Patří mezi mé oblíbence, má rychlou přípravu a je úžasně chutná. Pár dní vydrží v lednici než úplně zmizí.
Tuňáková pomazánka | Má nespočet variací
Potřebujete: |
- 2 kelímky tučného tvarohu to dá 500 g
- 1 plechovky Insalatisimo Rio mare to dá 320 g
- ě plechovky tuňáka ve vlastní šťávě 160 g a 140 g
- 1 plechovku tuňákového salátu western 185 g
- 2 vejce uvaříme natvrdo
- 1 červenou cibuli
- sladkou a zeleninovou papriku
- sůl
- pepř
Jednotky:
Jak na to:
- Vše si připravíme.
- Do mísy dáme tvaroh.
- Přidáme zcezené tuňáky ve vlastní šťávě. Když to neuděláte, budete mít řídkou kaši. Také se to dá...
- Přidáme všechny saláty. Pokud je v salátu western šťáva, zbavte se jí. Ze stejného důvodu jako výše.
- Nakrájíme cibuli a papriky. Cibuli na polovinu a pak na čtvrtinu. Pak příčně krájíme. Papriky rozřízneme na čtvrtiny a pak příčně drobně nakrájíme.
- Nakrájíme vejce vařené natvrdo.
- Nakrájená vejce přidáme do mísy.
- Osolíme a opepříme.
- Jemně promícháme.
- Přidáme papriky a cibuli.
- Jemně promícháme.
- Naplníme do sklenice.
- Podáváme.