Chodil jsem kolem řezníka, kde pořád nabízeli uzené ocásky. Protože to nějak viselo ve vzduchu, tak jsem se nakonec zastavil. Málem jsem nepochodil. Zbyl na mě jeden kousek, ale to pro dva může stačit. A už se to chystá. K ocáskům je třeba dobrý rajčatový salát, třeba.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
10minut
Doba vaření
240minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
10minut
Doba vaření
240minut
Chce to hlavně výdrž. Čtyři hodiny, jsou čtyři hodiny. Ale za tu dobu udělá černé pivo karamelizační kouzlo. Ale pak už se můžete pustit do skvělé bašty. Jo, nezapomeňte na ten rajčatový salát, hodí se k tomu, stejně jako čerstvý chléb.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
10minut
Doba vaření
240minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
10minut
Doba vaření
240minut
Chce to hlavně výdrž. Čtyři hodiny, jsou čtyři hodiny. Ale za tu dobu udělá černé pivo karamelizační kouzlo. Ale pak už se můžete pustit do skvělé bašty. Jo, nezapomeňte na ten rajčatový salát, hodí se k tomu, stejně jako čerstvý chléb.
Ocásky si necháme nasekat nebo je při troše štěstí rozdělíme doma. Šlo to.
Dáme maso do pekáče, přidáme koření.
Cibule nakrájíme na měsíčky a přidáme k masu. Zalijeme pivem. Dáme do trouby předehřáté na 150 až 160 °C a pečeme 4 hodiny. Občas přeléváme vypečenou šťávou s pivem.
V polovině pečení maso obrátíme, případně podlijeme trochou vody. Nenechte ocásky zcela na suchu.