Je to zkouška, takže vytahuji laboratorní váhy a jdu do toho. No, Just kidding, ale ověřit si fungování receptu v množství pro dvacet lidí není zrovna nejlepší. Vyzkouším to nejprve na sobě. A fakt, že recept přistál na webu dokazuje, že zkouška dopadla výborně.
Utopené párečky | Utopenci trochu jinak
Need: |
- 150 g Vienna sausages
- 1/2 cibule sliced into half-moons
- 2 cloves garlic sliced
- 80 ml vody
- 150 ml octa
- 60 g cukru
- 1/4 lžičky chilli flakes
- 1/4 lžičky cayenne pepper
- 4 rings papriček jalapeňo pickled
- 2 cloves
- 1 Bay leaf
- 10 beads pepře
- 4 kuličky allspice
- 1/2 lžičky mustard seed
- 3 capsule kardamonu
Units:
How do you:
- Svaříme water with vinegar, sugar and spice.
- Sausages in a jar, chopped onion, garlic and jalapeno wheels.
- Pour brine and after cooling put in the refrigerator for at least 24 hours.
- Serve with baguette or bread rolls.