrá, je to tak jak se říká trochu prasárnička, nic nehodící se do Hiltonu či tak, ale nevařím pro Hilton. Tak si to můžeme užít. Michelinskou hvězdu nepotřebuji, stejně by nepřistála.
Hlasů: 3
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2-4osoby
10minut
Doba vaření
40minut
Porce
Doba přípravy
2-4osoby
10minut
Doba vaření
40minut
Dobrá, je to tak jak se říká trochu prasárnička, nic nehodící se do Hiltonu či tak, ale nevařím pro Hilton. Tak si to můžeme užít. Michelinskou hvězdu nepotřebuji, stejně by nepřistála.
Venkovské špekáčky na pivu | Taková česká prasárnička