Today we try beef with rice. I had an appetite for it, but he still could not decide what to do, which could take the form. Finally, the choice fell on beef noodles. This is to nich Dame. By the way, tuhle kombinaci chutí prý vymyslel dvorní kuchař Kateřiny Veliké Sergej Stroganov, ale údajně je autorem francouzský kuchař šlechtické rodiny Stroganovů a možná taky někdo jiný. No, tastes, So what we dig into the past, that?!
Hovězí nudličky s rýží a žampiony, kterým můžeme říkat ala Stroganoff, když chceme být světoví. A proč ne?!
Need: |
- 400 g beef
- 2 lžičky butter
- 1 cibuli přepůlenou a nakrájenou na jemné půlměsíčky
- 2 cloves garlic prolisovaného
- 2 lžičky sweet peppers
- 200 g žampionů nakrájených na plátky
- 1 vaničku silné hovězí šťávy nebo silný hovězí vývar
- 1 spoon worchesterové omáčky
- 1 spoon rajčatového pyré
- 1 kelíme zakysané smetany
- hladkolistou petržel
- dlouhozrnnou rýži
Units:
How do you:
- Na rozpálené pánvi opečeme hovězí nakrájené na nudličky, žádnou hromadu, ale pěkně v jedné vrstvě, i postupně. Pečeme tak 3 minuty, aby nudličky zhnědly.
- Snížíme teplotu a přidáme do pánve máslo, po rozpuštění přidáme cibuli nakrájenou na jemné půlměsíčky a česnek a restujeme, to onions vitrified. Ještě přidáme sladkou papriku a promícháme.
- Pak přidáme opečné masové nudličky, na plátky pokrájené žampiony, horkou vodu, vaničku silné hovězí šťávy (určitě by byl lepší hovězí vývar, ale do toho jsem se ještě nepustil, čeká na svoji příležitost), worchestrovou omáčku a rajčatové pyré. Přivedeme k varu a necháme zakryté dusit, aby maso změklo, tak asi 45 until 50 minutes.
- Mezitím si uvaříme rýži, stačí tak 20 minut před dovařením masa. Tu vaříme v osolené vodě. Already, pokud vám v receptu chybí sůl, určitě není nutná, ale pro solné zatvrzelce nebude problém si vše přisolit. Ale i zavilý prosazovatel, že všechno má být přesolené, neprotestoval. Ani ho nelákala solnička. Surprise!
- Když je maso hotové, vmícháme do směsi zakysanou smetanu. Postupně a decentně, takže ve výsledku by mělo být maso na talíři vidět a neplavat ve smetaně.
- Rýži dáme na talíř a tentokrát se nebudeme snažit o kopeček, rozprostřeme ji po talíři. Navrch dáme masové nudličky se žampiony a dozdobíme nasekanou petrželkou.
KROK SUN KROK
- Maso nakrájíme na nudličky.
- Nudličky opečeme nasucho.
- Opékáme z obou stran, v jedné vrstvě.
- Pomůžeme si vařečkou nebo špachtlí a s nudličkami pohybujeme po pánvi, aby se nepřipekly.
- Nudličky dáme stranou.
- Výpek na pánvi vás nemusí děsit, postupně se rozpustí.
- Cibuli podélně rozřízneme a nakrájíme na jemné měsíčky.
- Cibuli dáme na pánev a přidáme prolisovaný česnek.
- Cibulku osmahneme.
- Žampiony nakrájíme na plátky.
- Do orestované cibule přidáme papriku.
- Přidáme opečené nudličky, žampiony a promícháme. Přidáme vodu a kelímek husté šťávy.
- Toss.
- Přidáme worchester.
- Přidáme rajčatové pyré.
- Toss. Přikryjeme a dusíme.
- Na závěr přidáme zakysanou smetanu a promícháme.
Tip:
Tento recept má ještě jednu variantu. Do směsi nudliček a žampionů ještě přidáme pórek a červenou papriku. And we have the second option.