Když jste náhle zaskočeni nějakou chutí, nebo potřebujete rychlou večeři či svačinu, hodí se sendvič na tři doby.Obecně víme, že sendvič(anglicky: sandwich) je druh pokrmu sestávajícího ze dvou plátků chleba, mezi které je vložen jeden či více druhů náplně. Obecně se také má za to, že původcem nebo prvním konzumentem sendviče byl lord Sandwich ve druhé polovině 18. století. Možní vám tohle hlavou proletí, když si sendvič chystáte.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
1-2osoby
5minutes
Cook Time
12minutes
Servings
Prep Time
1-2osoby
5minutes
Cook Time
12minutes
Není to žádná věda, vlastně na to můžete mít recept v hlavě, aniž byste četli nějaké chytré návody. Dáte plátek toastového chleba, na něj položíte šunku a sýr. Totéž uděláte ještě třikrát pro dva sedviče. A je skoro hotovo. Postup neberte nijak, že bych kohokoli podceňoval. Prostě jen krok za krokem cvakám fotky.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
1-2osoby
5minutes
Cook Time
12minutes
Servings
Prep Time
1-2osoby
5minutes
Cook Time
12minutes
Není to žádná věda, vlastně na to můžete mít recept v hlavě, aniž byste četli nějaké chytré návody. Dáte plátek toastového chleba, na něj položíte šunku a sýr. Totéž uděláte ještě třikrát pro dva sedviče. A je skoro hotovo. Postup neberte nijak, že bych kohokoli podceňoval. Prostě jen krok za krokem cvakám fotky.
Doba první: Rozložíme plátky chleba a poklademe na ně rovnoměrně plátky šunky.
Poklademe dva plátky chleba se šunkou plátky sýra. A je opravdu jedno, jaký druh, dejte třeba čedar, zase bude mít sendvič trochu jinou chuť.
Přiklopíme plátky se šunkou na sýrovou vrstvu.
Doba druhá: Rozklepneme vejce.
Osolíme.
Mírně rozšleháme a přidáme další vejce, pepper.
Vejce dobře prošleháme. Je jasné, že předchozí kroky můžeme spojit, nic tím nepokazíte.
Sendvič namočíme v rozšlehaném vajíčku. Pěkně z obou stran a snažíme se, aby se vajíčko dostalo i mezi oba plátky chleba.
Doba třetí: Máslo rozpustíme a přidáme na pánev sendvič.
Přidáme další porci.
Zakryjeme a pečeme tak 5 minutes. Poté otočíme a opět zakryté pečeme 5 minutes.
To, že se sýr mírně vylije ze sendviče naprosto nevadí. Pokud jste estéti nebo chcete udělat dojem, stačí odkrojit. Pak už jenom dozdobíme.
Na sendvič dáme překrájená cherry rajčátka a okurku. Můžete zvolit sterilizovanou nebo i syrovou. Ostatně i zdobení nechte na vlastní fantazii.
Enjoy your meal.
Tip:
Náplň sendvičeobvykle tvoří různé druhy zeleniny, sýrů, masa a dále pak vejce či různé omáčky. K přípravě se používá buďto chléb nijak neupravovaný, anebo může být předem namazán máslem, oil, hořčicí či kečupem za účelem zvýraznění výsledné chuti sendviče. Italština používá pro sendvič vlastní název tramezzino, který vytvořil básník a vlastenec Gabriele d'Annunzio. Ae Italové budou vědět, co chcete, když zůstanete u anglického názvu, který vyslovíte česky.
Thank the, the bread can lay anything and we can enjoy. If you have prepared Dutch steak of minced meat a vybylo, You can get a burger.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
15minutes
Dutch steak between two slices of bread and garnish lámankového. do not wait, when you left portion Dutch cuttings, but it can be prepared directly to férovku. so burger, říkejme tomu tak.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
2osoby
15minutes
Cook Time
15minutes
Dutch steak between two slices of bread and garnish lámankového. do not wait, when you left portion Dutch cuttings, but it can be prepared directly to férovku. so burger, říkejme tomu tak.
Pour into minced meat, milk, mix well and leave to marinate.
Add the coarsely grated cheese, parsley, osolíme a opepříme. good work our way, nejlépe rukama.
From the meat mass create patties shaped schnitzel. Coat in flour, beaten eggs and breadcrumbs.
Fry the fillets in a thick layer of oil. Of přendáme oil onto a paper towel and drain.
Cuttings put on a slice of bread, where we create a bed of cucumber slices, Cover with the other slices of cucumber and tomato. We topped with tartar sauce and cover a slice of bread.
Again, we're going minced meat. This time it is a return to the days, when we got him in the school cafeteria. So I had long shunned, unsuccessfully. We've got him here. Why is this exactly pseudořízek appoints Dutch, I do not know, perhaps due to the cheese. You can still prepare in clogs, so it was kind of style.